Bol.com nu ook voor beauty liefhebbers

Photobucket
We kennen Bol.com allemaal als dé webwinkel voor je boeken maar  langzamerhand groeit Bol.com uit tot een echt online warenhuis waar je niet alleen terecht kunt je voor je boeken, dvd's en cd's maar ook voor luiers en nu ook voor make-up producten, geuren en alles voor verzorging, kortom alles waar wij als vrouw zijnde blij van worden, heel erg blij! Beauty shoppen vanuit je luie stoel bij Bol.com!
Bol.com gooit meteen met een paar erg leuke acties. Zo heb je nu 3 Essie nagellakken voor € 20,00. Dat lees je goed! Daar bovenop ook nog eens gratis verzending. Dus wil jij de nieuwe herfst collectie van Essie bemachtigen voor een een spotprijsje? Dan ben je bij Bol.com aan het goede adres.Photobucket Photobucket Photobucket

Dat is nog niet alles want ook op het bekende make-up merk Rimmel krijg je nu 25% korting. Bestel je voor € 20,00 of meer dan krijg je ook deze bestelling gratis thuisbezorgd. I call it... service! Natuurlijk zijn er nog veel meer producten te vinden in de webshop. Heb je niets te doen? Ga dan lekker rond neuzen in de digitale winkel waar het een paradijs voor beauty junkies is!

www.bol.com