En dan ben je ineens toch een draagmama

Wanneer je meerdere kids hebt doe je het moederschap bij elk kind weer anders. Althans, dat is mijn ervaring. Zo moest het bijvoorbeeld bij de eerste drie volgens de regeltjes. Eigenlijk regeltjes tussen haakjes, want het moederschap heeft geen regeltjes. Iedere mama doet maar wat. Dit klinkt overigens veel minder lief dan dat ik bedoel (knipoog). Verwen je kind nou niet teveel las ik op het internet, want ze wennen eraan en daarna willen ze niet meer anders. Bij de eerste heb ik nachtenlang over de vloer gedwaald. Zij in mijn armen en al wiegend viel ze in slaap en kon ik haar als een echte ninja mama in haar eigen bedje terug leggen, waarna hetzelfde riedeltje al snel weer volgde. Zo ging dit bij de tweede en ook bij de derde dochter was dit niet veel anders. In tegendeel zelfs. Als ik er nu op terug kijk voel ik mijzelf wel eens schuldig. Waarom moest mijn meisje per se in haar eigen bedje slapen? Toen wist ik niet beter. Het hoorde zo. Want dat deed toch iedereen?

Nu ben ik inmidd…

Bol.com nu ook voor beauty liefhebbers

Photobucket
We kennen Bol.com allemaal als dé webwinkel voor je boeken maar  langzamerhand groeit Bol.com uit tot een echt online warenhuis waar je niet alleen terecht kunt je voor je boeken, dvd's en cd's maar ook voor luiers en nu ook voor make-up producten, geuren en alles voor verzorging, kortom alles waar wij als vrouw zijnde blij van worden, heel erg blij! Beauty shoppen vanuit je luie stoel bij Bol.com!
Bol.com gooit meteen met een paar erg leuke acties. Zo heb je nu 3 Essie nagellakken voor € 20,00. Dat lees je goed! Daar bovenop ook nog eens gratis verzending. Dus wil jij de nieuwe herfst collectie van Essie bemachtigen voor een een spotprijsje? Dan ben je bij Bol.com aan het goede adres.Photobucket Photobucket Photobucket

Dat is nog niet alles want ook op het bekende make-up merk Rimmel krijg je nu 25% korting. Bestel je voor € 20,00 of meer dan krijg je ook deze bestelling gratis thuisbezorgd. I call it... service! Natuurlijk zijn er nog veel meer producten te vinden in de webshop. Heb je niets te doen? Ga dan lekker rond neuzen in de digitale winkel waar het een paradijs voor beauty junkies is!

www.bol.com