Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Converse meets Suede

Nu we alle zomer collecties hebben gehad komen langzaam aan de herfst collecties binnen druppelen en ook de Chuck Taylor All Star kleurt in de stijl van de herfst. Ik blijf erbij, iedereen moet een paar Chuck Taylor All Stars in zijn of haar kast hebben staan en natuurlijk ga je dan ook weer ieder jaar mee met de nieuwe collecties. De herfst/winter collectie van Converse is weer verrassend in een heel nieuw jasje gestoken want deze all time schoenen hebben een jasje van suede in diversen kleuren als okergeel en mosgroen met dikke ronde hiker veter in diversen kleuren.

Bekijk hieronder de collectie. Mijn favoriet is de okergele versie met rode veter, i'am so in love right now!
De hoge versie kost € 79,95 en €74.95 voor de lage versie.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Welke All Star mag zich melden in je schoenverzameling?


www.converse.nl