Doorgaan naar hoofdcontent

By LouLou La Dame Suede XL SLB baby blauw

Photobucket

Ik heb in het verleden wel eens eerder over het leuke merk By LouLou geschreven. Hierin liet ik wat modellen zien uit de collectie en daarvan liep het water in mijn mond! Nu ben ik de trotse eigenaresse van een SLB - Smart Little Bag - in baby blauw. Eerlijk is eerlijk, voor ik hem echt ben gaan gebruiken kon ik er eerst alleen maar naar kijken, zo verliefd! Vandaag laat ik je kennis maken met Baby blue Smart Little Bag.


En of hij baby blauw is! De La Dame is gemaakt van het zachtste suede dat de makers van By LouLou maar konden vinden. Is dat gelukt?  Zeker weten, hij is ontzettend zacht, om te blijven aaien!

Photobucket

Photobucket

Aan de SLB hangt een clutch greepje waardoor je hem makkelijk om je pols kunt schuiven zodat je hem niet verliest. Aan dat clutch greepje zitten een gouden muntje en een gouden Eiffeltoren waar de merknaam in is gegraveerd. Dat ziet er nog eens luxe uit! Je kunt er ook voor kiezen om het clutch greepje eraf te halen door middel van de clip maar dat zou zonde zijn toch?!

Photobucket

.

Photobucket

De binnenkant is verbluffend, wat een ruimte en wat een hoop opbergvakjes! Deze zitten verstopt achter de grote flap van het tasje. Doe hem open dan valt je oog meteen op een spiegeltje, daar is nog eens over nagedacht! Elke vrouw moet natuurlijk  wel een spiegeltje binnen handbereik hebben voor het bijwerken van je lipgloss. Daarnaast vind je een vakje waar je bijvoorbeeld een foto in kunt stoppen. Vervolgens vind je nog 3 andere vakken waar je je telefoon in kunt stoppen en al je andere spulletjes die je altijd met je meedraagt. Je zou haast denken dat dat niet allemaal past, maar believe me, het past!

Photobucket

Aan de achterkant van het "tasje" vind je een rits waar je je klein geld in op kunt bergen, kaartjes in kunt stoppen, wat jij wil. Het greepje van de rits bevat zelfs de zachte suede waar we het net over hadden.

Als je de rits aan de bovenkant opent gaat er nog een wereld voor je open, een boel vakjes! Om precies te zijn 7 vakjes. Er is ruimte voor je geld, pasjes, nog meer foto's en een hoop meer. De vakjes bevatten zo ontzettend veel ruimte dat je je grote hutkoffers van tassen wel vaarwel kunt zeggen want aan deze La Dame XL heb je meer als genoeg. Steeds als ik het tasje open sta ik weer versteld van de hoeveelheid ruimte!

Photobucket

Ik gebruik het tasje als een portemonnee maar als jij hem liever als tasje gebruikt, het kan allemaal. Bij het tasje zit een bal chain ketting die je makkelijk aan het tasje kunt klippen zodat je hem mee kunt dragen om je schouder. Je kunt het tasje dus op 3 verschillende manieren met je meedragen, als clutch, portemonnee of als een schoudertasje. Wat willen wij als vrouw nog meer?

Photobucket


Nog even alles op een rijtje:
- Een telefoonvak (ook voor Blackberry en iPhone)
- Een compact make-up spiegeltje
- Het handige clutch-greepje
- Sterke YKK ritsen
- 12 vakjes voor creditcards
- 2 extra ritsvakken
- 2 ‘by Loulou’ bedels- zilverkleurig
- met vakjes voor 2 pasfoto's
- Afmeting: 20 x 11 cm en 4,5 cm 'dik'
- Leverbaar in 4 kleuren in goudkleurig Silkier Suede: zwart, sand (zandkleur), babyblue (lichtblauw) en lightrose (zacht roze).

Is jouw hartje sneller gaan kloppen voor deze perfecte La Dame XL? Je besteld hem bij www.koningkado.nl voor € 89.95 + gratis verzending.


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.