Doorgaan naar hoofdcontent

Swarovski Edition Eau de Toilette

Photobucket
Vandaag heb ik wel erg leuk nieuws voor alle liefhebbers van luxe geuren! Dit najaar lanceert Clarins Fragrance Group een nieuwe limited edition geur genaamd, Swarovski Edition. Het beloofd een elegante, fruitige en bloemige creatie.

De inspiratie voor deze geur komt van een prachtig avondtasje wat Swarovski elk jaar exclusief maakt voor de sterren van het Cannes film festival, de Hollywood Academy Awards en het Toronto International Film Festival. Het gaat om de zeer exclusieve Star Shadow clutch waar in 2012 maar 100 stuks zijn gemaakt.


Fruitig
Mandarijn geeft de geur een geraffineerde, fruitige toon. De lichtzoete aalbes zorgt voor een pikant randje.

Bloemig
Wilde roos zorgt voor een elegante touch en het blad en de knop van de gardenia leveren een rijke, romige boventoon.

Elegant Witte musk en cederhout geven de geur klasse en laten een elegant spoor achter op de huid Photobucket

"De flacon heeft elegante, golvende lijnen en de zijkanten vormen een hart. De subtiele ivorenkleur wordt versterkt door een op krokodillenhuid geïnspireerde band waarvan de schubben gegraveerd lijken te zijn in metaal. De roze-gouden kristallen maken van deze flacon een chique accessoire voor op je toilettafel"

Alleen voor de flacon al zou je de Eau de Toilette aan willen schaffen, want wat zal deze prachtige flacon schitteren op je make-up tafel. Swarovski Edition zal in Oktober gelanceerd worden. De spray bevat 50ml en kost € 58,00.


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.