Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

How to: Borstel schoonmaken met een bobbypin

Niets is meer "jakkie" dan oude haren in je haarborstel! Zelf haal ik altijd meteen de haren uit mijn borstel als ik mijn haren heb gekamt maar er blijven altijd nog oude haren tussen zitten die je er met je vingers eigenlijk niet uit krijgt. Dat moet toch makkelijker kunnen? Laatst kon je al lezen hoe je je Bobbypins in leuke vrolijke speldjes omtovert, heb je die blogpost gemist? Klik dan hier. Dus ik besloot om met een bobbypin aan de slag te gaan!

Photobucket

Voor het schoonmaken van je haarborstel heb je - natuurlijk - je haarborstel nodig en verder, een bobbypin!

Photobucket

De haarborstel voor

Photobucket

Je gaat met de bobbypin over het kussentje van de haarborstel heen, eigenlijk is dit alles! Easy right? De haren die achter bleven in de borstel worden in de bobbypin geduwd waardoor je de haren er makkelijk uit trekt door middel van een mini speldje!

Photobucket

Tadaa! Helemaal nieuw en fris na een bobbypin beurtje! Heel simpel en nooit meer een vieze borstel.

Hoe maak jij je haarborstel schoon?