Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

W.I.C by Herôme goes down under: Amazing Australia + swatches

Photobucket

W.I.C doet het weer, iedere 2 maanden komt W.I.C Herôme met een nieuwe limited edition met kleuren van over de hele wereld! Ik vind het al erg inspirerend hoe W.I.C het toch iedere keer weer voor elkaar krijgt om steeds weer zulke geweldige kleuren op de markt te brengen en dat maakt deze limited editions ook zo mooi. Deze keer slaat mijn hartje driedubbel over van de nieuwe limited edition, Amazing Australia, wat een geweldige kleuren! Laten we snel gaan kijken naar de kleurtjes.

Photobucket

Zoals altijd telt deze limited edition weer 6 prachtige kleuren geïnspireerd op de de kuststeden van Australië. Helaas heb ik daar nog nooit een stap in het warme zand mogen zetten maar door deze lakjes haal je toch dat gevoel naar boven wat ervoor zorgt dat je helemaal waant op 1 van de kleine eilandjes

Photobucket

AdelaideHet oranjerood van Adelaide herinnert aan vurige zonnestralen die zorgen voor een warme, sunkissed gloed. Een perfect match in combinatie met jeans of juist roomwit en zandtonen


BrisbaneHet jonge, bruisende Brisbane is zacht lila en past mooi bij door de zon gebleekte jeans – weer helemaal hot deze zomer! 


Gold CoastGold Coast is kerrieachtig goudgeel en combineert super bij de vele exotische prints en dessins die dit seizoen kleur geven aan zwoele zomerjurken en tunieken. 


Wollongong – dat in de taal van de Aboriginals staat voor ‘het geluid van de zee’ – is zuiver dauwblauw. Draag het bij sportieve sets, bijvoorbeeld tijdens je yoga work-out in de duinen. Het stadje Wagga Wagga dat tussen Sydney en Melbourne ligt, stond model voor een lekker felle geel. Verrassend dit juist te mixen met volledig zwart of roomwit, zodat je nagels extra in het oog springen.


TasmaniaAmazing Australia sluit af met Tasmania, het eilandje dat voor de zuidoost kust ligt en in 1642 is ontdekt door de Nederlandse ontdekkingsreiziger Abel Tasman. Het is een bijzondere wit, eveneens voorzien van een soort dauwlaagje. Oogverblindend bij hagelwitte beachy jurkjes en een door de zon gekuste bruine huid. 


Als je hiervan nog niet gaat zweten dan zeker van de swatches hieronder!


Photobucket
Met daglicht

Photobucket
Met flits


Beide zijn met 1 laagje gelakt en dat is het resultaat toch weer helemaal W.I.C?! Ik had ook niet ander verwacht. De lakjes lakken zoals de andere lakken van W.I.C perfect. Ik zal je vertellen dat ik goed mijn nagels heb leren lakken met de W.I.C lakjes! Voorheen was het een drama om mijn nagels goed te kunnen lakken maar nadat ik  W.I.C eens probeerde werd ik laaiend enthousiast met als resultaat dat nagels lakken nu een stuk makkelijker gaat. De droogtijd is ietwat lang maar dan mag het resultaat er zeker zijn en waarom zou je geen geduld hebben als de nagellak zonder top coat minstens 3 á 4 dagen blijft zitten zonder te chippen?! Love it!!! 


Kortom ben ik weer helemaal hoteldebotel van ook deze limited edition van W.I.C. Ze zijn verkrijgbaar bij drogisterijen, parfumerieën en via de website van Herôme. Prijs per lakje € 7,50 en voor twee € 12,50.