Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Budget topper: Haar serum van Action

Mijn arme bruine lokken hebben al heet wat voor hun kiezen gehad, helemaal door geverfd, ontkleurd en ga zo maar door. 's morgens kam ik mijn haar en moet er meteen een stijltang doorheen anders heb ik een soort ontplofte suikerspin op mijn hoofd en of dat nou om blij van te worden is.. Ik heb al veel verschillende haar producten geprobeerd maar eigenlijk was er niet 1 product die mijn - suikerspin - haren in bedwang konden houden maar na een bezoekje aan de Action is dat nu anders! Waarom? Het haar Serum van Action is voor mij het beste product wat ik tot nu heb geprobeerd.

Photobucket

Dit is 'm, het haar serum van Action. Herkenbaar aan de Duitse teksten op de flacon. Het merk Hergon heeft al vaker mijn hartje sneller laten slaan. Zo was ik bijvoorbeeld helemaal happy met de haar conditioner van Hergon (ook in de rode herkenbare flacon) maar helaas is deze al even niet meer te koop bij Action, althans niet hier in de omstreken. Hergon is niet alleen een fijn merk maar ook nog eens budget en met budget bedoel ik ook echt budget budget! Juist, budget dus! Voor bovenstaand Serum betaalde ik maar € 2,99 wat enorm goedkoop is ten opzichte van een hoop andere serums en daarbij de kwaliteit!

Photobucket

Ook de verpakking vind ik erg praktisch, geen geknoei meer maar gewoon een pompje waarbij de hoeveelheid bij 1 keer een pompje al genoeg zou moeten zijn!


Photobucket Photobucket

Als je de tekst moet geloven op de flacon zorgt het serum voor een glad en glanzend effect en voelt je haar zijdezacht aan, helpt pluizig, dwars en springerig haar in bedwang te houden. That's great!  De ingrediënten zijn eigenlijk maar minimaal. Natuurlijk zit er ook parfum in het serum verwerkt en laat die parfum nou ook nog eens vreselijk lekker ruiken. Iedereen is toch gek op een lekker ruikende bos haar nietwaar?

Photobucket

Photobucket

Het serum ziet er niet anders uit dan andere serums, gewoon een doorzichtige substantie.

Photobucket  Photobucket

Links mijn haar zonder serum en rechts mijn haar met het serum, wat een mega huge ass verschil! Geen droge suikerspin coupe meer maar een frisse en verzorgde naar perzik ruikende coupe! That's the way i like it! 1 pompje is genoeg om te verdelen over je haar. Persoonlijk gebruik het het alleen op de puntjes van mijn omdat ik haar heb wat vrij snel vet is aan de bovenkant. Je kunt het serum gebruiken op droog en nat haar maar het bied je geen bescherming voor het föhnen, stijlen en krullen van je haar, liet hierop!

Een perfecte budget topper als je het mij vraagt en voor dat prijsje van € 2,99 (75ml) kun je hem toch niet laten staan bij Action?! Ik ben verkocht en dit product schuif ik dan ook snel naar mijn favorieten.

Heb jij het haar serum van Action al eens geprobeerd?