Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Bourjois - Queen Attitude Mascara en Kohl

Wie doomt er niet van, grote prachtige wimpers met veel volume. Een blik waar je "u" tegen zegt! Geen geknoei meer met nep wimpers maar gewoon een betoverende blik uit een hulsje, het lijkt bijna te mooi om waar te zijn maar Bourjois komt met een geweldige collectie bestaande uit een Mascara en een Kohl. Deze collectie draagt de naam "Queen Attitude" en is geïnspireerd door de bekende look van Cleopatra want natuurlijk wil iedereen dié blikvangende look! De Queen Attitude producten zijn verkrijgbaar vanaf  eind augustus 2012 bij parfumerieën en (zelfstandige) drogisterijen. Mijn nieuwsgierigheid is in ieder geval groot, niet alleen de product beschrijvingen beloven veel goeds maar de verpakkingen zijn ook nog eens pure luxe!Photobucket
De intens zwarte en heel zachte formule met een poederige finish is ideaal om de grafische look van de catwalk shows te imiteren. Door de natuurlijke was smelt deze zoals het zijn moet. Door de hoge concentratie pigmenten is het effect reeds bij de eerste applicatie intens zwart. De formule van Khôl Kajal QUEEN ATTITUDE biedt veel comfort en is een gemakkelijke oogmake-up, zelfs desgewenst op het binnenste randje van het ooglid.
Prijs € 9,99

Photobucket
Innovatie van Bourjois: Mascara QUEEN ATTITUDE heeft een borsteltje met gebogen puntjes, die de wimpers meer volume geven, ze maximaal uitrekken voor een fatale lengte en ze naar buiten keren voor een vergrote blik als nooit tevoren! Eén formule voor volume + lengte De zachte, soepele en intens gepigmenteerde formule van de Mascara QUEEN ATTITUDE laat zich perfect verdelen over de gehele wimperlengte en zorgt ervoor dat de wimpers gemakkelijk naar buiten keren.
Prijs € 14.49

Beide producten zijn vrij van parabenen.