Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Budget topper: Haar serum van Action

Mijn arme bruine lokken hebben al heet wat voor hun kiezen gehad, helemaal door geverfd, ontkleurd en ga zo maar door. 's morgens kam ik mijn haar en moet er meteen een stijltang doorheen anders heb ik een soort ontplofte suikerspin op mijn hoofd en of dat nou om blij van te worden is.. Ik heb al veel verschillende haar producten geprobeerd maar eigenlijk was er niet 1 product die mijn - suikerspin - haren in bedwang konden houden maar na een bezoekje aan de Action is dat nu anders! Waarom? Het haar Serum van Action is voor mij het beste product wat ik tot nu heb geprobeerd.

Photobucket

Dit is 'm, het haar serum van Action. Herkenbaar aan de Duitse teksten op de flacon. Het merk Hergon heeft al vaker mijn hartje sneller laten slaan. Zo was ik bijvoorbeeld helemaal happy met de haar conditioner van Hergon (ook in de rode herkenbare flacon) maar helaas is deze al even niet meer te koop bij Action, althans niet hier in de omstreken. Hergon is niet alleen een fijn merk maar ook nog eens budget en met budget bedoel ik ook echt budget budget! Juist, budget dus! Voor bovenstaand Serum betaalde ik maar € 2,99 wat enorm goedkoop is ten opzichte van een hoop andere serums en daarbij de kwaliteit!

Photobucket

Ook de verpakking vind ik erg praktisch, geen geknoei meer maar gewoon een pompje waarbij de hoeveelheid bij 1 keer een pompje al genoeg zou moeten zijn!


Photobucket Photobucket

Als je de tekst moet geloven op de flacon zorgt het serum voor een glad en glanzend effect en voelt je haar zijdezacht aan, helpt pluizig, dwars en springerig haar in bedwang te houden. That's great!  De ingrediënten zijn eigenlijk maar minimaal. Natuurlijk zit er ook parfum in het serum verwerkt en laat die parfum nou ook nog eens vreselijk lekker ruiken. Iedereen is toch gek op een lekker ruikende bos haar nietwaar?

Photobucket

Photobucket

Het serum ziet er niet anders uit dan andere serums, gewoon een doorzichtige substantie.

Photobucket  Photobucket

Links mijn haar zonder serum en rechts mijn haar met het serum, wat een mega huge ass verschil! Geen droge suikerspin coupe meer maar een frisse en verzorgde naar perzik ruikende coupe! That's the way i like it! 1 pompje is genoeg om te verdelen over je haar. Persoonlijk gebruik het het alleen op de puntjes van mijn omdat ik haar heb wat vrij snel vet is aan de bovenkant. Je kunt het serum gebruiken op droog en nat haar maar het bied je geen bescherming voor het föhnen, stijlen en krullen van je haar, liet hierop!

Een perfecte budget topper als je het mij vraagt en voor dat prijsje van € 2,99 (75ml) kun je hem toch niet laten staan bij Action?! Ik ben verkocht en dit product schuif ik dan ook snel naar mijn favorieten.

Heb jij het haar serum van Action al eens geprobeerd?