Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

NewYorker - mijn favorieten kledingstukken uit de herfst 2012 collectie

Photobucket

De allereerste keer dat ik de NewYorker binnen stapte staat nog als een huis in mijn geheugen als de dag van gister. Er ging een wereld wereld, spotgoedkope en musthave proof kledingstukken volgen om mijn oren, oke het was Sale maar nog! Alles lag werkelijk overal op de grond. Er hingen zelfs bikini's voor € 0,50!! Ja echt waar.Sinds die eerste keer ben ik verslaafd aan de kleding van New Yorker, zo ontzettend veel leuke items en iedere keer weer gaat mijn hartje sneller kloppen bij het uitkomen van een nieuwe collectie en het leukste? Mijn portemonnee krijgt er niet eens hoofdpijn van! Kijk je mee naar mijn favorieten uit de Herfst 2012 collectie van NewYorker?
Photobucket

Photobucket Photobucket