Doorgaan naar hoofdcontent

Trind Thinner voor dikke en stroperige nagellak

Photobucket
Trind Thinner kost € 8,25 voor 10ml
Sommige producten heb je nooit genoeg, bijvoorbeeld nagellak. De vele kleurtjes, soorten, maten en merken zorgen er iedere keer weer voor dat je toch weer een paar potjes van juist die nagellak aanschaft, al is het alleen maar om de lak eenmalig te proberen. Conclusie, veel nagellak en aangezien nagellak niet levenslang mee gaat en je niet iedere dag je nagels lakt met dezelfde nagellak heeft Trind een geweldige oplossing voor het verdunnen van dikke en stroperige nagellak. Namelijk de Trind Thinner.

Het is vast wel eens overkomen, de kleur die je op nagels wilt smeren lijkt ineens een broertje of zusje te zijn van Appelstroop, juk! Daar kun je je nagels niet meer mee lakken maar als je 20 minuten voor het lakken van je nagels een paar druppels Trind Thinner toevoegd en het flesje tussen je handen rolt kun je je nagels  weer in dát kleurtje lakken.

Voor de verkooppunten in de buurt surf je naar www.trind.comPopulaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.