Doorgaan naar hoofdcontent

Lovely Loafers by Steve Madden

Photobucket
Het gaat straks weer kouder worden en dat kan maar 1 ding betekenen, de slippers en sandalen verdwijnen weer in de kast om ze daar vervolgens weer een tijdje te verstoppen, want tijdens de ietwat koudere dagen wil jij je natuurlijk niet laten zien op slippers. Goed, Steve Madden komt een stylish alternatief. Geen koude tenen, want die zijn bedekt en wel met de Lovely Loafers van Steve Madden. Ga voor naturel met de Natural Loafers die Steve heeft ontworpen met neutrale kleurtjes waar je je op je werk mee kan vertonen maar ook op feestjes kom je goed voor de dag. Dubbel zoveel plezier heb je dus van de Lovely Natural Loafers. Ze zijn gemaakt van su├Ęde wat ervoor zorgt dat de loafers plezierig zitten en ook nog eens lang mooi blijven. De prijs voor deze Natural Loafers € 79.99
Ben jij niet het neutrale typje? Dan ga je voor de Extreme Loafers die Steve Madden heeft ontworpen naast de Natural collectie. De Extreme modellen zijn een echte eyecatcher en speciaal voor de stoere modechicks die wel van ietwat apart houden. Een echt fashionstatement maken? Ga dan voor 1 van deze Extreme Loafers, want daar mag je best mee gezien worden! De collectie kost vanaf € 79.99 tot € 99.99.

Photobucket


Voor verkoopinformatie surf je naar www.stevemadden.nl


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.