Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Doggie language by Lily

Als je een hond in huis hebt, heb je je vast wel eens afgevraagd wat de signalen betekenen van je hond. Hoe laat je hond zien dat hij in de stress zit, dat hij alert of vrolijk is? Met de grappige illustratie van Lili weet je precies wat je hond denkt en hoe hij of zij zicht voelt. Erg handig als je het mij vraagt! Ik mag dan wel geen hond hebben maar ik ben er wel zo eentje die de hele dag tegen haar katten kan praten en soms kijken ze je aan met zo'n blik dat je haast zou denken dat ze je begrijpen!


Photobucket Photobucket

Bron