Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

GOSH herfst 2012 collectie

Photobucket
Nu kunnen we nog even genieten van het heerlijke en warme zonnetje maar langzaam druppelen de Herfst collecties van 2012 binnen. We kunnen er niet onderuit maar de collecties beloven weer een hoop leuke en musthave producten, zo ook de herfst collectie van GOSH. Bij het zien van deze collectie werd ik wel heel erg vrolijk, laat de herfst maar beginnen, haha! Vandaag lees je alles over de nieuwste collectie die vanaf begin September exclusief bij kruidvat in het schap te vinden. Het product waar ik het meest nieuwsgierig naar ben? De Boombastic XXL Volume en de Catchy Eyes mascara's.

Welke producten uit de Herfst 2012 collectie wil jij aan gaan schaffen zodra deze in de winkels ligt?

Photobucket Boombastic XXL Volume Mascara – extreme volume en lengte De mascara is beslist boombastic, zo stralen je ogen fantastic! Deze mascara geeft je wimpers volume, volume en nog eens volume. Je wimpers zagen er nog nooit zo perfect gesepareerd, oneindig lang en prachtig gekruld uit. Het handige borsteltje geeft alle wimpers één voor één ongekend veel volume en kleurt de wimpers gelijkmatig van wortel tot punt. Hou je van indrukwekkend veel volume – doe dan eens Boombastic!
Kleur: zwart
Prijs: €11,49


Catchy Eyes Mascara – krul, lengte en een opvallende oogops lag Wie wil er nu geen adembenemende, gekrulde wimpers en katachtige ogen? Één beweging met het borsteltje en je wimpers hebben de juiste vorm: ze zijn prachtig gescheiden, vallen enorm op en hebben de perfecte krul. Juist dit maakt deze mascara zo uniek. Je hoeft geen meerdere lagen meer aan te brengen. De mascara is gemakkelijk aan te brengen en klontert niet. Met de GOSH Catchy Eyes Mascara heb je gegarandeerd succes – telkens weer.
Kleur: zwart
Prijs: €11,49 Photobucket Volume Lip Shine
GOSH Cosmetics introduceert een fantastische nieuwe lip gloss voor een volumineus effect. GOSH Volume Lip Shine bevat MaxiLip, waardoor je lippen voller lijken. Volume Lip Shine bevat jojoba-olie en shea butter met een voedende werking en zorgt voor een mooie, langdurige glans. Bevat SPF 10. Dit wordt de must-have van deze winter! Volume Lip Shine bevat geen parabenen en is verkrijgbaar in 6 schitterende kleuren: 02) Cherry blossom, 03) Tea Rose, 04) Juicy Orange, 05) Red Stilletto, 06) Rasperry Galore, 08) Nude 
Prijs: €9,49 Photobucket Smokey Eyes Palette -een trend die nooit uit de mode raakt GOSH Cosmetics heeft 4 Smokey Eye Palettes ontworpen met prachtige kleurencombinaties, voor fantastische smokey eyes. Het GOSH Smokey Eyes Palette biedt gegarandeerd een fantastisch, kleurrijk resultaat en is gemakkelijk te mengen.Voor het gemak bevat ieder doosje een handig stappenplan waarmee je de meest fantastische eyes kunt creëren. Bevat geen parfum en parabenen.
Kleuren: blauw, zwart, bruin en dieppaars
Prijs: 11,49 Photobucket Intense Eye Liner Pen GOSH Eye Liner Pen heeft een gladde en zachte applicator, waardoor je gemakkelijk heel precies een fijn lijntje kunt aanbrengen. De eyeliner is gemaakt op waterbasis en is semipermanent. GOSH Eye Liner Pen bevat geen parfum en parabenen.
Kleuren: 01) zwart, 02) grijs en 03) bruin 4) donkergroen 5) paars, 6) blauw
Prijs: €8,79 Photobucket Nail Lacquer GOSH Nail Lacquer heeft een dunne textuur en een goed ontworpen kwastje waardoor de lak gemakkelijk aan te brengen is. De Nail Lacquer droogt snel en geeft met slechts één beweging een fantastische dekking. GOSH Cosmetics introduceert dit seizoen 5 nieuwe kleuren: 612 Galaxy, 549 Holographic Hero, 614 Spot On! Pink, 616 Lazy Green, 617 With a Twist
Prijs: €7,29