Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Snooki haar eigen lipstick "Snookilicious"

PhotobucketWie kent deze dame niet? Voormalig sterretje uit Jersey Shore  Snooki die toch wel bekend is voor haar liefde voor drankjes, de vreemde uitspraken en natuurlijk haar geplamuurde gezichtje. Madame Snooki heeft in samenwerking met het cosmetics merk Ka`oir een eigen lipstick op de markt gezet. De baby roze kleur is helemaal Snooki en draagt dan ook de naam "Snookilicious". De lipstick is vanaf nu te bestellen in de webshop van Ka`oir cosmetics voor $21,99.


Ga jij hem aanschaffen? Photobucket