Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Outfit - Stoer en gewaagd

Stoer en gewaagd, dat zijn de eerste gedachten bij deze outfit! De meningen over een legging gebruiken als broek zijn erg wisselend. De één vind het oerlelijk terwijl de ander het juist mooi vind. Persoonlijk vind ik de Legging van Zalando meer een legging broek dan een échte legging en dus perfect voor een mooie stoere top als de musthave Jack Daniels top van Modemusthaves. De old but gold Converse lage sneakers in wit maken deze outfit helemaal compleet. Iedereen moet toch een paar van deze stampers in haar kast hebben staan. Deze outfit is ietwat gewaagd maar zeker een outfit waar je mij in zou kunnen spotten! Wil je deze items bestellen? Klik dan op de link onder de afbeelding.

Would you where this? 

PhotobucketEven&Odd Legging € 26.95  Jack Daniels Tank € 34.95  Converse lage sneaker € 59.95