Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Speciaal voor de mannen: How to make my girl happy

Het is voor onze mannen niet altijd makkelijk om ons te laten lachen, ons "happy" te laten voelen of gewoon simpel lief te zijn en dan vooral tijdens de maandelijkse feesten is dit niet altijd gemakkelijk, toch ladies? Speciaal voor de mannen "how to make my girl happy", maar hoe laat je deze nou zo onopvallend mogelijk aan je liefde zien? Print de afbeelding uit en laat 'm heel per ongeluk ergens rond slingeren of draai het beeldscherm van je computer net zo dat vriendlief 'm kan zien!

Heb je zelf nog leuke aanvullingen? Laat ze horen in de comments

Photobucket

Source: Pinterest