Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

Teeez City Trip Scandalous Nail Lacquers + Swatches

Eerder schreef ik al over de Teeez City Trip Love Triangle lipsticks, heb je deze post gemist? Klik dan hier om hem te lezen. Vol lof was en ben ik over de lipsticks, die hebben een goede indruk achter gelaten. Teeez heeft natuurlijk niet alleen de lipsticks in de City Trip collectie toegevoegd maar ook een aantal leuke lakjes, om precies te zijn 8 kleurtjes. Vandaag laat ik jullie 3 van 8 lakjes zien.

Photobucket

De gehele City Trip collectie straalt glamour uit, zo ook deze lakjes of in ieder geval de doppen van de lakjes. De flesje zelf zijn wat mij betreft niet erg speciaal maar dat moet niets uitmaken, het gaat tenslotte om de kleur in het flesje. Zie op bovenstaande foto dat alle 3 de kleurtjes perfect bij elkaar passen? Alsof het zo moest zijn!

Photobucket

Net als de lipsticks heeft Teeez ook de nieuwe lakjes weer een leuk naampje gegeven, leuk! De paarse variant draagt de naam Hotspot, Midnight Express is voor de blauwe kleur en de glitter heeft de pakkende naam Fireworks. Erg toespasselijk!

Photobucket

Teeez beloofd dat de Scandalous lakjes in 1 keer dekken, de lakjes premium kwaliteit parels bevatten die een glossy finish geven. Ook zullen de lakjes sneldrogend zijn en long lasting tot wel 5 dagen! De lakjes zijn vrij van dibutyl phthalate, toluene, formaldehyde.

Photobucket

Fireworks 
Photobucket

Hotspot

Photobucket


Midnight Express

Photobucket

De swatches zeggen meer dan duizend woorden. Met 1 laagje is de gehele nagel goed gedekt en strepen? Die zijn er - bijna - niet. De nagellak dekt dus zeker met 1 laagje. Dat bespaart je een hoop werk, niet nog een keer je nagels laten drogen om ze vervolgens nogmaals te lakken. Top! De dekking is in ieder geval helemaal goed maar nu, hoe lang duurt het voordat de nagellak droog is? Opzich drogen ze vrij snel maar echt sneldrogend zou ik het zelf niet willen noemen. Dan maar iets langer "blazen". Dit zal waarschijnlijk per nagels verschillend zijn.  De Glossy Finish is er, zonder twijfel! Op de foto is deze ook goed te zien. Dan... longlasting of niet? De nagellak blijft vrij goed zitten zonder top coat maar 5 dagen? Nee dat niet, maar waarschijnlijk met een top coat heb je nog nog meer plezier van je mooie gekleurde nagels.

Per stuk betaal je voor de lakjes € 4,90 wat ik lekker budget vind!

De Scandalous lakes zijn verkrijgbaar bij diversen DA, Etos en Dirx filialen.