Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Trind Thinner voor dikke en stroperige nagellak

Photobucket
Trind Thinner kost € 8,25 voor 10ml
Sommige producten heb je nooit genoeg, bijvoorbeeld nagellak. De vele kleurtjes, soorten, maten en merken zorgen er iedere keer weer voor dat je toch weer een paar potjes van juist die nagellak aanschaft, al is het alleen maar om de lak eenmalig te proberen. Conclusie, veel nagellak en aangezien nagellak niet levenslang mee gaat en je niet iedere dag je nagels lakt met dezelfde nagellak heeft Trind een geweldige oplossing voor het verdunnen van dikke en stroperige nagellak. Namelijk de Trind Thinner.

Het is vast wel eens overkomen, de kleur die je op nagels wilt smeren lijkt ineens een broertje of zusje te zijn van Appelstroop, juk! Daar kun je je nagels niet meer mee lakken maar als je 20 minuten voor het lakken van je nagels een paar druppels Trind Thinner toevoegd en het flesje tussen je handen rolt kun je je nagels  weer in dát kleurtje lakken.

Voor de verkooppunten in de buurt surf je naar www.trind.com