Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

OPI Germany collectie

Een nieuw seizoen nieuwe collecties! Dat is waarschijnlijk het allerleukste aan het wisselen van de seizoenen. OPI is daar 1 van, telkens weer weten zij een prachtige collectie op de markt te brengen waar je hartje als een dolle van gaat kloppen. OPI en haar herfst/winter collectie van 2012 is weer om van te smullen. De collectie genaamd Germany collection is geïnspireerd op Berlijn, de nieuwkomer op het gebied van mode. Daar worden klassieke looks gemixt met moderne elementen. OPI omarmt met deze collectie de catwalk trends. Germany Collection telt maar liefst 12 nieuwe nagellakken met levendige kleuren die variëren van licht tot donker.

Photobucket

De Germany Collection bestaat uit de volgende 12 tinten (v.l.n.r.):

Berlin There Done That Dit veelbereisde taupe heeft alles al gezien
Danke-Shiny Red Probeer dit verrukkelijke rood eens.
Bitte sehr! Deutsch You Want Me Baby? Zelfverzekerd, sprankelend rood-oranje
Don’t Pretzel My Buttons * Hautain honing-beige
Don’t Talk Bach to Me Dit brutale lime-geel is alles behalve klassiek
Every Month is Oktoberfest Proost! Op het mooiste paars in de Biergarten!
German-icure by OPI Omdat je nagels het allerbeste bordeaux verdienen
My Very First Knockwurst … onder het genot van dit charmante pastelroze
Nein! Nein! Nein! OK Fine! * Spannend donkerolijf? Wij zeggen Ja! Ja! Ja!
Schnapps Out of It! Neem een shotje van de must-have mauve van dit najaar
Suzi & the 7 Düsseldorfs * Er was eens… het allermooiste felpaars van het land!
Unfor-greta-bly Blue * Elke fashionable Fräulein is dol op dit überhippe safierblauw


De Germany Collection is verkrijgbaar vanaf 28 augustus 2012.
Ook is er een minisetje verkrijgbaar met daarin de 4 kleuren met een *. De OPI producten zijn verkrijgbaar bij een selectie van  beautycentra, drogisten en parfumeriezaken. Verder zijn ze verkrijgbaar bij de betere nagel- en schoonheidssalons. Voor meer informatie surf je naar www.opi.nl

Welke kleuren spreken jouw het meest aan?