Doorgaan naar hoofdcontent

Match je outfit met Your new digital BFF - de CPP

Photobucket
Zoveel kleding maar niks lijkt bij elkaar te passen, klinkt bekend?! Veel leuke setjes maar net die combi waarvan je niet weet of het wel kan, dan ga toch maar weer voor de oude en vertrouwde kleuren combi. Zwart en wit past altijd elkaar, dat weet iedereen maar weetje wel hoeveel kleuren je kunt combineren met de kleding die je in je kast hebt liggen? Modelabel Black & Blanch hebben de perfectie app gelanceerd waardoor het voor jouw ook appeltje eitje is om die kleuren combi te matchen waarvan je eerst dacht dat het de mist in zou gaan. De CCP oftewel het kleurenpaspoort is je nieuwe digitale BFF op iedere gewenst moment van de dag!


Er bestond al een handige houder met kleurenkaart die je helpt bij het kiezen van de perfecte kleurencombinatie, maar veel handiger is de CCP app voor je telefoon of ipad. Of je nou thuis voor je kledingkast staat of in een pashokje, je reddende digitale stylist helpt je bij het uitzoeken van de juiste kleuren die ook nog eens perfect matchen. Goodbye kleur flaters!

Je kunt de app gratis downloaden voor je iphone, android of ipad. Daarna kun je 3 dingen doen, Trend Colors matchen met bijpassende kleuren, je eigen kleurenpalet samenstellen en testen of  kleuren die jij wilt matchen wel zo'n goede match zijn. Als dat geen vrouwvriendelijke en fashionable musthave app!


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.