Doorgaan naar hoofdcontent

Speciaal voor de mannen: How to make my girl happy

Het is voor onze mannen niet altijd makkelijk om ons te laten lachen, ons "happy" te laten voelen of gewoon simpel lief te zijn en dan vooral tijdens de maandelijkse feesten is dit niet altijd gemakkelijk, toch ladies? Speciaal voor de mannen "how to make my girl happy", maar hoe laat je deze nou zo onopvallend mogelijk aan je liefde zien? Print de afbeelding uit en laat 'm heel per ongeluk ergens rond slingeren of draai het beeldscherm van je computer net zo dat vriendlief 'm kan zien!

Heb je zelf nog leuke aanvullingen? Laat ze horen in de comments

Photobucket

Source: Pinterest


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.