Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

High Impact Extreme Volume Mascara van Clinique

PhotobucketDe zoektocht naar die perfecte mascara gaat altijd door. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten en voor ieder paar wimpers weer wat anders. De één zweert bij die mascara, maar ik zweer bij de mascara van Clinique, de High Defenition Lashes. De mascara's van Clinique werken voor mijn wimpers het beste. Hij brengt fijn aan en klonten? Nee die zijn er niet! Ook zijn de mascara's makkelijk te verwijderen, wat willen we nog meer?


Clinique heeft weer een nieuwe mascara aan haar assortiment toegevoegd, namelijk de High Impact Extreme Volume Mascara. Wow een mond vol, maar na het lezen van de uitwerkingen van deze mascara zijn mijn wimpers erg nieuwsgierig geworden.


Een glam-look met maximaal formule, wimpers waar je u tegen zegt in een "oog omdraai" en wimpers die de hele dag lang en vol blijven. Het nieuwe en voorgevormde borsteltje met meervoudige werking  zorgt dat de wimpers sneller en zonder moeite worden opgevuld. Meerdere laagjes mascara aanbrengen is met deze mascara niet meer nodig door de basis van polymeren. Deze werkt als een primer en vormt meteen een laagje over je wimpers die direct meer volume krijgen.

Photobucket
De High Impact Extreme Volume mascara is oftalmologisch getest, geschikt voor dragers van contact lenzen en voor gevoelige ogen. Deze mascara musthave voor je beauty stash is al verkrijgbaar en ook online te bestellen in de shop van Clinique voor € 25.60.


www.clinique.nl