Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

High Impact Extreme Volume Mascara van Clinique

PhotobucketDe zoektocht naar die perfecte mascara gaat altijd door. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten en voor ieder paar wimpers weer wat anders. De één zweert bij die mascara, maar ik zweer bij de mascara van Clinique, de High Defenition Lashes. De mascara's van Clinique werken voor mijn wimpers het beste. Hij brengt fijn aan en klonten? Nee die zijn er niet! Ook zijn de mascara's makkelijk te verwijderen, wat willen we nog meer?


Clinique heeft weer een nieuwe mascara aan haar assortiment toegevoegd, namelijk de High Impact Extreme Volume Mascara. Wow een mond vol, maar na het lezen van de uitwerkingen van deze mascara zijn mijn wimpers erg nieuwsgierig geworden.


Een glam-look met maximaal formule, wimpers waar je u tegen zegt in een "oog omdraai" en wimpers die de hele dag lang en vol blijven. Het nieuwe en voorgevormde borsteltje met meervoudige werking  zorgt dat de wimpers sneller en zonder moeite worden opgevuld. Meerdere laagjes mascara aanbrengen is met deze mascara niet meer nodig door de basis van polymeren. Deze werkt als een primer en vormt meteen een laagje over je wimpers die direct meer volume krijgen.

Photobucket
De High Impact Extreme Volume mascara is oftalmologisch getest, geschikt voor dragers van contact lenzen en voor gevoelige ogen. Deze mascara musthave voor je beauty stash is al verkrijgbaar en ook online te bestellen in de shop van Clinique voor € 25.60.


www.clinique.nl