Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Outfit - Stoer en gewaagd

Stoer en gewaagd, dat zijn de eerste gedachten bij deze outfit! De meningen over een legging gebruiken als broek zijn erg wisselend. De één vind het oerlelijk terwijl de ander het juist mooi vind. Persoonlijk vind ik de Legging van Zalando meer een legging broek dan een échte legging en dus perfect voor een mooie stoere top als de musthave Jack Daniels top van Modemusthaves. De old but gold Converse lage sneakers in wit maken deze outfit helemaal compleet. Iedereen moet toch een paar van deze stampers in haar kast hebben staan. Deze outfit is ietwat gewaagd maar zeker een outfit waar je mij in zou kunnen spotten! Wil je deze items bestellen? Klik dan op de link onder de afbeelding.

Would you where this? 

PhotobucketEven&Odd Legging € 26.95  Jack Daniels Tank € 34.95  Converse lage sneaker € 59.95