Doorgaan naar hoofdcontent

Trend: Arm Party

Op dit moment is er 1 trend helemaal hot and happening en dat zijn gekleurde armbandjes, nee niet 1 armbandje om je pols maar een stuk of 10 komt dichter in de buurt bij een Arm Party! Internet staat vol met leuke musthave armbandjes die je bij elkaar kunt dragen als je maar goed zoekt. Haal die sieraden doos maar tevoorschijn en schuif een paar armbandjes om je pols heen like the celebs en bekende bloggers. Geen armbandjes? No worries, ik heb een paar erg leuke exemplaren voor je op een rijtje gezet.

Photobucket

1. Pastel bead pull tie armband € 9.95 via My-jewellery 2. Multi Color friendship crystal armband € 16.95 via My-jewellery 3. Neon Pink Gem stone cord armband € 9.95 via My-jewellery 4. Mindra armband € 43.95 via Nelly 5. Megan armband € 12.50 via Nelly
Photobucket

6. Knotted chain purple € 23.95 via Chelseajewelz 7. Little cross armband € 14. 95 via Chelseajewelz 8. BFF Armbandjes € 16.95 via Modemusthaves 9. Neon cross armband € 16.95 via Chelseajewelz 10. Merci Armband € 9.95 via Modemusthaves


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.