Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

NewYorker - mijn favorieten kledingstukken uit de herfst 2012 collectie

Photobucket

De allereerste keer dat ik de NewYorker binnen stapte staat nog als een huis in mijn geheugen als de dag van gister. Er ging een wereld wereld, spotgoedkope en musthave proof kledingstukken volgen om mijn oren, oke het was Sale maar nog! Alles lag werkelijk overal op de grond. Er hingen zelfs bikini's voor € 0,50!! Ja echt waar.Sinds die eerste keer ben ik verslaafd aan de kleding van New Yorker, zo ontzettend veel leuke items en iedere keer weer gaat mijn hartje sneller kloppen bij het uitkomen van een nieuwe collectie en het leukste? Mijn portemonnee krijgt er niet eens hoofdpijn van! Kijk je mee naar mijn favorieten uit de Herfst 2012 collectie van NewYorker?
Photobucket

Photobucket Photobucket