Doorgaan naar hoofdcontent

Tag - Before i die

Op vele blogs heb ik 'm al voorbij zien schuiven, de Before i die tag. Hoewel er op dit moment een hoop tags rondhangen in de blogwereld hou ik het bij de before i die tag omdat deze mij het meest aanspreekt en jullie ook een beetje kennis maken met de persoon achter Swil. De plaatjes komen van Tumblr en Weheartit. Als je daar zoekt op "before i die" vind je een berg aan deze plaatjes. Ik heb er 8 plaatjes tussenuit gevist waarvan ik 100% zeker ben die ook echt wil gaan doen.

Photobucket

Have a walk-in closet
Dit is waarschijnlijk een droom van iedere dame en zo ook de mijne. Vriendlief en ik zijn pas geleden verhuisd en hebben 3 slaapkamers over, waarom zou je dan een kledingkast neerzetten in de slaapkamer? Eigenlijk was ik zo een pussy die niet durfde te vragen of het misschien leuk zou zijn als we van 1 van de slaapkamers een walk-in closet konden maken. In mijn hoofd was ik de kamer allang aan het inrichten tot vriendlief zelf met het idee kwam en ik denk dat je nu wel begrijpt hoe ik me op dat moment voelde - als een kind in een snoepwinkel -. I have the best boyfriend on earth, just in case you didn't know. We zijn nog bezig met ideeën maar zodra de kast kamer af is zijn jullie natuurlijk de eerste die hem te zien krijgen!

Photobucket

Get my licence
Vroeger, ja echt heel vroeger had ik bij mijn opa & oma een simpele skelter. Hierop reed ik altijd door de straat en deed net of het mijn auto was. Toen wist ik al, later wil ik een auto. Ik werd ouder en als ik bij mams in de auto zat en haar zag rijden wou ik ook. In gedachten was ik mijn auto al aan het vullen met leuke cd's, make-up'jes, echte vrouwen dingen. Ik was de 18 gepasseerd maar nog geen afspraak gemaakt voor mijn rijlessen want op dat moment kraaide ik er niet meer na, maar een paar maanden later ging het weer kriebelen want vriendlief had zijn rijbewijsgehaald. Oke, ik ga ook maar stel het nog even uit. 2 jaar geleden kreeg ik een auto ongeluk en toen was ik er heilig van overtuigd dat ik nooit mijn rijbewijs wou gaan halen, maar nu....... voel je hem aankomen? Ik durf het niet! Bang om in die auto te stappen terwijl ik al wel 2 keer een afspraak heb gemaakt voor het lessen, maar iets in mij zegt nee. Ooit zal ik dat roze pasje bemachtigen, before i die.


Photobucket

Be called mommy
Kinderen? I love them! Ik ben nu 23 en vriendlief bijna 24 maar nu denken we nog even niet aan kindjes, hoe mooi het ook mag zijn. Samen willen wij nog een hoop dingen doen voor we de verantwoording hebben over een klein mini mensje en zeg nou zelf, we zijn nog jong!

Photobucket

Spend an entire day watching disney movies
Dat ik (wij) gek zijn op Disney films is geen geheim meer. Ik zou de hele dag kunnen kijken naar Finding Nemo. Addiction it is! Voornamelijk die lieve blauwe Dori en haar ontzettend leuke stemmetje - blijf maar zwemmen, blijf maar zwemmen -. Zo nu en dan scharrelen we ergens een Disney dvd vandaan voor de verzameling en ooit zullen we toch de hele dag door al die films gaan kijken!

Photobucket

Say "I do"
En Yesss to the dress! Trouwen in een prachtige jurk met een mooi feestje, daar dromen veel meiden over en ik ook. Heerlijk om plaatjes te kijken en inspiratie opdoen voor je eigen trouwerij. Beide weten we dat we willen trouwen maar wanneer... De jurk heb ik al, of nou ja gezien! Kennen jullie de clip van Guns 'n Roses - November rain? Een onwijs lange clip waar die ene mooie trouwjurk steeds voorbij komt en mijn hartje sneller doet slaan. De voorkant kort en de achterkant wat langer, i love it so much! Ik roep al jaren "als we gaan trouwen dan trouw ik in zo een jurk".

Photobucket

Go to disney world
Als echte Disney fan is Disney land parijs toch wel dé plek om naartoe te gaan. Ik was een jaar of 11 - als ik het goed gok - dat ik voor het eerst in Disney ben geweest, te lang geleden! Ondertussen is er in het park zoveel veranderd dat ik er zeker weten nog een keer heen wil maar dan samen met vriendlief. Het pretpark waar je minstens een keertje moet zijn geweest.

Photobucket

Swim with dolphins
Toevallig had ik het laatst met Jeen over het zwemmen met dolfijnen en dat ik dat ooit nog een keer wil doen. Als is het maar voor een minuut. De ervaring lijkt me geweldig en ik denk ook dat het 1 van die dingen zijn die je gedaan moet hebben.

Photobucket

Get a matching tattoo with my sister
Ik heb 2 zusje, eentje van 9 en de andere dame is 17. Een tijdje terug had ik het er met mijn oudere zusje over dat het mij leuk lijkt als we met zijn drietjes een tattoo laten zetten die ons verbind. Alle 3 dezelfde tattoo, maar omdat het dametje van 9 nog ietwat te jong is moeten we daar nog even mee wachten en heben wij mooi de tijd om goed na te denken over een teken of misschien wel onze letters van onze voornamen bij elkaar vormen...

Heb jij bepaalde dromen of doelen die je wilt doen/bereiken before you die? 


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.