Doorgaan naar hoofdcontent

Dipla XL clutch van JeeBags

Een vrouw heeft ze nooit té veel, tassen! Zelf ben ik gek op tassen, klein, groot het maakt mij allemaal niets uit, ik ben er dol op! Een tijdje geleden kwam ik in contact met Janneke van Jee Bags. Deze dame heeft namelijk haar eigen tassen lijn, een "dingetje" waar ieder meisje van kan dromen. Alle tassen zijn handgemaakt dus bestel je een tas bij Jee Bags dan ben je verzekerd van een uniek item want geen 1 is hetzelfde en dat is natuurlijk wat wij willen! Mijn hartje begon sneller te slaan toen het pakketje van Jee Bags op de deurmat viel en nieuwsgierig als ik was trok ik het papier om de clutch weg en ja hoor, ik was om! Wat een pracht exemplaar en helemaal mijn stijl. Een clutch die precies bij mij past? Dat lijkt bijna te mooi om waar te zijn maar toch is het zo! 


Dit is hem dan, het juweeltje van Jee Bags, de Dipla XL clutch in Grey en pink. Deze lieverd is het grote zusje van het kleine musthave Dipla tasje en kost € 69.95. De clutch is gemaakt van suede wat het tasje ontzettend zacht maakt en ja, je kan er de hele dag mee knuffelen  en je wilt de Dipla XL blijen aaien, zo zacht! 


De buitenkant is afgewerkt met kleine sterretjes wat de clutch net dat beetje extra geeft. 


En natuurlijk mag het Jee Bags logo niet ontbreken op de clutch! Het logo zit verscholen aan de binnen van de clutch flap. Voor mij is deze beauty niet alleen een clutch maar je kan er bijvoorbeeld ook je make-up kwasten in kwijt en voor speciale gelegenheden als een trouwerij is hij helemaal perfect. Je telefoon, je sleutels en portemonnee passen er perfect in, tenzij je natuurlijk een portemonnee heb van een halve meter lang, dat gaat niet passen ;-) Ik vind hem heerlijk in gebruik! De cluch past zich perfect aan op de hoeveelheid die je in de clutch wilt verstoppen. 


Dan, de binnenkant! Die roze pigskin voelt net als de buitenkant ontzettend zacht aan, love it! De combinatie van fel roze en grijs vind ik prachtig en past helemaal bij elkaar. De clutch gaat dicht door middel van twee suede bandjes, je kunt er een knoopje in leggen zodat je spullen niet uit de clutch verdwijnen. Je kunt er niet omheen, ik ben een grote grote grote fan! Ik hoor hier en daar wat mensen denken, dat is toch best prijzig voor een clutch? Oneens, het is een handgemaakte clutch en zoals ik in het begin van de blogpost al vertelde geen 1 clutch is hetzelfde en je hebt dus altijd een uniek exemplaar! Binnenkort vind je op swil een outfit post waarin de Dipla XL clutch gedragen zal worden.

Neem eens een kijkje op de de website www.jeebags.nl voor meer juweeltjes die je hartje sneller later kloppen. Op de website vind je ook alle verkooppunten maar je kunt ze natuurlijk ook bij Janneke zelf bestellen. Alle info vind je op de website.

Was jij al bekend met Jee Bags?


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.