Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

My love for: Minnetonka's

Er zijn tientallen verschillende soorten en kleuren, met fringes, kraaltjes of verschillende printjes. Dan heb ik het natuurlijk over de bekende Minnetonka's. Hoge modellen, lage modellen maar ook sandalen. Mijn liefde voor dit schoenen merk is behoorlijk gegroeid in de afgelopen 2 jaar, toen kocht ik 2 paar Minnetonka look-a-likes om te proberen. Ik kocht er 2 paar voor maar € 15,00 en blij dat ik er mee was. Dat was ook goed te zien, want na 3 weken begonnen beide paren hun zool te verliezen. Stug plakte ik de zolen weer vast met seconde lijm en zo kon ik er weer een tijdje op lopen. Dit kun je 1 of 2 keer doen en zijn ze toch echt af en rijp voor de vuilnisbak, maar nee ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om ze weg te gooien. Ja hallo, het waren mijn kindjes, soort van! Na het verhuizen moest ik ze toch weggooien en besloot de zwarte vaarwel te zeggen maar de legergroene... die bleven nog even om weer geplakt te worden. Tot nu, ik kan ze echt niet meer aan, snik! Na mijn dagelijkse sneup route op internet kwam ik uit bij de enige echte Minnetonka's op Asos.com Na het overlijden van mijn look-a-likes wil ik toch graag een paar echte in de hoop dat ik er langer als 3 weken op zou kunnen lopen.Kijk je mee naar wat ik vond op Asos? En als jij nou ook zo gek bent op de Minnetonka's, bestel ze dan door te klikken op de linkjes onder de afbeelding.

Photobucket
V.l.n.r - El Paso Black ankle boots € 72.51 Feather Moc taupe € 103.78 El Paso II Brown suede € 90.99
Concho Feather Side Zip Black Ankle Boots  €112.31