Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Snooki haar eigen lipstick "Snookilicious"

PhotobucketWie kent deze dame niet? Voormalig sterretje uit Jersey Shore  Snooki die toch wel bekend is voor haar liefde voor drankjes, de vreemde uitspraken en natuurlijk haar geplamuurde gezichtje. Madame Snooki heeft in samenwerking met het cosmetics merk Ka`oir een eigen lipstick op de markt gezet. De baby roze kleur is helemaal Snooki en draagt dan ook de naam "Snookilicious". De lipstick is vanaf nu te bestellen in de webshop van Ka`oir cosmetics voor $21,99.


Ga jij hem aanschaffen? Photobucket