Doorgaan naar hoofdcontent

Outfit - Stoer en gewaagd

Stoer en gewaagd, dat zijn de eerste gedachten bij deze outfit! De meningen over een legging gebruiken als broek zijn erg wisselend. De één vind het oerlelijk terwijl de ander het juist mooi vind. Persoonlijk vind ik de Legging van Zalando meer een legging broek dan een échte legging en dus perfect voor een mooie stoere top als de musthave Jack Daniels top van Modemusthaves. De old but gold Converse lage sneakers in wit maken deze outfit helemaal compleet. Iedereen moet toch een paar van deze stampers in haar kast hebben staan. Deze outfit is ietwat gewaagd maar zeker een outfit waar je mij in zou kunnen spotten! Wil je deze items bestellen? Klik dan op de link onder de afbeelding.

Would you where this? 

PhotobucketEven&Odd Legging € 26.95  Jack Daniels Tank € 34.95  Converse lage sneaker € 59.95

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.