Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Speciaal voor de mannen: How to make my girl happy

Het is voor onze mannen niet altijd makkelijk om ons te laten lachen, ons "happy" te laten voelen of gewoon simpel lief te zijn en dan vooral tijdens de maandelijkse feesten is dit niet altijd gemakkelijk, toch ladies? Speciaal voor de mannen "how to make my girl happy", maar hoe laat je deze nou zo onopvallend mogelijk aan je liefde zien? Print de afbeelding uit en laat 'm heel per ongeluk ergens rond slingeren of draai het beeldscherm van je computer net zo dat vriendlief 'm kan zien!

Heb je zelf nog leuke aanvullingen? Laat ze horen in de comments

Photobucket

Source: Pinterest