Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

By LouLou La Dame Suede XL SLB baby blauw

Photobucket

Ik heb in het verleden wel eens eerder over het leuke merk By LouLou geschreven. Hierin liet ik wat modellen zien uit de collectie en daarvan liep het water in mijn mond! Nu ben ik de trotse eigenaresse van een SLB - Smart Little Bag - in baby blauw. Eerlijk is eerlijk, voor ik hem echt ben gaan gebruiken kon ik er eerst alleen maar naar kijken, zo verliefd! Vandaag laat ik je kennis maken met Baby blue Smart Little Bag.


En of hij baby blauw is! De La Dame is gemaakt van het zachtste suede dat de makers van By LouLou maar konden vinden. Is dat gelukt?  Zeker weten, hij is ontzettend zacht, om te blijven aaien!

Photobucket

Photobucket

Aan de SLB hangt een clutch greepje waardoor je hem makkelijk om je pols kunt schuiven zodat je hem niet verliest. Aan dat clutch greepje zitten een gouden muntje en een gouden Eiffeltoren waar de merknaam in is gegraveerd. Dat ziet er nog eens luxe uit! Je kunt er ook voor kiezen om het clutch greepje eraf te halen door middel van de clip maar dat zou zonde zijn toch?!

Photobucket

.

Photobucket

De binnenkant is verbluffend, wat een ruimte en wat een hoop opbergvakjes! Deze zitten verstopt achter de grote flap van het tasje. Doe hem open dan valt je oog meteen op een spiegeltje, daar is nog eens over nagedacht! Elke vrouw moet natuurlijk  wel een spiegeltje binnen handbereik hebben voor het bijwerken van je lipgloss. Daarnaast vind je een vakje waar je bijvoorbeeld een foto in kunt stoppen. Vervolgens vind je nog 3 andere vakken waar je je telefoon in kunt stoppen en al je andere spulletjes die je altijd met je meedraagt. Je zou haast denken dat dat niet allemaal past, maar believe me, het past!

Photobucket

Aan de achterkant van het "tasje" vind je een rits waar je je klein geld in op kunt bergen, kaartjes in kunt stoppen, wat jij wil. Het greepje van de rits bevat zelfs de zachte suede waar we het net over hadden.

Als je de rits aan de bovenkant opent gaat er nog een wereld voor je open, een boel vakjes! Om precies te zijn 7 vakjes. Er is ruimte voor je geld, pasjes, nog meer foto's en een hoop meer. De vakjes bevatten zo ontzettend veel ruimte dat je je grote hutkoffers van tassen wel vaarwel kunt zeggen want aan deze La Dame XL heb je meer als genoeg. Steeds als ik het tasje open sta ik weer versteld van de hoeveelheid ruimte!

Photobucket

Ik gebruik het tasje als een portemonnee maar als jij hem liever als tasje gebruikt, het kan allemaal. Bij het tasje zit een bal chain ketting die je makkelijk aan het tasje kunt klippen zodat je hem mee kunt dragen om je schouder. Je kunt het tasje dus op 3 verschillende manieren met je meedragen, als clutch, portemonnee of als een schoudertasje. Wat willen wij als vrouw nog meer?

Photobucket


Nog even alles op een rijtje:
- Een telefoonvak (ook voor Blackberry en iPhone)
- Een compact make-up spiegeltje
- Het handige clutch-greepje
- Sterke YKK ritsen
- 12 vakjes voor creditcards
- 2 extra ritsvakken
- 2 ‘by Loulou’ bedels- zilverkleurig
- met vakjes voor 2 pasfoto's
- Afmeting: 20 x 11 cm en 4,5 cm 'dik'
- Leverbaar in 4 kleuren in goudkleurig Silkier Suede: zwart, sand (zandkleur), babyblue (lichtblauw) en lightrose (zacht roze).

Is jouw hartje sneller gaan kloppen voor deze perfecte La Dame XL? Je besteld hem bij www.koningkado.nl voor € 89.95 + gratis verzending.