Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Trind Thinner voor dikke en stroperige nagellak

Photobucket
Trind Thinner kost € 8,25 voor 10ml
Sommige producten heb je nooit genoeg, bijvoorbeeld nagellak. De vele kleurtjes, soorten, maten en merken zorgen er iedere keer weer voor dat je toch weer een paar potjes van juist die nagellak aanschaft, al is het alleen maar om de lak eenmalig te proberen. Conclusie, veel nagellak en aangezien nagellak niet levenslang mee gaat en je niet iedere dag je nagels lakt met dezelfde nagellak heeft Trind een geweldige oplossing voor het verdunnen van dikke en stroperige nagellak. Namelijk de Trind Thinner.

Het is vast wel eens overkomen, de kleur die je op nagels wilt smeren lijkt ineens een broertje of zusje te zijn van Appelstroop, juk! Daar kun je je nagels niet meer mee lakken maar als je 20 minuten voor het lakken van je nagels een paar druppels Trind Thinner toevoegd en het flesje tussen je handen rolt kun je je nagels  weer in dát kleurtje lakken.

Voor de verkooppunten in de buurt surf je naar www.trind.com