Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

NewYorker - Mijn favorieten accessoires uit de herfst 2012 collectie

Photobucket
Hier liet ik je al meegenieten van mijn ontgroening met NewYorker en mijn favorieten kledinstukken uit de herfst 2012 collectie van NewYorker, vandaag laat ik je mee zwijmelen met mijn favorieten accessoires en ik kan je vertellen dat de accessoires weer helemaal het einde zijn en ik eigenlijk met pijn en moeite favorieten uit heb moeten zoeken, dat zegt genoeg toch? Ook de accessoires zijn weer budget dus ook hiervan krijgt je portemonnee geen hoofdpijn. Kijk je mee? Verwacht geen sieraden, don't get me wrong ik ben dol op sieraden maar deze  zie ik liever eerst in real life.
Photobucket