En dan ben je ineens toch een draagmama

Wanneer je meerdere kids hebt doe je het moederschap bij elk kind weer anders. Althans, dat is mijn ervaring. Zo moest het bijvoorbeeld bij de eerste drie volgens de regeltjes. Eigenlijk regeltjes tussen haakjes, want het moederschap heeft geen regeltjes. Iedere mama doet maar wat. Dit klinkt overigens veel minder lief dan dat ik bedoel (knipoog). Verwen je kind nou niet teveel las ik op het internet, want ze wennen eraan en daarna willen ze niet meer anders. Bij de eerste heb ik nachtenlang over de vloer gedwaald. Zij in mijn armen en al wiegend viel ze in slaap en kon ik haar als een echte ninja mama in haar eigen bedje terug leggen, waarna hetzelfde riedeltje al snel weer volgde. Zo ging dit bij de tweede en ook bij de derde dochter was dit niet veel anders. In tegendeel zelfs. Als ik er nu op terug kijk voel ik mijzelf wel eens schuldig. Waarom moest mijn meisje per se in haar eigen bedje slapen? Toen wist ik niet beter. Het hoorde zo. Want dat deed toch iedereen?

Nu ben ik inmidd…

Match je outfit met Your new digital BFF - de CPP

Photobucket
Zoveel kleding maar niks lijkt bij elkaar te passen, klinkt bekend?! Veel leuke setjes maar net die combi waarvan je niet weet of het wel kan, dan ga toch maar weer voor de oude en vertrouwde kleuren combi. Zwart en wit past altijd elkaar, dat weet iedereen maar weetje wel hoeveel kleuren je kunt combineren met de kleding die je in je kast hebt liggen? Modelabel Black & Blanch hebben de perfectie app gelanceerd waardoor het voor jouw ook appeltje eitje is om die kleuren combi te matchen waarvan je eerst dacht dat het de mist in zou gaan. De CCP oftewel het kleurenpaspoort is je nieuwe digitale BFF op iedere gewenst moment van de dag!


Er bestond al een handige houder met kleurenkaart die je helpt bij het kiezen van de perfecte kleurencombinatie, maar veel handiger is de CCP app voor je telefoon of ipad. Of je nou thuis voor je kledingkast staat of in een pashokje, je reddende digitale stylist helpt je bij het uitzoeken van de juiste kleuren die ook nog eens perfect matchen. Goodbye kleur flaters!

Je kunt de app gratis downloaden voor je iphone, android of ipad. Daarna kun je 3 dingen doen, Trend Colors matchen met bijpassende kleuren, je eigen kleurenpalet samenstellen en testen of  kleuren die jij wilt matchen wel zo'n goede match zijn. Als dat geen vrouwvriendelijke en fashionable musthave app!