Doorgaan naar hoofdcontent

Jouw kledingstijl op de designtandenborstels van Jordan?

Fashion en tandenborstels, het lijkt een bizarre combinatie maar Jordan maakt daar verandering in. Juist, hét tandenborstel merk met wel 20 unieke designs. Eerlijk, wat is nou leuker je tanden poetsen dan met een Joradan tandenborstel die helemaal bij je past?! Volgend jaar kan jouw unieke stijl ter inspiratie terecht komen op tandenborstels van Jordan en jij als echte fashionista met een geheel eigen stijl vind dat helemaal niet erg, toch?

Hoe doe je mee? Ga naar www.individualbyjordan.com, upload jouw unieke foto van je kledingstijl, promoot jouw foto zodat je vrienden en familie gaan stemmmen én wie weet vertaalt Jordan jouw kledingstijl wel in een unieke tandenborstel welke straks in alle winkels te koop is! Naast jouw individuele tandenborstel win je ook nog eens een camera! Één tip van Jordan, hoe unieker je identiteit, hoe groter je kansen! Schrijf je dus nu snel in op www.individualbyjordan.com, de wedstrijd loopt tot 31 augustus 2012!


PhotobucketPopulaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.