Doorgaan naar hoofdcontent

Bourjois Mini nagellak - Princesse à Vienne 76 Lavende Poésie

Photobucket

Mini producten zijn en blijven schattig maar zijn ook ontzettend handig om mee te nemen op vakantie of andere leuke uitstapjes. Je stopt de mini's makkelijk in je tas en ze nemen bijna geen ruimte in. Laat ik je voorstellen aan de nieuwe lakjes van Bourjois, namelijk de mini lakjes.


Ik heb de kleur 76 - Lavende Poésie uit de Princesse à Vienne collectie. De naam zegt het al, een mooi paars Lavendel kleurtje. De collectie van Princesse à Vienne bestaat uit 10 verschillende kleurtjes, dus voor iedere wel wat wils. De flesjes hebben allemaal een doorzichtige plastic verpakking wat ik persoonlijk een minpuntje vind. Je kunt het plastic aan de bovenkant eraf halen maar als je dit niet voorzichtig genoeg doet trek je de hele verpakking er af en kun je nergens meer een kleur nummer vinden. Verder ziet het flesje er vrij schattig uit de met het goudkleurige dopje.

PhotobucketPhotobucket

Niet alleen het flesje is mini, maar ook het kwastje is écht mini. Erg schattig maar voor dames met lange nagels misschien niet zo fijn. Ik heb zelf vrij korte nagels en geen probleem hiermee maar doordat het kwastje niet veel nagellak opneemt moet je het kwastje vaker in het potje terug stoppen om je hele nagels te lakken.

Photobucket Photobucket
Links: 1 laagje Rechts: 2 laagjes

Voor een goede dekking zonder strepen zijn 2 laagjes wel een must. Dat kun je goed zien op bovenstaande foto. De lak lakt verder fijn en droogt erg snel wat ik niet had verwacht. Je moet dus erg snel kunnen lakken ;-) Een prima lakje voor een budget prijsje van € 2.99.

De collectie is tijdelijk verkrijgbaar bij drogisterijen en parfumerieën.


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.