High Impact Extreme Volume Mascara van Clinique

PhotobucketDe zoektocht naar die perfecte mascara gaat altijd door. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten en voor ieder paar wimpers weer wat anders. De één zweert bij die mascara, maar ik zweer bij de mascara van Clinique, de High Defenition Lashes. De mascara's van Clinique werken voor mijn wimpers het beste. Hij brengt fijn aan en klonten? Nee die zijn er niet! Ook zijn de mascara's makkelijk te verwijderen, wat willen we nog meer?


Clinique heeft weer een nieuwe mascara aan haar assortiment toegevoegd, namelijk de High Impact Extreme Volume Mascara. Wow een mond vol, maar na het lezen van de uitwerkingen van deze mascara zijn mijn wimpers erg nieuwsgierig geworden.


Een glam-look met maximaal formule, wimpers waar je u tegen zegt in een "oog omdraai" en wimpers die de hele dag lang en vol blijven. Het nieuwe en voorgevormde borsteltje met meervoudige werking  zorgt dat de wimpers sneller en zonder moeite worden opgevuld. Meerdere laagjes mascara aanbrengen is met deze mascara niet meer nodig door de basis van polymeren. Deze werkt als een primer en vormt meteen een laagje over je wimpers die direct meer volume krijgen.

Photobucket
De High Impact Extreme Volume mascara is oftalmologisch getest, geschikt voor dragers van contact lenzen en voor gevoelige ogen. Deze mascara musthave voor je beauty stash is al verkrijgbaar en ook online te bestellen in de shop van Clinique voor € 25.60.


www.clinique.nl