Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Jouw kledingstijl op de designtandenborstels van Jordan?

Fashion en tandenborstels, het lijkt een bizarre combinatie maar Jordan maakt daar verandering in. Juist, hét tandenborstel merk met wel 20 unieke designs. Eerlijk, wat is nou leuker je tanden poetsen dan met een Joradan tandenborstel die helemaal bij je past?! Volgend jaar kan jouw unieke stijl ter inspiratie terecht komen op tandenborstels van Jordan en jij als echte fashionista met een geheel eigen stijl vind dat helemaal niet erg, toch?

Hoe doe je mee? Ga naar www.individualbyjordan.com, upload jouw unieke foto van je kledingstijl, promoot jouw foto zodat je vrienden en familie gaan stemmmen én wie weet vertaalt Jordan jouw kledingstijl wel in een unieke tandenborstel welke straks in alle winkels te koop is! Naast jouw individuele tandenborstel win je ook nog eens een camera! Één tip van Jordan, hoe unieker je identiteit, hoe groter je kansen! Schrijf je dus nu snel in op www.individualbyjordan.com, de wedstrijd loopt tot 31 augustus 2012!


Photobucket