Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

How to: Borstel schoonmaken met een bobbypin

Niets is meer "jakkie" dan oude haren in je haarborstel! Zelf haal ik altijd meteen de haren uit mijn borstel als ik mijn haren heb gekamt maar er blijven altijd nog oude haren tussen zitten die je er met je vingers eigenlijk niet uit krijgt. Dat moet toch makkelijker kunnen? Laatst kon je al lezen hoe je je Bobbypins in leuke vrolijke speldjes omtovert, heb je die blogpost gemist? Klik dan hier. Dus ik besloot om met een bobbypin aan de slag te gaan!

Photobucket

Voor het schoonmaken van je haarborstel heb je - natuurlijk - je haarborstel nodig en verder, een bobbypin!

Photobucket

De haarborstel voor

Photobucket

Je gaat met de bobbypin over het kussentje van de haarborstel heen, eigenlijk is dit alles! Easy right? De haren die achter bleven in de borstel worden in de bobbypin geduwd waardoor je de haren er makkelijk uit trekt door middel van een mini speldje!

Photobucket

Tadaa! Helemaal nieuw en fris na een bobbypin beurtje! Heel simpel en nooit meer een vieze borstel.

Hoe maak jij je haarborstel schoon?