Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

AC/DC t-shirt trend

Photobucket

Celebs komen tegenwoordig nergens meer ongezien mee weg, dus ook niet met bepaalde kledingstukken. De dames uit de celebrity wereld zetten altijd weer en nieuwe upcoming trend en het leukste, de celebs plukken ook nog wel eens zelf wat uit hun kast om goed voor de dag te komen zonder er een flauw benul van te hebben dat het een trend zal gaan worden. Zo ook met de upcoming trend, de AC/DC t-shirts! Nu hoor ik je denken, ik hou helemaal niet van AC/DC, dat maakt helemaal niet uit. Het gaat om de t-shirts en zelf ben ik ook helemaal - totaal niet- geen fan van de stoere mannen en hun rock gitaren maar zo een t-shirt lijkt mij zelfs nog leuk staan op een shortje!

Dames als Megan en Demi dragen ze casual boven een wijd vallende - hoogstwaarschijnlijk - jogging broek met een paar gympen. Zelfde de bekende Lana Del rey draagt een AC/DC t-shirt met een simpele shorts en een paar Converse All Stars. Ik zocht 2 leuke musthave AC/DC t-shirts voor je op zodat je ze meteen kunt bestellen.