Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Fred de la Bretonière lanceert Fretons

Photobucket
Fred voegt een nieuw sublabel aan zijn Fred de la Bretonière toe, namelijk Fretons. Dit is een lijn van sneakers en trainers met een jonge uitstraling. Nieuwe modellen die we tot nu nog niet eerder bij Fred hebben gezien. De Fretonlook is helemaal eigen maar blijft Fred wel trouw. Er is in de deze collectie gebruikt gemaakt van tuigachtig leer, zachte leersoorten en suède gecombineerd met leer. Dit wordt gecombineerd met leren veters.De Fretons kun je herkennen aan 1 roord veteroogje aan de binnenkant van de schoen. Ook is ieder paar Fretons voorzien van een hangtag met een genummerd echtheid loodje waar in de toekomst meer acties mee gedaan zullen worden.

Om 1 van deze prachtige Fretons te bemachtigen moet je wel eerst een bedrag (vanaf) € 179,95 neer tellen, maar hey, dan heb je wel de enige echte Fretons tot je beschikking en zeg nou zelf, als je kijkt naar onderstaande foto's van de modellen dan zijn ze het toch dubbel en dwars waard?! Mijn favoriet, het snakeprint model.

Photobucket Photobucket Photobucket


Fretons zijn vanaf medio september exclusief verkrijgbaar via de Fred de la Bretonière winkels en de webwinkel www.bretoniere.nl