Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Jouw kledingstijl op de designtandenborstels van Jordan?

Fashion en tandenborstels, het lijkt een bizarre combinatie maar Jordan maakt daar verandering in. Juist, hét tandenborstel merk met wel 20 unieke designs. Eerlijk, wat is nou leuker je tanden poetsen dan met een Joradan tandenborstel die helemaal bij je past?! Volgend jaar kan jouw unieke stijl ter inspiratie terecht komen op tandenborstels van Jordan en jij als echte fashionista met een geheel eigen stijl vind dat helemaal niet erg, toch?

Hoe doe je mee? Ga naar www.individualbyjordan.com, upload jouw unieke foto van je kledingstijl, promoot jouw foto zodat je vrienden en familie gaan stemmmen én wie weet vertaalt Jordan jouw kledingstijl wel in een unieke tandenborstel welke straks in alle winkels te koop is! Naast jouw individuele tandenborstel win je ook nog eens een camera! Één tip van Jordan, hoe unieker je identiteit, hoe groter je kansen! Schrijf je dus nu snel in op www.individualbyjordan.com, de wedstrijd loopt tot 31 augustus 2012!


Photobucket