Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Dove Natural Touch dead sea minerals

Geen vrouw kan zonder deodorant en altijd zijn we opzoek naar de aller beste en fijnste deodorant die je de hele dag gegarandeerd bescherming bieden. Geen klotsende oksels op de helft van de dag, dat is wat we willen! Ik ben altijd weer ontzettend nieuwsgrierig als er merken met nieuwe deodorants de bocht om komen schuiven en laat Dove nou  net een nieuwe deodorant hebben uitgebracht, namelijk de Natural Touch met mineralen uit de dode zee.

Photobucket


"De Dode Zee is de meest zoute zee ter wereld, maar ook het magnesium- en kaliumgehalte is veel hoger dan in andere oceanen. De Dode Zee bevat meer dan twintig verschillende mineralen. Deze unieke samenstelling van de Dode Zee is de belangrijkste factor voor haar huidverzorgende eigenschappen. Een groot aantal van de Dode Zee Mineralen komen overeen met mineralen die in onze huid aanwezig zijn en ondersteunen op een natuurlijke manier het functioneren van de huidcellen" Aldus Dove.

De nieuwe deodorantlijn bestaat uit een roller (50ml) € 3,89 en een spray variant (150ml) € 3,89.

Photobucket

De flacon is typisch Dove, ziet er fris uit. Niets op aan te merken!


Photobucket

Photobucket


De spray variant bevat geen alcohol wat voor mij een groot pluspunt is. Dit zorgt ervoor dat je na het scheren rustig je oksels kan opfrissen met een deodorant zonder dat je oksels als een gek beginnen te prikken. Dat willen we natuurlijk niet. Voor sommige kan de parfum een minpunt zijn die er in deodorants zijn verwerkt maar persoonlijk vind ik dit erg fijn, dat maakt het gevoel onder je armen net iets frisser. Wat mij opvalt aan de ingrediĆ«nten, de zonnebloem olie (Helianyhus Annuus Seed oil) die verwerkt is in de deodorant. Dit zorgt voor een perfecte verzorging van je oksels, fijn!

Ik zal niet gauw warm worden van spray deo's omdat ik persoonlijk een roller fan ben maar de Natural Touch spray doet ook prima zijn werk, geeft geen rare witte strepen op je kleding en ruikt daarbij ook nog eens erg fris en dat is natuurlijk wat wij allemaal willen!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

De roller bevat net als de spray ook geen alcohol dus deze kun je ook prima gebruiken na een scheerbeurt zonder het uit te schreeuwen. en wat meteen opvalt is de parabenen, want ja die zitten er ook niet in. Groot pluspunt als je het mij vraagt. Verder zie je op de verpakking 48h, wat inhoud dat de roller deo je voor 48uur beschermt tegen transpireren en nare geurtjes. Ik zal je maar meteen vertellen dat de Dove deo's al tijden mijn favo zijn, omdat ze mij altijd de hele dag beschermen tegen klotsende oksels.

Ook zie je weer dat de roller Zonnebloem olie bevat net als bij de spray variant. Het uiterlijk van de roller is hetzelfde als van de spray alleen de roller is natuurlijk iets kleiner en daarom handig om mee te nemen - de roller heeft inmiddels een plekje weten te veroveren in mijn tas - De roller deo ruikt exact hetzelfde als de spray deo, fijn voor als je toch met beide deo's wil combineren. De geur van beide deo's zijn niet overheersend waardoor je ook nog gewoon een parfum kunt dragen, dat vind ik zelf ook erg fijn!

Wat mij betreft zijn de deo's met dode zee mineralen een perfecte combinatie voor droge en verzorgende oksels voor een hele dag.  Goedgekeurd!
Beide deo's zijn te koop bij drogisterijen.

Met welke deodorant ben jij onafscheidelijk?