Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Swarovski Edition Eau de Toilette

Photobucket
Vandaag heb ik wel erg leuk nieuws voor alle liefhebbers van luxe geuren! Dit najaar lanceert Clarins Fragrance Group een nieuwe limited edition geur genaamd, Swarovski Edition. Het beloofd een elegante, fruitige en bloemige creatie.

De inspiratie voor deze geur komt van een prachtig avondtasje wat Swarovski elk jaar exclusief maakt voor de sterren van het Cannes film festival, de Hollywood Academy Awards en het Toronto International Film Festival. Het gaat om de zeer exclusieve Star Shadow clutch waar in 2012 maar 100 stuks zijn gemaakt.


Fruitig
Mandarijn geeft de geur een geraffineerde, fruitige toon. De lichtzoete aalbes zorgt voor een pikant randje.

Bloemig
Wilde roos zorgt voor een elegante touch en het blad en de knop van de gardenia leveren een rijke, romige boventoon.

Elegant Witte musk en cederhout geven de geur klasse en laten een elegant spoor achter op de huid Photobucket

"De flacon heeft elegante, golvende lijnen en de zijkanten vormen een hart. De subtiele ivorenkleur wordt versterkt door een op krokodillenhuid geïnspireerde band waarvan de schubben gegraveerd lijken te zijn in metaal. De roze-gouden kristallen maken van deze flacon een chique accessoire voor op je toilettafel"

Alleen voor de flacon al zou je de Eau de Toilette aan willen schaffen, want wat zal deze prachtige flacon schitteren op je make-up tafel. Swarovski Edition zal in Oktober gelanceerd worden. De spray bevat 50ml en kost € 58,00.