New box: Fashionbox

Photobucket
Na alle beauty boxen die je maandelijks op je deurmat kunt vinden door een abonnement te nemen op 1 van deze beauty boxen vol met leuke producten, maar nu is het de beurt aan de enige echte Fashionbox! Waarschijnlijk is dit heugelijke nieuws je niet ontgaan maar toch wil ook ik er nog stukje aandacht aan besteden.


Wat is de Fashionbox? 
De Fashionbox telt maar liefst 5 beauty en fashion musthaves. Als het gaat om beauty kun je denken aan lotions, nagellak e.d en op fashion gebied denk je aan accessoires om je outfit helemaal compleet te maken en andere fashion musthaves maar geen schoenen of kleding. Ook zul je in de box kortingscodes vinden, leuke folders van misschien wel webshops waar jij nog nooit van hebt gehoord! Een ├ęchte musthave box!!

Photobucket

Wil jij iedere maand een leuk verpakt cadeau'tje op de deurmat vinden? Je kunt je voor maar € 14.95 abonneren op de Fashionbox via dit formulier. Een stukje service van de Fashionbox, je kunt hem maandelijks opzeggen! Geen inspiratie voor een leuk cadeau voor je vriendin, moeder of zusje? Deze fashion box boordevol leuke musthave items is ook nog eens leuk om cadeau te geven!

Volg Fashionbox op Twitter en Facebook en schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle acties en nieuwtjes rondom deze leuke en nieuwe box.

Mijn nieuwsgierigheid is in ieder geval gewekt, dat kan ook niet anders als een beauty en fashion lover!