Doorgaan naar hoofdcontent

How to: Borstel schoonmaken met een bobbypin

Niets is meer "jakkie" dan oude haren in je haarborstel! Zelf haal ik altijd meteen de haren uit mijn borstel als ik mijn haren heb gekamt maar er blijven altijd nog oude haren tussen zitten die je er met je vingers eigenlijk niet uit krijgt. Dat moet toch makkelijker kunnen? Laatst kon je al lezen hoe je je Bobbypins in leuke vrolijke speldjes omtovert, heb je die blogpost gemist? Klik dan hier. Dus ik besloot om met een bobbypin aan de slag te gaan!

Photobucket

Voor het schoonmaken van je haarborstel heb je - natuurlijk - je haarborstel nodig en verder, een bobbypin!

Photobucket

De haarborstel voor

Photobucket

Je gaat met de bobbypin over het kussentje van de haarborstel heen, eigenlijk is dit alles! Easy right? De haren die achter bleven in de borstel worden in de bobbypin geduwd waardoor je de haren er makkelijk uit trekt door middel van een mini speldje!

Photobucket

Tadaa! Helemaal nieuw en fris na een bobbypin beurtje! Heel simpel en nooit meer een vieze borstel.

Hoe maak jij je haarborstel schoon?


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.