Doorgaan naar hoofdcontent

Teeez City Trip Scandalous Nail Lacquers + Swatches

Eerder schreef ik al over de Teeez City Trip Love Triangle lipsticks, heb je deze post gemist? Klik dan hier om hem te lezen. Vol lof was en ben ik over de lipsticks, die hebben een goede indruk achter gelaten. Teeez heeft natuurlijk niet alleen de lipsticks in de City Trip collectie toegevoegd maar ook een aantal leuke lakjes, om precies te zijn 8 kleurtjes. Vandaag laat ik jullie 3 van 8 lakjes zien.

Photobucket

De gehele City Trip collectie straalt glamour uit, zo ook deze lakjes of in ieder geval de doppen van de lakjes. De flesje zelf zijn wat mij betreft niet erg speciaal maar dat moet niets uitmaken, het gaat tenslotte om de kleur in het flesje. Zie op bovenstaande foto dat alle 3 de kleurtjes perfect bij elkaar passen? Alsof het zo moest zijn!

Photobucket

Net als de lipsticks heeft Teeez ook de nieuwe lakjes weer een leuk naampje gegeven, leuk! De paarse variant draagt de naam Hotspot, Midnight Express is voor de blauwe kleur en de glitter heeft de pakkende naam Fireworks. Erg toespasselijk!

Photobucket

Teeez beloofd dat de Scandalous lakjes in 1 keer dekken, de lakjes premium kwaliteit parels bevatten die een glossy finish geven. Ook zullen de lakjes sneldrogend zijn en long lasting tot wel 5 dagen! De lakjes zijn vrij van dibutyl phthalate, toluene, formaldehyde.

Photobucket

Fireworks 
Photobucket

Hotspot

Photobucket


Midnight Express

Photobucket

De swatches zeggen meer dan duizend woorden. Met 1 laagje is de gehele nagel goed gedekt en strepen? Die zijn er - bijna - niet. De nagellak dekt dus zeker met 1 laagje. Dat bespaart je een hoop werk, niet nog een keer je nagels laten drogen om ze vervolgens nogmaals te lakken. Top! De dekking is in ieder geval helemaal goed maar nu, hoe lang duurt het voordat de nagellak droog is? Opzich drogen ze vrij snel maar echt sneldrogend zou ik het zelf niet willen noemen. Dan maar iets langer "blazen". Dit zal waarschijnlijk per nagels verschillend zijn.  De Glossy Finish is er, zonder twijfel! Op de foto is deze ook goed te zien. Dan... longlasting of niet? De nagellak blijft vrij goed zitten zonder top coat maar 5 dagen? Nee dat niet, maar waarschijnlijk met een top coat heb je nog nog meer plezier van je mooie gekleurde nagels.

Per stuk betaal je voor de lakjes € 4,90 wat ik lekker budget vind!

De Scandalous lakes zijn verkrijgbaar bij diversen DA, Etos en Dirx filialen.


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.