Doorgaan naar hoofdcontent

NewYorker - Mijn favorieten accessoires uit de herfst 2012 collectie

Photobucket
Hier liet ik je al meegenieten van mijn ontgroening met NewYorker en mijn favorieten kledinstukken uit de herfst 2012 collectie van NewYorker, vandaag laat ik je mee zwijmelen met mijn favorieten accessoires en ik kan je vertellen dat de accessoires weer helemaal het einde zijn en ik eigenlijk met pijn en moeite favorieten uit heb moeten zoeken, dat zegt genoeg toch? Ook de accessoires zijn weer budget dus ook hiervan krijgt je portemonnee geen hoofdpijn. Kijk je mee? Verwacht geen sieraden, don't get me wrong ik ben dol op sieraden maar deze  zie ik liever eerst in real life.
Photobucket

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.