Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

GOSH herfst 2012 collectie

Photobucket
Nu kunnen we nog even genieten van het heerlijke en warme zonnetje maar langzaam druppelen de Herfst collecties van 2012 binnen. We kunnen er niet onderuit maar de collecties beloven weer een hoop leuke en musthave producten, zo ook de herfst collectie van GOSH. Bij het zien van deze collectie werd ik wel heel erg vrolijk, laat de herfst maar beginnen, haha! Vandaag lees je alles over de nieuwste collectie die vanaf begin September exclusief bij kruidvat in het schap te vinden. Het product waar ik het meest nieuwsgierig naar ben? De Boombastic XXL Volume en de Catchy Eyes mascara's.

Welke producten uit de Herfst 2012 collectie wil jij aan gaan schaffen zodra deze in de winkels ligt?

Photobucket Boombastic XXL Volume Mascara – extreme volume en lengte De mascara is beslist boombastic, zo stralen je ogen fantastic! Deze mascara geeft je wimpers volume, volume en nog eens volume. Je wimpers zagen er nog nooit zo perfect gesepareerd, oneindig lang en prachtig gekruld uit. Het handige borsteltje geeft alle wimpers één voor één ongekend veel volume en kleurt de wimpers gelijkmatig van wortel tot punt. Hou je van indrukwekkend veel volume – doe dan eens Boombastic!
Kleur: zwart
Prijs: €11,49


Catchy Eyes Mascara – krul, lengte en een opvallende oogops lag Wie wil er nu geen adembenemende, gekrulde wimpers en katachtige ogen? Één beweging met het borsteltje en je wimpers hebben de juiste vorm: ze zijn prachtig gescheiden, vallen enorm op en hebben de perfecte krul. Juist dit maakt deze mascara zo uniek. Je hoeft geen meerdere lagen meer aan te brengen. De mascara is gemakkelijk aan te brengen en klontert niet. Met de GOSH Catchy Eyes Mascara heb je gegarandeerd succes – telkens weer.
Kleur: zwart
Prijs: €11,49 Photobucket Volume Lip Shine
GOSH Cosmetics introduceert een fantastische nieuwe lip gloss voor een volumineus effect. GOSH Volume Lip Shine bevat MaxiLip, waardoor je lippen voller lijken. Volume Lip Shine bevat jojoba-olie en shea butter met een voedende werking en zorgt voor een mooie, langdurige glans. Bevat SPF 10. Dit wordt de must-have van deze winter! Volume Lip Shine bevat geen parabenen en is verkrijgbaar in 6 schitterende kleuren: 02) Cherry blossom, 03) Tea Rose, 04) Juicy Orange, 05) Red Stilletto, 06) Rasperry Galore, 08) Nude 
Prijs: €9,49 Photobucket Smokey Eyes Palette -een trend die nooit uit de mode raakt GOSH Cosmetics heeft 4 Smokey Eye Palettes ontworpen met prachtige kleurencombinaties, voor fantastische smokey eyes. Het GOSH Smokey Eyes Palette biedt gegarandeerd een fantastisch, kleurrijk resultaat en is gemakkelijk te mengen.Voor het gemak bevat ieder doosje een handig stappenplan waarmee je de meest fantastische eyes kunt creëren. Bevat geen parfum en parabenen.
Kleuren: blauw, zwart, bruin en dieppaars
Prijs: 11,49 Photobucket Intense Eye Liner Pen GOSH Eye Liner Pen heeft een gladde en zachte applicator, waardoor je gemakkelijk heel precies een fijn lijntje kunt aanbrengen. De eyeliner is gemaakt op waterbasis en is semipermanent. GOSH Eye Liner Pen bevat geen parfum en parabenen.
Kleuren: 01) zwart, 02) grijs en 03) bruin 4) donkergroen 5) paars, 6) blauw
Prijs: €8,79 Photobucket Nail Lacquer GOSH Nail Lacquer heeft een dunne textuur en een goed ontworpen kwastje waardoor de lak gemakkelijk aan te brengen is. De Nail Lacquer droogt snel en geeft met slechts één beweging een fantastische dekking. GOSH Cosmetics introduceert dit seizoen 5 nieuwe kleuren: 612 Galaxy, 549 Holographic Hero, 614 Spot On! Pink, 616 Lazy Green, 617 With a Twist
Prijs: €7,29