Doorgaan naar hoofdcontent

OPI Germany collectie

Een nieuw seizoen nieuwe collecties! Dat is waarschijnlijk het allerleukste aan het wisselen van de seizoenen. OPI is daar 1 van, telkens weer weten zij een prachtige collectie op de markt te brengen waar je hartje als een dolle van gaat kloppen. OPI en haar herfst/winter collectie van 2012 is weer om van te smullen. De collectie genaamd Germany collection is geïnspireerd op Berlijn, de nieuwkomer op het gebied van mode. Daar worden klassieke looks gemixt met moderne elementen. OPI omarmt met deze collectie de catwalk trends. Germany Collection telt maar liefst 12 nieuwe nagellakken met levendige kleuren die variëren van licht tot donker.

Photobucket

De Germany Collection bestaat uit de volgende 12 tinten (v.l.n.r.):

Berlin There Done That Dit veelbereisde taupe heeft alles al gezien
Danke-Shiny Red Probeer dit verrukkelijke rood eens.
Bitte sehr! Deutsch You Want Me Baby? Zelfverzekerd, sprankelend rood-oranje
Don’t Pretzel My Buttons * Hautain honing-beige
Don’t Talk Bach to Me Dit brutale lime-geel is alles behalve klassiek
Every Month is Oktoberfest Proost! Op het mooiste paars in de Biergarten!
German-icure by OPI Omdat je nagels het allerbeste bordeaux verdienen
My Very First Knockwurst … onder het genot van dit charmante pastelroze
Nein! Nein! Nein! OK Fine! * Spannend donkerolijf? Wij zeggen Ja! Ja! Ja!
Schnapps Out of It! Neem een shotje van de must-have mauve van dit najaar
Suzi & the 7 Düsseldorfs * Er was eens… het allermooiste felpaars van het land!
Unfor-greta-bly Blue * Elke fashionable Fräulein is dol op dit überhippe safierblauw


De Germany Collection is verkrijgbaar vanaf 28 augustus 2012.
Ook is er een minisetje verkrijgbaar met daarin de 4 kleuren met een *. De OPI producten zijn verkrijgbaar bij een selectie van  beautycentra, drogisten en parfumeriezaken. Verder zijn ze verkrijgbaar bij de betere nagel- en schoonheidssalons. Voor meer informatie surf je naar www.opi.nl

Welke kleuren spreken jouw het meest aan? 


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.