Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Bourjois - Queen Attitude Mascara en Kohl

Wie doomt er niet van, grote prachtige wimpers met veel volume. Een blik waar je "u" tegen zegt! Geen geknoei meer met nep wimpers maar gewoon een betoverende blik uit een hulsje, het lijkt bijna te mooi om waar te zijn maar Bourjois komt met een geweldige collectie bestaande uit een Mascara en een Kohl. Deze collectie draagt de naam "Queen Attitude" en is geïnspireerd door de bekende look van Cleopatra want natuurlijk wil iedereen dié blikvangende look! De Queen Attitude producten zijn verkrijgbaar vanaf  eind augustus 2012 bij parfumerieën en (zelfstandige) drogisterijen. Mijn nieuwsgierigheid is in ieder geval groot, niet alleen de product beschrijvingen beloven veel goeds maar de verpakkingen zijn ook nog eens pure luxe!Photobucket
De intens zwarte en heel zachte formule met een poederige finish is ideaal om de grafische look van de catwalk shows te imiteren. Door de natuurlijke was smelt deze zoals het zijn moet. Door de hoge concentratie pigmenten is het effect reeds bij de eerste applicatie intens zwart. De formule van Khôl Kajal QUEEN ATTITUDE biedt veel comfort en is een gemakkelijke oogmake-up, zelfs desgewenst op het binnenste randje van het ooglid.
Prijs € 9,99

Photobucket
Innovatie van Bourjois: Mascara QUEEN ATTITUDE heeft een borsteltje met gebogen puntjes, die de wimpers meer volume geven, ze maximaal uitrekken voor een fatale lengte en ze naar buiten keren voor een vergrote blik als nooit tevoren! Eén formule voor volume + lengte De zachte, soepele en intens gepigmenteerde formule van de Mascara QUEEN ATTITUDE laat zich perfect verdelen over de gehele wimperlengte en zorgt ervoor dat de wimpers gemakkelijk naar buiten keren.
Prijs € 14.49

Beide producten zijn vrij van parabenen.