Labello Repair & Beauty

Photobucket

De meningen over de bekende lippen balsems van Labello zijn erg verschillend. Verschillende dames houden niet van Labello terwijl de andere dames er bij zweren. Ik behoor tot het laatste groepje dames, want ik zweer bij de balsem van Labello. Ze houden mijn lippen zoals lippen horen te zijn, glad en zonder velletjes. Toen het persbericht van de nieuwste Labello in mijn mailbox belande was ik al erg enthousiast.
Labello heeft al een hoop soorten balsems in haar assortiment (gehad) maar nu komen ze met een wel erg fijn oogende balm, namelijk een Repair & Beauty variant. Zoals alle Labello's zit ook deze nieuweling verpakt op een kartonnetje. Zo weet je in ieder geval zeker dat niet iemand anders heef geproefd van je lippenbalsem. Ook vind je op het kartonnetje een tal van informatie wat ik persoonlijk een pluspunt vind.

Photobucket

De Labello bestaat uit twee kleuren, de witte kleur voor het herstellen en verzorgen van je lippen en het roze gedeelte voor een mooie roze kleur. De Repair & Beauty Labello zou helpen tegen droge lippen te herstellen en een mooie roze kleur op je lippen.

Photobucket

Goed, de verpakking. Deze is eigenlijk vrij simpel maar ziet er toch leuk uit. Alhoewel dit niets te maken heeft met de werking van het product :-)

Photobucket

Dan de informatie op de achterkant van het kartonnetje. Hierop zie je wat de werking is van de Labello Repair & Beauty en ook zie je de ingrediƫnten onderaan. De Dexpanthenol, deze heeft en hydraterende werking en voorkomt uitdroging. Dat is fijn, want we willen natuurlijk niet met lippen rond lopen die eruit zien als uitgedroogde perzikjes. Verder zie je dat er zonnebloem olie in verwerkt zit wat ook een verzorgende werking heeft. Genoeg verzorging dus!

Photobucket

Is het geen beauty? Ken je die oude snoepjes nog die er precies hetzelfde uit zien? En geloof me, zo ruikt hij ook. Lekker zoet! Geur is natuurlijk altijd persoonlijk maar voor mij is deze geur erg fijn. De geur die er vrij komt tijdens het aanbrengen is naar mijn idee een beetje citrus achtig, lekker fris! De balsem smeert fijn uit en heeft geen plakkerige werking. Tintel tintel tintel.. dat is wat je voelt als de balsem op je lippen is aangebracht, munt it is! De roze kleur die er beloofd werd is er niet, je ziet wel een beetje verschil met de kleur van je lippen maar echt roze zou ik het niet willen noemen.

Een fijne Labello met een lekkere geur en verzorgende werking, goedgekeurd! De Labello Repair & Beauty is verkrijgbaar bij drogisterijen voor € 2.99