Doorgaan naar hoofdcontent

Fred de la Bretonière lanceert Fretons

Photobucket
Fred voegt een nieuw sublabel aan zijn Fred de la Bretonière toe, namelijk Fretons. Dit is een lijn van sneakers en trainers met een jonge uitstraling. Nieuwe modellen die we tot nu nog niet eerder bij Fred hebben gezien. De Fretonlook is helemaal eigen maar blijft Fred wel trouw. Er is in de deze collectie gebruikt gemaakt van tuigachtig leer, zachte leersoorten en suède gecombineerd met leer. Dit wordt gecombineerd met leren veters.De Fretons kun je herkennen aan 1 roord veteroogje aan de binnenkant van de schoen. Ook is ieder paar Fretons voorzien van een hangtag met een genummerd echtheid loodje waar in de toekomst meer acties mee gedaan zullen worden.

Om 1 van deze prachtige Fretons te bemachtigen moet je wel eerst een bedrag (vanaf) € 179,95 neer tellen, maar hey, dan heb je wel de enige echte Fretons tot je beschikking en zeg nou zelf, als je kijkt naar onderstaande foto's van de modellen dan zijn ze het toch dubbel en dwars waard?! Mijn favoriet, het snakeprint model.

Photobucket Photobucket Photobucket


Fretons zijn vanaf medio september exclusief verkrijgbaar via de Fred de la Bretonière winkels en de webwinkel www.bretoniere.nl


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.