Doorgaan naar hoofdcontent

AC/DC t-shirt trend

Photobucket

Celebs komen tegenwoordig nergens meer ongezien mee weg, dus ook niet met bepaalde kledingstukken. De dames uit de celebrity wereld zetten altijd weer en nieuwe upcoming trend en het leukste, de celebs plukken ook nog wel eens zelf wat uit hun kast om goed voor de dag te komen zonder er een flauw benul van te hebben dat het een trend zal gaan worden. Zo ook met de upcoming trend, de AC/DC t-shirts! Nu hoor ik je denken, ik hou helemaal niet van AC/DC, dat maakt helemaal niet uit. Het gaat om de t-shirts en zelf ben ik ook helemaal - totaal niet- geen fan van de stoere mannen en hun rock gitaren maar zo een t-shirt lijkt mij zelfs nog leuk staan op een shortje!

Dames als Megan en Demi dragen ze casual boven een wijd vallende - hoogstwaarschijnlijk - jogging broek met een paar gympen. Zelfde de bekende Lana Del rey draagt een AC/DC t-shirt met een simpele shorts en een paar Converse All Stars. Ik zocht 2 leuke musthave AC/DC t-shirts voor je op zodat je ze meteen kunt bestellen.

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.