Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Dove Natural Touch dead sea minerals

Geen vrouw kan zonder deodorant en altijd zijn we opzoek naar de aller beste en fijnste deodorant die je de hele dag gegarandeerd bescherming bieden. Geen klotsende oksels op de helft van de dag, dat is wat we willen! Ik ben altijd weer ontzettend nieuwsgrierig als er merken met nieuwe deodorants de bocht om komen schuiven en laat Dove nou  net een nieuwe deodorant hebben uitgebracht, namelijk de Natural Touch met mineralen uit de dode zee.

Photobucket


"De Dode Zee is de meest zoute zee ter wereld, maar ook het magnesium- en kaliumgehalte is veel hoger dan in andere oceanen. De Dode Zee bevat meer dan twintig verschillende mineralen. Deze unieke samenstelling van de Dode Zee is de belangrijkste factor voor haar huidverzorgende eigenschappen. Een groot aantal van de Dode Zee Mineralen komen overeen met mineralen die in onze huid aanwezig zijn en ondersteunen op een natuurlijke manier het functioneren van de huidcellen" Aldus Dove.

De nieuwe deodorantlijn bestaat uit een roller (50ml) € 3,89 en een spray variant (150ml) € 3,89.

Photobucket

De flacon is typisch Dove, ziet er fris uit. Niets op aan te merken!


Photobucket

Photobucket


De spray variant bevat geen alcohol wat voor mij een groot pluspunt is. Dit zorgt ervoor dat je na het scheren rustig je oksels kan opfrissen met een deodorant zonder dat je oksels als een gek beginnen te prikken. Dat willen we natuurlijk niet. Voor sommige kan de parfum een minpunt zijn die er in deodorants zijn verwerkt maar persoonlijk vind ik dit erg fijn, dat maakt het gevoel onder je armen net iets frisser. Wat mij opvalt aan de ingrediënten, de zonnebloem olie (Helianyhus Annuus Seed oil) die verwerkt is in de deodorant. Dit zorgt voor een perfecte verzorging van je oksels, fijn!

Ik zal niet gauw warm worden van spray deo's omdat ik persoonlijk een roller fan ben maar de Natural Touch spray doet ook prima zijn werk, geeft geen rare witte strepen op je kleding en ruikt daarbij ook nog eens erg fris en dat is natuurlijk wat wij allemaal willen!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

De roller bevat net als de spray ook geen alcohol dus deze kun je ook prima gebruiken na een scheerbeurt zonder het uit te schreeuwen. en wat meteen opvalt is de parabenen, want ja die zitten er ook niet in. Groot pluspunt als je het mij vraagt. Verder zie je op de verpakking 48h, wat inhoud dat de roller deo je voor 48uur beschermt tegen transpireren en nare geurtjes. Ik zal je maar meteen vertellen dat de Dove deo's al tijden mijn favo zijn, omdat ze mij altijd de hele dag beschermen tegen klotsende oksels.

Ook zie je weer dat de roller Zonnebloem olie bevat net als bij de spray variant. Het uiterlijk van de roller is hetzelfde als van de spray alleen de roller is natuurlijk iets kleiner en daarom handig om mee te nemen - de roller heeft inmiddels een plekje weten te veroveren in mijn tas - De roller deo ruikt exact hetzelfde als de spray deo, fijn voor als je toch met beide deo's wil combineren. De geur van beide deo's zijn niet overheersend waardoor je ook nog gewoon een parfum kunt dragen, dat vind ik zelf ook erg fijn!

Wat mij betreft zijn de deo's met dode zee mineralen een perfecte combinatie voor droge en verzorgende oksels voor een hele dag.  Goedgekeurd!
Beide deo's zijn te koop bij drogisterijen.

Met welke deodorant ben jij onafscheidelijk?