Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Fred de la Bretonière lanceert Fretons

Photobucket
Fred voegt een nieuw sublabel aan zijn Fred de la Bretonière toe, namelijk Fretons. Dit is een lijn van sneakers en trainers met een jonge uitstraling. Nieuwe modellen die we tot nu nog niet eerder bij Fred hebben gezien. De Fretonlook is helemaal eigen maar blijft Fred wel trouw. Er is in de deze collectie gebruikt gemaakt van tuigachtig leer, zachte leersoorten en suède gecombineerd met leer. Dit wordt gecombineerd met leren veters.De Fretons kun je herkennen aan 1 roord veteroogje aan de binnenkant van de schoen. Ook is ieder paar Fretons voorzien van een hangtag met een genummerd echtheid loodje waar in de toekomst meer acties mee gedaan zullen worden.

Om 1 van deze prachtige Fretons te bemachtigen moet je wel eerst een bedrag (vanaf) € 179,95 neer tellen, maar hey, dan heb je wel de enige echte Fretons tot je beschikking en zeg nou zelf, als je kijkt naar onderstaande foto's van de modellen dan zijn ze het toch dubbel en dwars waard?! Mijn favoriet, het snakeprint model.

Photobucket Photobucket Photobucket


Fretons zijn vanaf medio september exclusief verkrijgbaar via de Fred de la Bretonière winkels en de webwinkel www.bretoniere.nl