Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

Trind Thinner voor dikke en stroperige nagellak

Photobucket
Trind Thinner kost € 8,25 voor 10ml
Sommige producten heb je nooit genoeg, bijvoorbeeld nagellak. De vele kleurtjes, soorten, maten en merken zorgen er iedere keer weer voor dat je toch weer een paar potjes van juist die nagellak aanschaft, al is het alleen maar om de lak eenmalig te proberen. Conclusie, veel nagellak en aangezien nagellak niet levenslang mee gaat en je niet iedere dag je nagels lakt met dezelfde nagellak heeft Trind een geweldige oplossing voor het verdunnen van dikke en stroperige nagellak. Namelijk de Trind Thinner.

Het is vast wel eens overkomen, de kleur die je op nagels wilt smeren lijkt ineens een broertje of zusje te zijn van Appelstroop, juk! Daar kun je je nagels niet meer mee lakken maar als je 20 minuten voor het lakken van je nagels een paar druppels Trind Thinner toevoegd en het flesje tussen je handen rolt kun je je nagels  weer in dát kleurtje lakken.

Voor de verkooppunten in de buurt surf je naar www.trind.com