Deze tijdschriften uit de 90's kennen we allemaal nog wel

Wat zeggen de 90's kids ervan als we de Break Out en de Hitkrant weer nieuw leven in blazen? Iedereen geboren in de jaren 90 weet precies wat ik bedoel. Ik knipte alles uit deze twee tijdchriften en de posters hing ik op in mijn kamer. Genieten! Ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd wie de tijdschriften van vroeger nog weet te herinneren. Ik ga je mijn favorieten van vroeger vertellen. Vroeger was ik een echt lees meisje meisje. Ik verslond boeken als Kippenvel, Carry Slee en Jip en Janneke. Ik vond eigenlijk alles leuk, zolang er maar letters in stonden. Lezen kon ik als een malle. Wie kan zich nog de boeken abonnementen herinneren? Zo had ik bijvoorbeeld een abonnement gekregen van mijn ouders op de bekende Barbie boeken. Dat was gezellig iedere maand. Een mooi roze brievenbus pakketje. Ik had de hele collectie compleet. Geen idee wat ermee is gebeurd, maar hoe tof was het geweest als mijn eigen meisjes ook compleet verliefd waren geworden op deze boekjes. Daarnaast heeft de vr…

Bourjois - Queen Attitude Mascara en Kohl

Wie doomt er niet van, grote prachtige wimpers met veel volume. Een blik waar je "u" tegen zegt! Geen geknoei meer met nep wimpers maar gewoon een betoverende blik uit een hulsje, het lijkt bijna te mooi om waar te zijn maar Bourjois komt met een geweldige collectie bestaande uit een Mascara en een Kohl. Deze collectie draagt de naam "Queen Attitude" en is geïnspireerd door de bekende look van Cleopatra want natuurlijk wil iedereen dié blikvangende look! De Queen Attitude producten zijn verkrijgbaar vanaf  eind augustus 2012 bij parfumerieën en (zelfstandige) drogisterijen. Mijn nieuwsgierigheid is in ieder geval groot, niet alleen de product beschrijvingen beloven veel goeds maar de verpakkingen zijn ook nog eens pure luxe!Photobucket
De intens zwarte en heel zachte formule met een poederige finish is ideaal om de grafische look van de catwalk shows te imiteren. Door de natuurlijke was smelt deze zoals het zijn moet. Door de hoge concentratie pigmenten is het effect reeds bij de eerste applicatie intens zwart. De formule van Khôl Kajal QUEEN ATTITUDE biedt veel comfort en is een gemakkelijke oogmake-up, zelfs desgewenst op het binnenste randje van het ooglid.
Prijs € 9,99

Photobucket
Innovatie van Bourjois: Mascara QUEEN ATTITUDE heeft een borsteltje met gebogen puntjes, die de wimpers meer volume geven, ze maximaal uitrekken voor een fatale lengte en ze naar buiten keren voor een vergrote blik als nooit tevoren! Eén formule voor volume + lengte De zachte, soepele en intens gepigmenteerde formule van de Mascara QUEEN ATTITUDE laat zich perfect verdelen over de gehele wimperlengte en zorgt ervoor dat de wimpers gemakkelijk naar buiten keren.
Prijs € 14.49

Beide producten zijn vrij van parabenen.