Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Dove Natural Touch dead sea minerals

Geen vrouw kan zonder deodorant en altijd zijn we opzoek naar de aller beste en fijnste deodorant die je de hele dag gegarandeerd bescherming bieden. Geen klotsende oksels op de helft van de dag, dat is wat we willen! Ik ben altijd weer ontzettend nieuwsgrierig als er merken met nieuwe deodorants de bocht om komen schuiven en laat Dove nou  net een nieuwe deodorant hebben uitgebracht, namelijk de Natural Touch met mineralen uit de dode zee.

Photobucket


"De Dode Zee is de meest zoute zee ter wereld, maar ook het magnesium- en kaliumgehalte is veel hoger dan in andere oceanen. De Dode Zee bevat meer dan twintig verschillende mineralen. Deze unieke samenstelling van de Dode Zee is de belangrijkste factor voor haar huidverzorgende eigenschappen. Een groot aantal van de Dode Zee Mineralen komen overeen met mineralen die in onze huid aanwezig zijn en ondersteunen op een natuurlijke manier het functioneren van de huidcellen" Aldus Dove.

De nieuwe deodorantlijn bestaat uit een roller (50ml) € 3,89 en een spray variant (150ml) € 3,89.

Photobucket

De flacon is typisch Dove, ziet er fris uit. Niets op aan te merken!


Photobucket

Photobucket


De spray variant bevat geen alcohol wat voor mij een groot pluspunt is. Dit zorgt ervoor dat je na het scheren rustig je oksels kan opfrissen met een deodorant zonder dat je oksels als een gek beginnen te prikken. Dat willen we natuurlijk niet. Voor sommige kan de parfum een minpunt zijn die er in deodorants zijn verwerkt maar persoonlijk vind ik dit erg fijn, dat maakt het gevoel onder je armen net iets frisser. Wat mij opvalt aan de ingrediĆ«nten, de zonnebloem olie (Helianyhus Annuus Seed oil) die verwerkt is in de deodorant. Dit zorgt voor een perfecte verzorging van je oksels, fijn!

Ik zal niet gauw warm worden van spray deo's omdat ik persoonlijk een roller fan ben maar de Natural Touch spray doet ook prima zijn werk, geeft geen rare witte strepen op je kleding en ruikt daarbij ook nog eens erg fris en dat is natuurlijk wat wij allemaal willen!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

De roller bevat net als de spray ook geen alcohol dus deze kun je ook prima gebruiken na een scheerbeurt zonder het uit te schreeuwen. en wat meteen opvalt is de parabenen, want ja die zitten er ook niet in. Groot pluspunt als je het mij vraagt. Verder zie je op de verpakking 48h, wat inhoud dat de roller deo je voor 48uur beschermt tegen transpireren en nare geurtjes. Ik zal je maar meteen vertellen dat de Dove deo's al tijden mijn favo zijn, omdat ze mij altijd de hele dag beschermen tegen klotsende oksels.

Ook zie je weer dat de roller Zonnebloem olie bevat net als bij de spray variant. Het uiterlijk van de roller is hetzelfde als van de spray alleen de roller is natuurlijk iets kleiner en daarom handig om mee te nemen - de roller heeft inmiddels een plekje weten te veroveren in mijn tas - De roller deo ruikt exact hetzelfde als de spray deo, fijn voor als je toch met beide deo's wil combineren. De geur van beide deo's zijn niet overheersend waardoor je ook nog gewoon een parfum kunt dragen, dat vind ik zelf ook erg fijn!

Wat mij betreft zijn de deo's met dode zee mineralen een perfecte combinatie voor droge en verzorgende oksels voor een hele dag.  Goedgekeurd!
Beide deo's zijn te koop bij drogisterijen.

Met welke deodorant ben jij onafscheidelijk?