Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

New box: Fashionbox

Photobucket
Na alle beauty boxen die je maandelijks op je deurmat kunt vinden door een abonnement te nemen op 1 van deze beauty boxen vol met leuke producten, maar nu is het de beurt aan de enige echte Fashionbox! Waarschijnlijk is dit heugelijke nieuws je niet ontgaan maar toch wil ook ik er nog stukje aandacht aan besteden.


Wat is de Fashionbox? 
De Fashionbox telt maar liefst 5 beauty en fashion musthaves. Als het gaat om beauty kun je denken aan lotions, nagellak e.d en op fashion gebied denk je aan accessoires om je outfit helemaal compleet te maken en andere fashion musthaves maar geen schoenen of kleding. Ook zul je in de box kortingscodes vinden, leuke folders van misschien wel webshops waar jij nog nooit van hebt gehoord! Een échte musthave box!!

Photobucket

Wil jij iedere maand een leuk verpakt cadeau'tje op de deurmat vinden? Je kunt je voor maar € 14.95 abonneren op de Fashionbox via dit formulier. Een stukje service van de Fashionbox, je kunt hem maandelijks opzeggen! Geen inspiratie voor een leuk cadeau voor je vriendin, moeder of zusje? Deze fashion box boordevol leuke musthave items is ook nog eens leuk om cadeau te geven!

Volg Fashionbox op Twitter en Facebook en schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle acties en nieuwtjes rondom deze leuke en nieuwe box.

Mijn nieuwsgierigheid is in ieder geval gewekt, dat kan ook niet anders als een beauty en fashion lover!