Doorgaan naar hoofdcontent

My love for: Minnetonka's

Er zijn tientallen verschillende soorten en kleuren, met fringes, kraaltjes of verschillende printjes. Dan heb ik het natuurlijk over de bekende Minnetonka's. Hoge modellen, lage modellen maar ook sandalen. Mijn liefde voor dit schoenen merk is behoorlijk gegroeid in de afgelopen 2 jaar, toen kocht ik 2 paar Minnetonka look-a-likes om te proberen. Ik kocht er 2 paar voor maar € 15,00 en blij dat ik er mee was. Dat was ook goed te zien, want na 3 weken begonnen beide paren hun zool te verliezen. Stug plakte ik de zolen weer vast met seconde lijm en zo kon ik er weer een tijdje op lopen. Dit kun je 1 of 2 keer doen en zijn ze toch echt af en rijp voor de vuilnisbak, maar nee ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om ze weg te gooien. Ja hallo, het waren mijn kindjes, soort van! Na het verhuizen moest ik ze toch weggooien en besloot de zwarte vaarwel te zeggen maar de legergroene... die bleven nog even om weer geplakt te worden. Tot nu, ik kan ze echt niet meer aan, snik! Na mijn dagelijkse sneup route op internet kwam ik uit bij de enige echte Minnetonka's op Asos.com Na het overlijden van mijn look-a-likes wil ik toch graag een paar echte in de hoop dat ik er langer als 3 weken op zou kunnen lopen.Kijk je mee naar wat ik vond op Asos? En als jij nou ook zo gek bent op de Minnetonka's, bestel ze dan door te klikken op de linkjes onder de afbeelding.

Photobucket
V.l.n.r - El Paso Black ankle boots € 72.51 Feather Moc taupe € 103.78 El Paso II Brown suede € 90.99
Concho Feather Side Zip Black Ankle Boots  €112.31


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.