Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

OPI Germany collectie

Een nieuw seizoen nieuwe collecties! Dat is waarschijnlijk het allerleukste aan het wisselen van de seizoenen. OPI is daar 1 van, telkens weer weten zij een prachtige collectie op de markt te brengen waar je hartje als een dolle van gaat kloppen. OPI en haar herfst/winter collectie van 2012 is weer om van te smullen. De collectie genaamd Germany collection is geïnspireerd op Berlijn, de nieuwkomer op het gebied van mode. Daar worden klassieke looks gemixt met moderne elementen. OPI omarmt met deze collectie de catwalk trends. Germany Collection telt maar liefst 12 nieuwe nagellakken met levendige kleuren die variëren van licht tot donker.

Photobucket

De Germany Collection bestaat uit de volgende 12 tinten (v.l.n.r.):

Berlin There Done That Dit veelbereisde taupe heeft alles al gezien
Danke-Shiny Red Probeer dit verrukkelijke rood eens.
Bitte sehr! Deutsch You Want Me Baby? Zelfverzekerd, sprankelend rood-oranje
Don’t Pretzel My Buttons * Hautain honing-beige
Don’t Talk Bach to Me Dit brutale lime-geel is alles behalve klassiek
Every Month is Oktoberfest Proost! Op het mooiste paars in de Biergarten!
German-icure by OPI Omdat je nagels het allerbeste bordeaux verdienen
My Very First Knockwurst … onder het genot van dit charmante pastelroze
Nein! Nein! Nein! OK Fine! * Spannend donkerolijf? Wij zeggen Ja! Ja! Ja!
Schnapps Out of It! Neem een shotje van de must-have mauve van dit najaar
Suzi & the 7 Düsseldorfs * Er was eens… het allermooiste felpaars van het land!
Unfor-greta-bly Blue * Elke fashionable Fräulein is dol op dit überhippe safierblauw


De Germany Collection is verkrijgbaar vanaf 28 augustus 2012.
Ook is er een minisetje verkrijgbaar met daarin de 4 kleuren met een *. De OPI producten zijn verkrijgbaar bij een selectie van  beautycentra, drogisten en parfumeriezaken. Verder zijn ze verkrijgbaar bij de betere nagel- en schoonheidssalons. Voor meer informatie surf je naar www.opi.nl

Welke kleuren spreken jouw het meest aan?