Doorgaan naar hoofdcontent

Yves Rocher smoothie shower cream

Smoothies, wie is er niet dol op! Yves Rocher heeft tijdelijk een tweetal nieuwe producten aan hun assortiment toegevoegd, de shower cream smoothies waar je bij het ruiken van de geuren je waant op een bounty eiland met een heerlijke smoothie in je hand! Je blijft aan de geuren ruiken en steeds weer zal je meegetrokken worden naar dat zonnige eiland van je dromen.

Photobucket

Er zijn 2 verschillende smoothie shower creams, namelijk de Ananas - Kokos (l) en de Mango - Passievrucht (r). Beide verpakkingen stralen iets zomers uit en persoonlijk vind ik de naam die ze gebruikt hebben "Smoothie" ook erg leuk.

PhotobucketPhotobucket

Photobucket

Beide shower creams zijn plantaardige wasgels, hebben een biologisch afbreekbare formule en zijn pH-neutraal. Een pluspunt! Yves Rocher is de grondlegger van plantaardige cosmetica en daarom ben ik zo onwijs dol op dit merk!

Photobucket Photobucket

De Ananas - Kokos geur deed me erg verassen toen ik de dop eraf draaide. Ik had deze deze combinatie nog nooit elders geroken maar ik ben helemaal verkocht en hetzelfde voor de Mango - Passievrucht, hier is over nagedacht! Beide flacons hebben een inhoud van 400ml en zijn ook nog verkrijgbaar in een handig meeneem formaat van 50ml.Photobucket

Mango - Passievrucht De substantie voelt lekker dik aan en dit beloofd veel goeds voor een sopperig partijtje onder de douche!

"Yves Rocher heeft Mango en Passievrucht geselecteerd vanwege hun exotische parfum met zomerse accenten. De mango is een zoete vrcuht die groeit in wamre oorden met veel zon. Deze laat zich uitstekend combineren met het sappige, zachte en friszure vruchtvlees van de passievrucht. Laat u verleiden door deze onweerstaanbare mix van mango en passievrucht als een verbereide smoothie"

Photobucket

Ananas - Kokos

"Achter de harde schil van beide vruchten gaat heerlijk zoet vruchtveels schuil: dat van de kokosnoot is stevig en zacht, dat van de ananas is sappig en friszuur. Geniet onder de douche van een fruitige smoothie van ananas en kokos"

Photobucket

Tada, wat zei ik? De smoothie schuimt zo ontzettend veel met maar een klein beetje! Ik hou ervan, een shower cream die lekker veel schuimt en waarvan je maar een klein beetje hoeft te gebruiken. Tip, gebruik onder de douche een douchepuff voor nog meer bubbels bubbels bubbels! 


Beide smoothies hebben mijn zegen en opnieuw kopen? Daar hoef ik geen moment aan te twijfelen. Ik denk dat ik meeneem flacons van 50ml ook maar ga aanschaffen, handig voor onderweg want je weet maar nooit!

Ananas - Kokos 400ml € 4,90 50ml € 1,50
Mango - Passievrucht 400ml € 4,90 50ml € 1,50

Limited verkrijgbaar in de winkels van Yves Rocher of via de webshop

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.