Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Doggie language by Lily

Als je een hond in huis hebt, heb je je vast wel eens afgevraagd wat de signalen betekenen van je hond. Hoe laat je hond zien dat hij in de stress zit, dat hij alert of vrolijk is? Met de grappige illustratie van Lili weet je precies wat je hond denkt en hoe hij of zij zicht voelt. Erg handig als je het mij vraagt! Ik mag dan wel geen hond hebben maar ik ben er wel zo eentje die de hele dag tegen haar katten kan praten en soms kijken ze je aan met zo'n blik dat je haast zou denken dat ze je begrijpen!


Photobucket Photobucket

Bron