Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Curly Wurly met de Babyliss Krultangen

Photobucket


krultang, een item wat waarschijnlijk iedere vrouw wel thuis heeft liggen voor een wilde bos krullen. Er zijn zoveel verschillende soorten en maten krultangen, een beachlook of ga je toch liever voor compacte krullen? Het kan allemaal met de nieuwe krultangen van Babyliss. Babyliss heeft 4 nieuwe krultangen aan haar assortiment toegevoegd. Voor de duidelijkheid, deze zijn al verkrijgbaar.


Door de ultra gladde coating glijden de krultangen makkelijk door je haar en wordt je haar meteen optimaal beschermd. Binnen 1 minuut zijn de krultangen op gewenste temperatuur en bereiken zelfs een temperatuur van 180 graden. Ideaal als je het mij vraagt want ik kan mijn eerste krultang nog als de dag van vandaag herinneren. Het leek een eeuwigheid te duren voordat de krultang helemaal goed warm was.

De krultangen zijn verkrijgbaar in 4 diameters, 19, 25, 32 of 38 mm. Zo zie je, voor ieder de perfecte krultang. De tangen zijn in te stellen op 10 verschillende temperaturen, van 150 graden tot de maximale temperatuur van 180 graden. De krultangen zijn ook prima te gebruiken voor gekleurd haar zodat je met een geverfde bos ook mooie krullen kunt maken. Ook leuk om erbij te vermelden, het meedraaiende snoer dat bevestigd zit aan de krultangen. Zo kom je nooit in de knoei als je je haar aan het krullen bent, top!


Photobucket
C319E Krultang Pro 180 - 19 mm - Krultang met smalle diameter: 19 mm - Geschikt voor het creëren van compacte krullen (€29,99)


Photobucket C325E Krultang Pro 180 - 25 mm - Krultang met medium diameter: 25 mm - Geschikt voor het creëren van volle krullen (€34,99)

  PhotobucketC332E Krultang Pro 180 - 32 mm - Krultang met brede diameter: 32 mm - Geschikt voor het creëren van grove krullen & volume (€39,99)

  Photobucket
C338E Krultang Pro 180 - 38 mm - Krultang met extra brede diameter: 38 mm - Geschikt voor het creëren van extra grove krullen & volume (€44,99)

Surf voor meer informatie en de verkooppunten naar www.babyliss.nl