Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Fred de la Bretonière lanceert Fretons

Photobucket
Fred voegt een nieuw sublabel aan zijn Fred de la Bretonière toe, namelijk Fretons. Dit is een lijn van sneakers en trainers met een jonge uitstraling. Nieuwe modellen die we tot nu nog niet eerder bij Fred hebben gezien. De Fretonlook is helemaal eigen maar blijft Fred wel trouw. Er is in de deze collectie gebruikt gemaakt van tuigachtig leer, zachte leersoorten en suède gecombineerd met leer. Dit wordt gecombineerd met leren veters.De Fretons kun je herkennen aan 1 roord veteroogje aan de binnenkant van de schoen. Ook is ieder paar Fretons voorzien van een hangtag met een genummerd echtheid loodje waar in de toekomst meer acties mee gedaan zullen worden.

Om 1 van deze prachtige Fretons te bemachtigen moet je wel eerst een bedrag (vanaf) € 179,95 neer tellen, maar hey, dan heb je wel de enige echte Fretons tot je beschikking en zeg nou zelf, als je kijkt naar onderstaande foto's van de modellen dan zijn ze het toch dubbel en dwars waard?! Mijn favoriet, het snakeprint model.

Photobucket Photobucket Photobucket


Fretons zijn vanaf medio september exclusief verkrijgbaar via de Fred de la Bretonière winkels en de webwinkel www.bretoniere.nl