Doorgaan naar hoofdcontent

Bol.com nu ook voor beauty liefhebbers

Photobucket
We kennen Bol.com allemaal als dé webwinkel voor je boeken maar  langzamerhand groeit Bol.com uit tot een echt online warenhuis waar je niet alleen terecht kunt je voor je boeken, dvd's en cd's maar ook voor luiers en nu ook voor make-up producten, geuren en alles voor verzorging, kortom alles waar wij als vrouw zijnde blij van worden, heel erg blij! Beauty shoppen vanuit je luie stoel bij Bol.com!
Bol.com gooit meteen met een paar erg leuke acties. Zo heb je nu 3 Essie nagellakken voor € 20,00. Dat lees je goed! Daar bovenop ook nog eens gratis verzending. Dus wil jij de nieuwe herfst collectie van Essie bemachtigen voor een een spotprijsje? Dan ben je bij Bol.com aan het goede adres.Photobucket Photobucket Photobucket

Dat is nog niet alles want ook op het bekende make-up merk Rimmel krijg je nu 25% korting. Bestel je voor € 20,00 of meer dan krijg je ook deze bestelling gratis thuisbezorgd. I call it... service! Natuurlijk zijn er nog veel meer producten te vinden in de webshop. Heb je niets te doen? Ga dan lekker rond neuzen in de digitale winkel waar het een paradijs voor beauty junkies is!

www.bol.com


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.