Doorgaan naar hoofdcontent

KOH September collectie - KOH Sound

Photobucket
Wat zou een wereld zijn zonder muziek? Bij iedere gelegenheid heb je wel een passend muziekje dus zonder muziek zou de wereld maar saai en muziekloos zijn, daarom werd ik erg blij van een nieuwe limited collectie nagellak, namelijk KOH Sound. Uhu, de naam zegt al meer dan duizend woorden. KOH heeft zich deze keer laten inspireren door, hoe kan het ook anders muziek. Ook deze collectie bevat weer een 6tal prachtige - hebben gevoel - kleurtjes en zijn ook een helemaal in de herfst kleuren, i like!


KOH Sound! start met KOH KEEP ON JAZZING! Denk aan een licht rokerige jazzclub en een glanzende vleugel. Licht uit, spot aan: als leading lady van de jazz draag je deze dazzling rood met een zwart satijnen jurkje, met kleine stip – dé nieuwe modehit. Van de jazz neemt KOH! je mee naar de diepe sound van de soul. Laat je opzwepen en draag je mooiste souldress en het diepe grijs van KOH SOUL SISTER! 

Picture this: ondergaande zon, zachte zonnebedden, een verkoelende prosecco en Ibiza sounds. De lichte lila van KOH LAZY LOUNGE! maakt dit beeld af. Draag het bij wit, gevlekte jeans en een suède giletje met franjes voor een beachy nazomerlook. Na de lounge knalt het volle paars van KOH PUNK UP! net zo hard als de Sex Pistols medio jaren zeventig op het podium deden. Combineer het met zwart, metallic zilver en paars/groene accenten voor een stijlvolle touch of punk.

KOH HOLY HIP HOP! verwijst subtiel naar de straten van New York, waar hiphop in de seventies ontstond. Draag het lichte grijs met blauw en gele accenten. Last but not least neemt het sprankelende blauw van KOH POP MANIA! je mee naar de zwoele disco-pop van Kylie Minogue, de meezingers van WHAM! en de dansbare sound van Madonna. Party on!

De KOH sound collectie is (tijdelijk) verkrijgbaar vanaf 1 September  bij de luxe parfumerieën en drogisterijen, de KOH flagship stores in De Bijenkorf Amsterdam en Eindhoven, de KOH self services-stores in De Bijenkorf Amstelveen en Utrecht en via www.kohcosmetics.com voor € 14.95 per stuk.

Tell me, welke kleur spreekt jouw het meest aan? 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.