Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Dipla XL clutch van JeeBags

Een vrouw heeft ze nooit té veel, tassen! Zelf ben ik gek op tassen, klein, groot het maakt mij allemaal niets uit, ik ben er dol op! Een tijdje geleden kwam ik in contact met Janneke van Jee Bags. Deze dame heeft namelijk haar eigen tassen lijn, een "dingetje" waar ieder meisje van kan dromen. Alle tassen zijn handgemaakt dus bestel je een tas bij Jee Bags dan ben je verzekerd van een uniek item want geen 1 is hetzelfde en dat is natuurlijk wat wij willen! Mijn hartje begon sneller te slaan toen het pakketje van Jee Bags op de deurmat viel en nieuwsgierig als ik was trok ik het papier om de clutch weg en ja hoor, ik was om! Wat een pracht exemplaar en helemaal mijn stijl. Een clutch die precies bij mij past? Dat lijkt bijna te mooi om waar te zijn maar toch is het zo! 


Dit is hem dan, het juweeltje van Jee Bags, de Dipla XL clutch in Grey en pink. Deze lieverd is het grote zusje van het kleine musthave Dipla tasje en kost € 69.95. De clutch is gemaakt van suede wat het tasje ontzettend zacht maakt en ja, je kan er de hele dag mee knuffelen  en je wilt de Dipla XL blijen aaien, zo zacht! 


De buitenkant is afgewerkt met kleine sterretjes wat de clutch net dat beetje extra geeft. 


En natuurlijk mag het Jee Bags logo niet ontbreken op de clutch! Het logo zit verscholen aan de binnen van de clutch flap. Voor mij is deze beauty niet alleen een clutch maar je kan er bijvoorbeeld ook je make-up kwasten in kwijt en voor speciale gelegenheden als een trouwerij is hij helemaal perfect. Je telefoon, je sleutels en portemonnee passen er perfect in, tenzij je natuurlijk een portemonnee heb van een halve meter lang, dat gaat niet passen ;-) Ik vind hem heerlijk in gebruik! De cluch past zich perfect aan op de hoeveelheid die je in de clutch wilt verstoppen. 


Dan, de binnenkant! Die roze pigskin voelt net als de buitenkant ontzettend zacht aan, love it! De combinatie van fel roze en grijs vind ik prachtig en past helemaal bij elkaar. De clutch gaat dicht door middel van twee suede bandjes, je kunt er een knoopje in leggen zodat je spullen niet uit de clutch verdwijnen. Je kunt er niet omheen, ik ben een grote grote grote fan! Ik hoor hier en daar wat mensen denken, dat is toch best prijzig voor een clutch? Oneens, het is een handgemaakte clutch en zoals ik in het begin van de blogpost al vertelde geen 1 clutch is hetzelfde en je hebt dus altijd een uniek exemplaar! Binnenkort vind je op swil een outfit post waarin de Dipla XL clutch gedragen zal worden.

Neem eens een kijkje op de de website www.jeebags.nl voor meer juweeltjes die je hartje sneller later kloppen. Op de website vind je ook alle verkooppunten maar je kunt ze natuurlijk ook bij Janneke zelf bestellen. Alle info vind je op de website.

Was jij al bekend met Jee Bags?