Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Dipla XL clutch van JeeBags

Een vrouw heeft ze nooit té veel, tassen! Zelf ben ik gek op tassen, klein, groot het maakt mij allemaal niets uit, ik ben er dol op! Een tijdje geleden kwam ik in contact met Janneke van Jee Bags. Deze dame heeft namelijk haar eigen tassen lijn, een "dingetje" waar ieder meisje van kan dromen. Alle tassen zijn handgemaakt dus bestel je een tas bij Jee Bags dan ben je verzekerd van een uniek item want geen 1 is hetzelfde en dat is natuurlijk wat wij willen! Mijn hartje begon sneller te slaan toen het pakketje van Jee Bags op de deurmat viel en nieuwsgierig als ik was trok ik het papier om de clutch weg en ja hoor, ik was om! Wat een pracht exemplaar en helemaal mijn stijl. Een clutch die precies bij mij past? Dat lijkt bijna te mooi om waar te zijn maar toch is het zo! 


Dit is hem dan, het juweeltje van Jee Bags, de Dipla XL clutch in Grey en pink. Deze lieverd is het grote zusje van het kleine musthave Dipla tasje en kost € 69.95. De clutch is gemaakt van suede wat het tasje ontzettend zacht maakt en ja, je kan er de hele dag mee knuffelen  en je wilt de Dipla XL blijen aaien, zo zacht! 


De buitenkant is afgewerkt met kleine sterretjes wat de clutch net dat beetje extra geeft. 


En natuurlijk mag het Jee Bags logo niet ontbreken op de clutch! Het logo zit verscholen aan de binnen van de clutch flap. Voor mij is deze beauty niet alleen een clutch maar je kan er bijvoorbeeld ook je make-up kwasten in kwijt en voor speciale gelegenheden als een trouwerij is hij helemaal perfect. Je telefoon, je sleutels en portemonnee passen er perfect in, tenzij je natuurlijk een portemonnee heb van een halve meter lang, dat gaat niet passen ;-) Ik vind hem heerlijk in gebruik! De cluch past zich perfect aan op de hoeveelheid die je in de clutch wilt verstoppen. 


Dan, de binnenkant! Die roze pigskin voelt net als de buitenkant ontzettend zacht aan, love it! De combinatie van fel roze en grijs vind ik prachtig en past helemaal bij elkaar. De clutch gaat dicht door middel van twee suede bandjes, je kunt er een knoopje in leggen zodat je spullen niet uit de clutch verdwijnen. Je kunt er niet omheen, ik ben een grote grote grote fan! Ik hoor hier en daar wat mensen denken, dat is toch best prijzig voor een clutch? Oneens, het is een handgemaakte clutch en zoals ik in het begin van de blogpost al vertelde geen 1 clutch is hetzelfde en je hebt dus altijd een uniek exemplaar! Binnenkort vind je op swil een outfit post waarin de Dipla XL clutch gedragen zal worden.

Neem eens een kijkje op de de website www.jeebags.nl voor meer juweeltjes die je hartje sneller later kloppen. Op de website vind je ook alle verkooppunten maar je kunt ze natuurlijk ook bij Janneke zelf bestellen. Alle info vind je op de website.

Was jij al bekend met Jee Bags?