Doorgaan naar hoofdcontent

Doggie language by Lily

Als je een hond in huis hebt, heb je je vast wel eens afgevraagd wat de signalen betekenen van je hond. Hoe laat je hond zien dat hij in de stress zit, dat hij alert of vrolijk is? Met de grappige illustratie van Lili weet je precies wat je hond denkt en hoe hij of zij zicht voelt. Erg handig als je het mij vraagt! Ik mag dan wel geen hond hebben maar ik ben er wel zo eentje die de hele dag tegen haar katten kan praten en soms kijken ze je aan met zo'n blik dat je haast zou denken dat ze je begrijpen!


Photobucket Photobucket

Bron


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.