Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

NewYorker - Mijn favorieten accessoires uit de herfst 2012 collectie

Photobucket
Hier liet ik je al meegenieten van mijn ontgroening met NewYorker en mijn favorieten kledinstukken uit de herfst 2012 collectie van NewYorker, vandaag laat ik je mee zwijmelen met mijn favorieten accessoires en ik kan je vertellen dat de accessoires weer helemaal het einde zijn en ik eigenlijk met pijn en moeite favorieten uit heb moeten zoeken, dat zegt genoeg toch? Ook de accessoires zijn weer budget dus ook hiervan krijgt je portemonnee geen hoofdpijn. Kijk je mee? Verwacht geen sieraden, don't get me wrong ik ben dol op sieraden maar deze  zie ik liever eerst in real life.
Photobucket