Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

NewYorker - mijn favorieten kledingstukken uit de herfst 2012 collectie

Photobucket

De allereerste keer dat ik de NewYorker binnen stapte staat nog als een huis in mijn geheugen als de dag van gister. Er ging een wereld wereld, spotgoedkope en musthave proof kledingstukken volgen om mijn oren, oke het was Sale maar nog! Alles lag werkelijk overal op de grond. Er hingen zelfs bikini's voor € 0,50!! Ja echt waar.Sinds die eerste keer ben ik verslaafd aan de kleding van New Yorker, zo ontzettend veel leuke items en iedere keer weer gaat mijn hartje sneller kloppen bij het uitkomen van een nieuwe collectie en het leukste? Mijn portemonnee krijgt er niet eens hoofdpijn van! Kijk je mee naar mijn favorieten uit de Herfst 2012 collectie van NewYorker?
Photobucket

Photobucket Photobucket