Doorgaan naar hoofdcontent

New box: Fashionbox

Photobucket
Na alle beauty boxen die je maandelijks op je deurmat kunt vinden door een abonnement te nemen op 1 van deze beauty boxen vol met leuke producten, maar nu is het de beurt aan de enige echte Fashionbox! Waarschijnlijk is dit heugelijke nieuws je niet ontgaan maar toch wil ook ik er nog stukje aandacht aan besteden.


Wat is de Fashionbox? 
De Fashionbox telt maar liefst 5 beauty en fashion musthaves. Als het gaat om beauty kun je denken aan lotions, nagellak e.d en op fashion gebied denk je aan accessoires om je outfit helemaal compleet te maken en andere fashion musthaves maar geen schoenen of kleding. Ook zul je in de box kortingscodes vinden, leuke folders van misschien wel webshops waar jij nog nooit van hebt gehoord! Een ├ęchte musthave box!!

Photobucket

Wil jij iedere maand een leuk verpakt cadeau'tje op de deurmat vinden? Je kunt je voor maar € 14.95 abonneren op de Fashionbox via dit formulier. Een stukje service van de Fashionbox, je kunt hem maandelijks opzeggen! Geen inspiratie voor een leuk cadeau voor je vriendin, moeder of zusje? Deze fashion box boordevol leuke musthave items is ook nog eens leuk om cadeau te geven!

Volg Fashionbox op Twitter en Facebook en schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle acties en nieuwtjes rondom deze leuke en nieuwe box.

Mijn nieuwsgierigheid is in ieder geval gewekt, dat kan ook niet anders als een beauty en fashion lover!

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.