Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Swarovski Edition Eau de Toilette

Photobucket
Vandaag heb ik wel erg leuk nieuws voor alle liefhebbers van luxe geuren! Dit najaar lanceert Clarins Fragrance Group een nieuwe limited edition geur genaamd, Swarovski Edition. Het beloofd een elegante, fruitige en bloemige creatie.

De inspiratie voor deze geur komt van een prachtig avondtasje wat Swarovski elk jaar exclusief maakt voor de sterren van het Cannes film festival, de Hollywood Academy Awards en het Toronto International Film Festival. Het gaat om de zeer exclusieve Star Shadow clutch waar in 2012 maar 100 stuks zijn gemaakt.


Fruitig
Mandarijn geeft de geur een geraffineerde, fruitige toon. De lichtzoete aalbes zorgt voor een pikant randje.

Bloemig
Wilde roos zorgt voor een elegante touch en het blad en de knop van de gardenia leveren een rijke, romige boventoon.

Elegant Witte musk en cederhout geven de geur klasse en laten een elegant spoor achter op de huid Photobucket

"De flacon heeft elegante, golvende lijnen en de zijkanten vormen een hart. De subtiele ivorenkleur wordt versterkt door een op krokodillenhuid geïnspireerde band waarvan de schubben gegraveerd lijken te zijn in metaal. De roze-gouden kristallen maken van deze flacon een chique accessoire voor op je toilettafel"

Alleen voor de flacon al zou je de Eau de Toilette aan willen schaffen, want wat zal deze prachtige flacon schitteren op je make-up tafel. Swarovski Edition zal in Oktober gelanceerd worden. De spray bevat 50ml en kost € 58,00.