Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Dipla XL clutch van JeeBags

Een vrouw heeft ze nooit té veel, tassen! Zelf ben ik gek op tassen, klein, groot het maakt mij allemaal niets uit, ik ben er dol op! Een tijdje geleden kwam ik in contact met Janneke van Jee Bags. Deze dame heeft namelijk haar eigen tassen lijn, een "dingetje" waar ieder meisje van kan dromen. Alle tassen zijn handgemaakt dus bestel je een tas bij Jee Bags dan ben je verzekerd van een uniek item want geen 1 is hetzelfde en dat is natuurlijk wat wij willen! Mijn hartje begon sneller te slaan toen het pakketje van Jee Bags op de deurmat viel en nieuwsgierig als ik was trok ik het papier om de clutch weg en ja hoor, ik was om! Wat een pracht exemplaar en helemaal mijn stijl. Een clutch die precies bij mij past? Dat lijkt bijna te mooi om waar te zijn maar toch is het zo! 


Dit is hem dan, het juweeltje van Jee Bags, de Dipla XL clutch in Grey en pink. Deze lieverd is het grote zusje van het kleine musthave Dipla tasje en kost € 69.95. De clutch is gemaakt van suede wat het tasje ontzettend zacht maakt en ja, je kan er de hele dag mee knuffelen  en je wilt de Dipla XL blijen aaien, zo zacht! 


De buitenkant is afgewerkt met kleine sterretjes wat de clutch net dat beetje extra geeft. 


En natuurlijk mag het Jee Bags logo niet ontbreken op de clutch! Het logo zit verscholen aan de binnen van de clutch flap. Voor mij is deze beauty niet alleen een clutch maar je kan er bijvoorbeeld ook je make-up kwasten in kwijt en voor speciale gelegenheden als een trouwerij is hij helemaal perfect. Je telefoon, je sleutels en portemonnee passen er perfect in, tenzij je natuurlijk een portemonnee heb van een halve meter lang, dat gaat niet passen ;-) Ik vind hem heerlijk in gebruik! De cluch past zich perfect aan op de hoeveelheid die je in de clutch wilt verstoppen. 


Dan, de binnenkant! Die roze pigskin voelt net als de buitenkant ontzettend zacht aan, love it! De combinatie van fel roze en grijs vind ik prachtig en past helemaal bij elkaar. De clutch gaat dicht door middel van twee suede bandjes, je kunt er een knoopje in leggen zodat je spullen niet uit de clutch verdwijnen. Je kunt er niet omheen, ik ben een grote grote grote fan! Ik hoor hier en daar wat mensen denken, dat is toch best prijzig voor een clutch? Oneens, het is een handgemaakte clutch en zoals ik in het begin van de blogpost al vertelde geen 1 clutch is hetzelfde en je hebt dus altijd een uniek exemplaar! Binnenkort vind je op swil een outfit post waarin de Dipla XL clutch gedragen zal worden.

Neem eens een kijkje op de de website www.jeebags.nl voor meer juweeltjes die je hartje sneller later kloppen. Op de website vind je ook alle verkooppunten maar je kunt ze natuurlijk ook bij Janneke zelf bestellen. Alle info vind je op de website.

Was jij al bekend met Jee Bags?