Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Fashion - Inspo Friday

Als je gek bent op fashion en de inspiratie die daarbij hoort dan zijn plaatsen als Tumblr en Weheartit een hemelse plek voor je dagelijkse portie fashion inspiratie. Ook ik ben guilty! Ik zou een harde schijf vol kunnen hebben met inspiratie voor outfits. Vanaf nu zal iedere vrijdag de "Inspo Friday" verschijnen boordevol inspiratie voor de leukste outfits!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket Photobucket

Bron: Weheartit/Tumblr