Match je outfit met Your new digital BFF - de CPP

Photobucket
Zoveel kleding maar niks lijkt bij elkaar te passen, klinkt bekend?! Veel leuke setjes maar net die combi waarvan je niet weet of het wel kan, dan ga toch maar weer voor de oude en vertrouwde kleuren combi. Zwart en wit past altijd elkaar, dat weet iedereen maar weetje wel hoeveel kleuren je kunt combineren met de kleding die je in je kast hebt liggen? Modelabel Black & Blanch hebben de perfectie app gelanceerd waardoor het voor jouw ook appeltje eitje is om die kleuren combi te matchen waarvan je eerst dacht dat het de mist in zou gaan. De CCP oftewel het kleurenpaspoort is je nieuwe digitale BFF op iedere gewenst moment van de dag!


Er bestond al een handige houder met kleurenkaart die je helpt bij het kiezen van de perfecte kleurencombinatie, maar veel handiger is de CCP app voor je telefoon of ipad. Of je nou thuis voor je kledingkast staat of in een pashokje, je reddende digitale stylist helpt je bij het uitzoeken van de juiste kleuren die ook nog eens perfect matchen. Goodbye kleur flaters!

Je kunt de app gratis downloaden voor je iphone, android of ipad. Daarna kun je 3 dingen doen, Trend Colors matchen met bijpassende kleuren, je eigen kleurenpalet samenstellen en testen of  kleuren die jij wilt matchen wel zo'n goede match zijn. Als dat geen vrouwvriendelijke en fashionable musthave app!