Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

How to: Borstel schoonmaken met een bobbypin

Niets is meer "jakkie" dan oude haren in je haarborstel! Zelf haal ik altijd meteen de haren uit mijn borstel als ik mijn haren heb gekamt maar er blijven altijd nog oude haren tussen zitten die je er met je vingers eigenlijk niet uit krijgt. Dat moet toch makkelijker kunnen? Laatst kon je al lezen hoe je je Bobbypins in leuke vrolijke speldjes omtovert, heb je die blogpost gemist? Klik dan hier. Dus ik besloot om met een bobbypin aan de slag te gaan!

Photobucket

Voor het schoonmaken van je haarborstel heb je - natuurlijk - je haarborstel nodig en verder, een bobbypin!

Photobucket

De haarborstel voor

Photobucket

Je gaat met de bobbypin over het kussentje van de haarborstel heen, eigenlijk is dit alles! Easy right? De haren die achter bleven in de borstel worden in de bobbypin geduwd waardoor je de haren er makkelijk uit trekt door middel van een mini speldje!

Photobucket

Tadaa! Helemaal nieuw en fris na een bobbypin beurtje! Heel simpel en nooit meer een vieze borstel.

Hoe maak jij je haarborstel schoon?