Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

AC/DC t-shirt trend

Photobucket

Celebs komen tegenwoordig nergens meer ongezien mee weg, dus ook niet met bepaalde kledingstukken. De dames uit de celebrity wereld zetten altijd weer en nieuwe upcoming trend en het leukste, de celebs plukken ook nog wel eens zelf wat uit hun kast om goed voor de dag te komen zonder er een flauw benul van te hebben dat het een trend zal gaan worden. Zo ook met de upcoming trend, de AC/DC t-shirts! Nu hoor ik je denken, ik hou helemaal niet van AC/DC, dat maakt helemaal niet uit. Het gaat om de t-shirts en zelf ben ik ook helemaal - totaal niet- geen fan van de stoere mannen en hun rock gitaren maar zo een t-shirt lijkt mij zelfs nog leuk staan op een shortje!

Dames als Megan en Demi dragen ze casual boven een wijd vallende - hoogstwaarschijnlijk - jogging broek met een paar gympen. Zelfde de bekende Lana Del rey draagt een AC/DC t-shirt met een simpele shorts en een paar Converse All Stars. Ik zocht 2 leuke musthave AC/DC t-shirts voor je op zodat je ze meteen kunt bestellen.