Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Match je outfit met Your new digital BFF - de CPP

Photobucket
Zoveel kleding maar niks lijkt bij elkaar te passen, klinkt bekend?! Veel leuke setjes maar net die combi waarvan je niet weet of het wel kan, dan ga toch maar weer voor de oude en vertrouwde kleuren combi. Zwart en wit past altijd elkaar, dat weet iedereen maar weetje wel hoeveel kleuren je kunt combineren met de kleding die je in je kast hebt liggen? Modelabel Black & Blanch hebben de perfectie app gelanceerd waardoor het voor jouw ook appeltje eitje is om die kleuren combi te matchen waarvan je eerst dacht dat het de mist in zou gaan. De CCP oftewel het kleurenpaspoort is je nieuwe digitale BFF op iedere gewenst moment van de dag!


Er bestond al een handige houder met kleurenkaart die je helpt bij het kiezen van de perfecte kleurencombinatie, maar veel handiger is de CCP app voor je telefoon of ipad. Of je nou thuis voor je kledingkast staat of in een pashokje, je reddende digitale stylist helpt je bij het uitzoeken van de juiste kleuren die ook nog eens perfect matchen. Goodbye kleur flaters!

Je kunt de app gratis downloaden voor je iphone, android of ipad. Daarna kun je 3 dingen doen, Trend Colors matchen met bijpassende kleuren, je eigen kleurenpalet samenstellen en testen of  kleuren die jij wilt matchen wel zo'n goede match zijn. Als dat geen vrouwvriendelijke en fashionable musthave app!