Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Converse meets Suede

Nu we alle zomer collecties hebben gehad komen langzaam aan de herfst collecties binnen druppelen en ook de Chuck Taylor All Star kleurt in de stijl van de herfst. Ik blijf erbij, iedereen moet een paar Chuck Taylor All Stars in zijn of haar kast hebben staan en natuurlijk ga je dan ook weer ieder jaar mee met de nieuwe collecties. De herfst/winter collectie van Converse is weer verrassend in een heel nieuw jasje gestoken want deze all time schoenen hebben een jasje van suede in diversen kleuren als okergeel en mosgroen met dikke ronde hiker veter in diversen kleuren.

Bekijk hieronder de collectie. Mijn favoriet is de okergele versie met rode veter, i'am so in love right now!
De hoge versie kost € 79,95 en €74.95 voor de lage versie.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Welke All Star mag zich melden in je schoenverzameling?


www.converse.nl