Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Snooki haar eigen lipstick "Snookilicious"

PhotobucketWie kent deze dame niet? Voormalig sterretje uit Jersey Shore  Snooki die toch wel bekend is voor haar liefde voor drankjes, de vreemde uitspraken en natuurlijk haar geplamuurde gezichtje. Madame Snooki heeft in samenwerking met het cosmetics merk Ka`oir een eigen lipstick op de markt gezet. De baby roze kleur is helemaal Snooki en draagt dan ook de naam "Snookilicious". De lipstick is vanaf nu te bestellen in de webshop van Ka`oir cosmetics voor $21,99.


Ga jij hem aanschaffen? Photobucket