Doorgaan naar hoofdcontent

Curly Wurly met de Babyliss Krultangen

Photobucket


krultang, een item wat waarschijnlijk iedere vrouw wel thuis heeft liggen voor een wilde bos krullen. Er zijn zoveel verschillende soorten en maten krultangen, een beachlook of ga je toch liever voor compacte krullen? Het kan allemaal met de nieuwe krultangen van Babyliss. Babyliss heeft 4 nieuwe krultangen aan haar assortiment toegevoegd. Voor de duidelijkheid, deze zijn al verkrijgbaar.


Door de ultra gladde coating glijden de krultangen makkelijk door je haar en wordt je haar meteen optimaal beschermd. Binnen 1 minuut zijn de krultangen op gewenste temperatuur en bereiken zelfs een temperatuur van 180 graden. Ideaal als je het mij vraagt want ik kan mijn eerste krultang nog als de dag van vandaag herinneren. Het leek een eeuwigheid te duren voordat de krultang helemaal goed warm was.

De krultangen zijn verkrijgbaar in 4 diameters, 19, 25, 32 of 38 mm. Zo zie je, voor ieder de perfecte krultang. De tangen zijn in te stellen op 10 verschillende temperaturen, van 150 graden tot de maximale temperatuur van 180 graden. De krultangen zijn ook prima te gebruiken voor gekleurd haar zodat je met een geverfde bos ook mooie krullen kunt maken. Ook leuk om erbij te vermelden, het meedraaiende snoer dat bevestigd zit aan de krultangen. Zo kom je nooit in de knoei als je je haar aan het krullen bent, top!


Photobucket
C319E Krultang Pro 180 - 19 mm - Krultang met smalle diameter: 19 mm - Geschikt voor het creëren van compacte krullen (€29,99)


Photobucket C325E Krultang Pro 180 - 25 mm - Krultang met medium diameter: 25 mm - Geschikt voor het creëren van volle krullen (€34,99)

  PhotobucketC332E Krultang Pro 180 - 32 mm - Krultang met brede diameter: 32 mm - Geschikt voor het creëren van grove krullen & volume (€39,99)

  Photobucket
C338E Krultang Pro 180 - 38 mm - Krultang met extra brede diameter: 38 mm - Geschikt voor het creëren van extra grove krullen & volume (€44,99)

Surf voor meer informatie en de verkooppunten naar www.babyliss.nl


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.