Swarovski Edition Eau de Toilette

Photobucket
Vandaag heb ik wel erg leuk nieuws voor alle liefhebbers van luxe geuren! Dit najaar lanceert Clarins Fragrance Group een nieuwe limited edition geur genaamd, Swarovski Edition. Het beloofd een elegante, fruitige en bloemige creatie.

De inspiratie voor deze geur komt van een prachtig avondtasje wat Swarovski elk jaar exclusief maakt voor de sterren van het Cannes film festival, de Hollywood Academy Awards en het Toronto International Film Festival. Het gaat om de zeer exclusieve Star Shadow clutch waar in 2012 maar 100 stuks zijn gemaakt.


Fruitig
Mandarijn geeft de geur een geraffineerde, fruitige toon. De lichtzoete aalbes zorgt voor een pikant randje.

Bloemig
Wilde roos zorgt voor een elegante touch en het blad en de knop van de gardenia leveren een rijke, romige boventoon.

Elegant Witte musk en cederhout geven de geur klasse en laten een elegant spoor achter op de huid Photobucket

"De flacon heeft elegante, golvende lijnen en de zijkanten vormen een hart. De subtiele ivorenkleur wordt versterkt door een op krokodillenhuid geïnspireerde band waarvan de schubben gegraveerd lijken te zijn in metaal. De roze-gouden kristallen maken van deze flacon een chique accessoire voor op je toilettafel"

Alleen voor de flacon al zou je de Eau de Toilette aan willen schaffen, want wat zal deze prachtige flacon schitteren op je make-up tafel. Swarovski Edition zal in Oktober gelanceerd worden. De spray bevat 50ml en kost € 58,00.