Doorgaan naar hoofdcontent

High Impact Extreme Volume Mascara van Clinique

PhotobucketDe zoektocht naar die perfecte mascara gaat altijd door. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten en voor ieder paar wimpers weer wat anders. De één zweert bij die mascara, maar ik zweer bij de mascara van Clinique, de High Defenition Lashes. De mascara's van Clinique werken voor mijn wimpers het beste. Hij brengt fijn aan en klonten? Nee die zijn er niet! Ook zijn de mascara's makkelijk te verwijderen, wat willen we nog meer?


Clinique heeft weer een nieuwe mascara aan haar assortiment toegevoegd, namelijk de High Impact Extreme Volume Mascara. Wow een mond vol, maar na het lezen van de uitwerkingen van deze mascara zijn mijn wimpers erg nieuwsgierig geworden.


Een glam-look met maximaal formule, wimpers waar je u tegen zegt in een "oog omdraai" en wimpers die de hele dag lang en vol blijven. Het nieuwe en voorgevormde borsteltje met meervoudige werking  zorgt dat de wimpers sneller en zonder moeite worden opgevuld. Meerdere laagjes mascara aanbrengen is met deze mascara niet meer nodig door de basis van polymeren. Deze werkt als een primer en vormt meteen een laagje over je wimpers die direct meer volume krijgen.

Photobucket
De High Impact Extreme Volume mascara is oftalmologisch getest, geschikt voor dragers van contact lenzen en voor gevoelige ogen. Deze mascara musthave voor je beauty stash is al verkrijgbaar en ook online te bestellen in de shop van Clinique voor € 25.60.


www.clinique.nl


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.