Doorgaan naar hoofdcontent

NewYorker - mijn favorieten kledingstukken uit de herfst 2012 collectie

Photobucket

De allereerste keer dat ik de NewYorker binnen stapte staat nog als een huis in mijn geheugen als de dag van gister. Er ging een wereld wereld, spotgoedkope en musthave proof kledingstukken volgen om mijn oren, oke het was Sale maar nog! Alles lag werkelijk overal op de grond. Er hingen zelfs bikini's voor € 0,50!! Ja echt waar.Sinds die eerste keer ben ik verslaafd aan de kleding van New Yorker, zo ontzettend veel leuke items en iedere keer weer gaat mijn hartje sneller kloppen bij het uitkomen van een nieuwe collectie en het leukste? Mijn portemonnee krijgt er niet eens hoofdpijn van! Kijk je mee naar mijn favorieten uit de Herfst 2012 collectie van NewYorker?
Photobucket

Photobucket Photobucket

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.