Doorgaan naar hoofdcontent

Teeez City Trip Glitter Gossip Lash & Liners

Eindelijk, de Glitter Gossip Lash & Liners! Na de Love Triangle lipsticks en de Scandalous nagellak is het nu de beurt aan deze multifuncionele producten. Wat mij betreft het meest handige en leuke product uit de gehele Teeez collectie. Ik laat jullie niet langer in spanning, dus laten we gaan kijken naar de Glitter Gossip Lash & Liner.

Photobucket

Glitters everywhere, like it! Ik heb er 3 in mijn bezit van de 10 verfrissende kleuren. Dit product combineert een glitter eyeliner en glitter mascara in 1, wow hoe handig? Ook zijn de Lash & Liners verkrijgbaar in  3 Neon kleuren, helemaal van nu een echte fahion statement.

Photobucket

Zoals je kan zien op de foto was ik té enthousiast om rustig de verpakking te openen ;-) Ik vergat de sticker er eerst een beetje af te halen, kun je nagaan. Ik heb de kleuren, Take a Taxi, Museum Night en Dinner Cruise in mijn bezit. Zoals de rest van collectie hebben deze producten ook weer stuk voor stuk leuke namen, like!

Photobucket

Photobucket

Nog nooit eerder heb ik dit gezien, een eyeliner en mascara in 1. Voor ik de borsteltjes eruit haalde dacht ik eigenlijk gewoon een simpel borsteltje aan te treffen maar niets is minder waar, hoe multifunctioneel wil je het hebben?! De kleuren vind ik iets meer voor de herfst of de winter maanden, bijvoorbeeld voor een mooie kerst look maar agh dat mag de pret niet drukken, de collectie telt namelijk nog 7 andere vrolijke kleurtjes.

Photobucket

De geur van de Lash & Liner is te vergelijken met een gewone normale mascara, niets mis mee dus.

Photobucket

Wat een glitters! De pigmentatie is echt amazing, veel kleur. Teeez beweerd dat de formule sneldrogend is en de hele dag blijft zitten zonder glitters te verliezen, tsja.. daar hebben ze niets over gelogen want de glitters zijn niet meer van hun plek af te krijgen als je ze eenmaal hebt aangebracht. Dat is toch wel een groot pluspunt want zo heb je niet an het einde van de dag je gezicht vol met fijne glittertjes. Ik zeg top!

De Glitter Gossip Lash & Liner kost € 4,79 en zijn verkrijgbaar bij diversen DA, Etos en Dirx filialen.


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.