Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Yves Rocher smoothie shower cream

Smoothies, wie is er niet dol op! Yves Rocher heeft tijdelijk een tweetal nieuwe producten aan hun assortiment toegevoegd, de shower cream smoothies waar je bij het ruiken van de geuren je waant op een bounty eiland met een heerlijke smoothie in je hand! Je blijft aan de geuren ruiken en steeds weer zal je meegetrokken worden naar dat zonnige eiland van je dromen.

Photobucket

Er zijn 2 verschillende smoothie shower creams, namelijk de Ananas - Kokos (l) en de Mango - Passievrucht (r). Beide verpakkingen stralen iets zomers uit en persoonlijk vind ik de naam die ze gebruikt hebben "Smoothie" ook erg leuk.

PhotobucketPhotobucket

Photobucket

Beide shower creams zijn plantaardige wasgels, hebben een biologisch afbreekbare formule en zijn pH-neutraal. Een pluspunt! Yves Rocher is de grondlegger van plantaardige cosmetica en daarom ben ik zo onwijs dol op dit merk!

Photobucket Photobucket

De Ananas - Kokos geur deed me erg verassen toen ik de dop eraf draaide. Ik had deze deze combinatie nog nooit elders geroken maar ik ben helemaal verkocht en hetzelfde voor de Mango - Passievrucht, hier is over nagedacht! Beide flacons hebben een inhoud van 400ml en zijn ook nog verkrijgbaar in een handig meeneem formaat van 50ml.Photobucket

Mango - Passievrucht De substantie voelt lekker dik aan en dit beloofd veel goeds voor een sopperig partijtje onder de douche!

"Yves Rocher heeft Mango en Passievrucht geselecteerd vanwege hun exotische parfum met zomerse accenten. De mango is een zoete vrcuht die groeit in wamre oorden met veel zon. Deze laat zich uitstekend combineren met het sappige, zachte en friszure vruchtvlees van de passievrucht. Laat u verleiden door deze onweerstaanbare mix van mango en passievrucht als een verbereide smoothie"

Photobucket

Ananas - Kokos

"Achter de harde schil van beide vruchten gaat heerlijk zoet vruchtveels schuil: dat van de kokosnoot is stevig en zacht, dat van de ananas is sappig en friszuur. Geniet onder de douche van een fruitige smoothie van ananas en kokos"

Photobucket

Tada, wat zei ik? De smoothie schuimt zo ontzettend veel met maar een klein beetje! Ik hou ervan, een shower cream die lekker veel schuimt en waarvan je maar een klein beetje hoeft te gebruiken. Tip, gebruik onder de douche een douchepuff voor nog meer bubbels bubbels bubbels! 


Beide smoothies hebben mijn zegen en opnieuw kopen? Daar hoef ik geen moment aan te twijfelen. Ik denk dat ik meeneem flacons van 50ml ook maar ga aanschaffen, handig voor onderweg want je weet maar nooit!

Ananas - Kokos 400ml € 4,90 50ml € 1,50
Mango - Passievrucht 400ml € 4,90 50ml € 1,50

Limited verkrijgbaar in de winkels van Yves Rocher of via de webshop