Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

KOH September collectie - KOH Sound

Photobucket
Wat zou een wereld zijn zonder muziek? Bij iedere gelegenheid heb je wel een passend muziekje dus zonder muziek zou de wereld maar saai en muziekloos zijn, daarom werd ik erg blij van een nieuwe limited collectie nagellak, namelijk KOH Sound. Uhu, de naam zegt al meer dan duizend woorden. KOH heeft zich deze keer laten inspireren door, hoe kan het ook anders muziek. Ook deze collectie bevat weer een 6tal prachtige - hebben gevoel - kleurtjes en zijn ook een helemaal in de herfst kleuren, i like!


KOH Sound! start met KOH KEEP ON JAZZING! Denk aan een licht rokerige jazzclub en een glanzende vleugel. Licht uit, spot aan: als leading lady van de jazz draag je deze dazzling rood met een zwart satijnen jurkje, met kleine stip – dé nieuwe modehit. Van de jazz neemt KOH! je mee naar de diepe sound van de soul. Laat je opzwepen en draag je mooiste souldress en het diepe grijs van KOH SOUL SISTER! 

Picture this: ondergaande zon, zachte zonnebedden, een verkoelende prosecco en Ibiza sounds. De lichte lila van KOH LAZY LOUNGE! maakt dit beeld af. Draag het bij wit, gevlekte jeans en een suède giletje met franjes voor een beachy nazomerlook. Na de lounge knalt het volle paars van KOH PUNK UP! net zo hard als de Sex Pistols medio jaren zeventig op het podium deden. Combineer het met zwart, metallic zilver en paars/groene accenten voor een stijlvolle touch of punk.

KOH HOLY HIP HOP! verwijst subtiel naar de straten van New York, waar hiphop in de seventies ontstond. Draag het lichte grijs met blauw en gele accenten. Last but not least neemt het sprankelende blauw van KOH POP MANIA! je mee naar de zwoele disco-pop van Kylie Minogue, de meezingers van WHAM! en de dansbare sound van Madonna. Party on!

De KOH sound collectie is (tijdelijk) verkrijgbaar vanaf 1 September  bij de luxe parfumerieën en drogisterijen, de KOH flagship stores in De Bijenkorf Amsterdam en Eindhoven, de KOH self services-stores in De Bijenkorf Amstelveen en Utrecht en via www.kohcosmetics.com voor € 14.95 per stuk.

Tell me, welke kleur spreekt jouw het meest aan?