Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

My love for: Minnetonka's

Er zijn tientallen verschillende soorten en kleuren, met fringes, kraaltjes of verschillende printjes. Dan heb ik het natuurlijk over de bekende Minnetonka's. Hoge modellen, lage modellen maar ook sandalen. Mijn liefde voor dit schoenen merk is behoorlijk gegroeid in de afgelopen 2 jaar, toen kocht ik 2 paar Minnetonka look-a-likes om te proberen. Ik kocht er 2 paar voor maar € 15,00 en blij dat ik er mee was. Dat was ook goed te zien, want na 3 weken begonnen beide paren hun zool te verliezen. Stug plakte ik de zolen weer vast met seconde lijm en zo kon ik er weer een tijdje op lopen. Dit kun je 1 of 2 keer doen en zijn ze toch echt af en rijp voor de vuilnisbak, maar nee ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om ze weg te gooien. Ja hallo, het waren mijn kindjes, soort van! Na het verhuizen moest ik ze toch weggooien en besloot de zwarte vaarwel te zeggen maar de legergroene... die bleven nog even om weer geplakt te worden. Tot nu, ik kan ze echt niet meer aan, snik! Na mijn dagelijkse sneup route op internet kwam ik uit bij de enige echte Minnetonka's op Asos.com Na het overlijden van mijn look-a-likes wil ik toch graag een paar echte in de hoop dat ik er langer als 3 weken op zou kunnen lopen.Kijk je mee naar wat ik vond op Asos? En als jij nou ook zo gek bent op de Minnetonka's, bestel ze dan door te klikken op de linkjes onder de afbeelding.

Photobucket
V.l.n.r - El Paso Black ankle boots € 72.51 Feather Moc taupe € 103.78 El Paso II Brown suede € 90.99
Concho Feather Side Zip Black Ankle Boots  €112.31