Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Curly Wurly met de Babyliss Krultangen

Photobucket


krultang, een item wat waarschijnlijk iedere vrouw wel thuis heeft liggen voor een wilde bos krullen. Er zijn zoveel verschillende soorten en maten krultangen, een beachlook of ga je toch liever voor compacte krullen? Het kan allemaal met de nieuwe krultangen van Babyliss. Babyliss heeft 4 nieuwe krultangen aan haar assortiment toegevoegd. Voor de duidelijkheid, deze zijn al verkrijgbaar.


Door de ultra gladde coating glijden de krultangen makkelijk door je haar en wordt je haar meteen optimaal beschermd. Binnen 1 minuut zijn de krultangen op gewenste temperatuur en bereiken zelfs een temperatuur van 180 graden. Ideaal als je het mij vraagt want ik kan mijn eerste krultang nog als de dag van vandaag herinneren. Het leek een eeuwigheid te duren voordat de krultang helemaal goed warm was.

De krultangen zijn verkrijgbaar in 4 diameters, 19, 25, 32 of 38 mm. Zo zie je, voor ieder de perfecte krultang. De tangen zijn in te stellen op 10 verschillende temperaturen, van 150 graden tot de maximale temperatuur van 180 graden. De krultangen zijn ook prima te gebruiken voor gekleurd haar zodat je met een geverfde bos ook mooie krullen kunt maken. Ook leuk om erbij te vermelden, het meedraaiende snoer dat bevestigd zit aan de krultangen. Zo kom je nooit in de knoei als je je haar aan het krullen bent, top!


Photobucket
C319E Krultang Pro 180 - 19 mm - Krultang met smalle diameter: 19 mm - Geschikt voor het creëren van compacte krullen (€29,99)


Photobucket C325E Krultang Pro 180 - 25 mm - Krultang met medium diameter: 25 mm - Geschikt voor het creëren van volle krullen (€34,99)

  PhotobucketC332E Krultang Pro 180 - 32 mm - Krultang met brede diameter: 32 mm - Geschikt voor het creëren van grove krullen & volume (€39,99)

  Photobucket
C338E Krultang Pro 180 - 38 mm - Krultang met extra brede diameter: 38 mm - Geschikt voor het creëren van extra grove krullen & volume (€44,99)

Surf voor meer informatie en de verkooppunten naar www.babyliss.nl