Doorgaan naar hoofdcontent

Bourjois - Queen Attitude Mascara en Kohl

Wie doomt er niet van, grote prachtige wimpers met veel volume. Een blik waar je "u" tegen zegt! Geen geknoei meer met nep wimpers maar gewoon een betoverende blik uit een hulsje, het lijkt bijna te mooi om waar te zijn maar Bourjois komt met een geweldige collectie bestaande uit een Mascara en een Kohl. Deze collectie draagt de naam "Queen Attitude" en is geïnspireerd door de bekende look van Cleopatra want natuurlijk wil iedereen dié blikvangende look! De Queen Attitude producten zijn verkrijgbaar vanaf  eind augustus 2012 bij parfumerieën en (zelfstandige) drogisterijen. Mijn nieuwsgierigheid is in ieder geval groot, niet alleen de product beschrijvingen beloven veel goeds maar de verpakkingen zijn ook nog eens pure luxe!Photobucket
De intens zwarte en heel zachte formule met een poederige finish is ideaal om de grafische look van de catwalk shows te imiteren. Door de natuurlijke was smelt deze zoals het zijn moet. Door de hoge concentratie pigmenten is het effect reeds bij de eerste applicatie intens zwart. De formule van Khôl Kajal QUEEN ATTITUDE biedt veel comfort en is een gemakkelijke oogmake-up, zelfs desgewenst op het binnenste randje van het ooglid.
Prijs € 9,99

Photobucket
Innovatie van Bourjois: Mascara QUEEN ATTITUDE heeft een borsteltje met gebogen puntjes, die de wimpers meer volume geven, ze maximaal uitrekken voor een fatale lengte en ze naar buiten keren voor een vergrote blik als nooit tevoren! Eén formule voor volume + lengte De zachte, soepele en intens gepigmenteerde formule van de Mascara QUEEN ATTITUDE laat zich perfect verdelen over de gehele wimperlengte en zorgt ervoor dat de wimpers gemakkelijk naar buiten keren.
Prijs € 14.49

Beide producten zijn vrij van parabenen.

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.