Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

New box: Fashionbox

Photobucket
Na alle beauty boxen die je maandelijks op je deurmat kunt vinden door een abonnement te nemen op 1 van deze beauty boxen vol met leuke producten, maar nu is het de beurt aan de enige echte Fashionbox! Waarschijnlijk is dit heugelijke nieuws je niet ontgaan maar toch wil ook ik er nog stukje aandacht aan besteden.


Wat is de Fashionbox? 
De Fashionbox telt maar liefst 5 beauty en fashion musthaves. Als het gaat om beauty kun je denken aan lotions, nagellak e.d en op fashion gebied denk je aan accessoires om je outfit helemaal compleet te maken en andere fashion musthaves maar geen schoenen of kleding. Ook zul je in de box kortingscodes vinden, leuke folders van misschien wel webshops waar jij nog nooit van hebt gehoord! Een échte musthave box!!

Photobucket

Wil jij iedere maand een leuk verpakt cadeau'tje op de deurmat vinden? Je kunt je voor maar € 14.95 abonneren op de Fashionbox via dit formulier. Een stukje service van de Fashionbox, je kunt hem maandelijks opzeggen! Geen inspiratie voor een leuk cadeau voor je vriendin, moeder of zusje? Deze fashion box boordevol leuke musthave items is ook nog eens leuk om cadeau te geven!

Volg Fashionbox op Twitter en Facebook en schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle acties en nieuwtjes rondom deze leuke en nieuwe box.

Mijn nieuwsgierigheid is in ieder geval gewekt, dat kan ook niet anders als een beauty en fashion lover!