Doorgaan naar hoofdcontent

Converse meets Suede

Nu we alle zomer collecties hebben gehad komen langzaam aan de herfst collecties binnen druppelen en ook de Chuck Taylor All Star kleurt in de stijl van de herfst. Ik blijf erbij, iedereen moet een paar Chuck Taylor All Stars in zijn of haar kast hebben staan en natuurlijk ga je dan ook weer ieder jaar mee met de nieuwe collecties. De herfst/winter collectie van Converse is weer verrassend in een heel nieuw jasje gestoken want deze all time schoenen hebben een jasje van suede in diversen kleuren als okergeel en mosgroen met dikke ronde hiker veter in diversen kleuren.

Bekijk hieronder de collectie. Mijn favoriet is de okergele versie met rode veter, i'am so in love right now!
De hoge versie kost € 79,95 en €74.95 voor de lage versie.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Welke All Star mag zich melden in je schoenverzameling?


www.converse.nl


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.