Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Bourjois Mini nagellak - Princesse à Vienne 76 Lavende Poésie

Photobucket

Mini producten zijn en blijven schattig maar zijn ook ontzettend handig om mee te nemen op vakantie of andere leuke uitstapjes. Je stopt de mini's makkelijk in je tas en ze nemen bijna geen ruimte in. Laat ik je voorstellen aan de nieuwe lakjes van Bourjois, namelijk de mini lakjes.


Ik heb de kleur 76 - Lavende Poésie uit de Princesse à Vienne collectie. De naam zegt het al, een mooi paars Lavendel kleurtje. De collectie van Princesse à Vienne bestaat uit 10 verschillende kleurtjes, dus voor iedere wel wat wils. De flesjes hebben allemaal een doorzichtige plastic verpakking wat ik persoonlijk een minpuntje vind. Je kunt het plastic aan de bovenkant eraf halen maar als je dit niet voorzichtig genoeg doet trek je de hele verpakking er af en kun je nergens meer een kleur nummer vinden. Verder ziet het flesje er vrij schattig uit de met het goudkleurige dopje.

PhotobucketPhotobucket

Niet alleen het flesje is mini, maar ook het kwastje is écht mini. Erg schattig maar voor dames met lange nagels misschien niet zo fijn. Ik heb zelf vrij korte nagels en geen probleem hiermee maar doordat het kwastje niet veel nagellak opneemt moet je het kwastje vaker in het potje terug stoppen om je hele nagels te lakken.

Photobucket Photobucket
Links: 1 laagje Rechts: 2 laagjes

Voor een goede dekking zonder strepen zijn 2 laagjes wel een must. Dat kun je goed zien op bovenstaande foto. De lak lakt verder fijn en droogt erg snel wat ik niet had verwacht. Je moet dus erg snel kunnen lakken ;-) Een prima lakje voor een budget prijsje van € 2.99.

De collectie is tijdelijk verkrijgbaar bij drogisterijen en parfumerieën.