Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Teeez City Trip Scandalous Nail Lacquers + Swatches

Eerder schreef ik al over de Teeez City Trip Love Triangle lipsticks, heb je deze post gemist? Klik dan hier om hem te lezen. Vol lof was en ben ik over de lipsticks, die hebben een goede indruk achter gelaten. Teeez heeft natuurlijk niet alleen de lipsticks in de City Trip collectie toegevoegd maar ook een aantal leuke lakjes, om precies te zijn 8 kleurtjes. Vandaag laat ik jullie 3 van 8 lakjes zien.

Photobucket

De gehele City Trip collectie straalt glamour uit, zo ook deze lakjes of in ieder geval de doppen van de lakjes. De flesje zelf zijn wat mij betreft niet erg speciaal maar dat moet niets uitmaken, het gaat tenslotte om de kleur in het flesje. Zie op bovenstaande foto dat alle 3 de kleurtjes perfect bij elkaar passen? Alsof het zo moest zijn!

Photobucket

Net als de lipsticks heeft Teeez ook de nieuwe lakjes weer een leuk naampje gegeven, leuk! De paarse variant draagt de naam Hotspot, Midnight Express is voor de blauwe kleur en de glitter heeft de pakkende naam Fireworks. Erg toespasselijk!

Photobucket

Teeez beloofd dat de Scandalous lakjes in 1 keer dekken, de lakjes premium kwaliteit parels bevatten die een glossy finish geven. Ook zullen de lakjes sneldrogend zijn en long lasting tot wel 5 dagen! De lakjes zijn vrij van dibutyl phthalate, toluene, formaldehyde.

Photobucket

Fireworks 
Photobucket

Hotspot

Photobucket


Midnight Express

Photobucket

De swatches zeggen meer dan duizend woorden. Met 1 laagje is de gehele nagel goed gedekt en strepen? Die zijn er - bijna - niet. De nagellak dekt dus zeker met 1 laagje. Dat bespaart je een hoop werk, niet nog een keer je nagels laten drogen om ze vervolgens nogmaals te lakken. Top! De dekking is in ieder geval helemaal goed maar nu, hoe lang duurt het voordat de nagellak droog is? Opzich drogen ze vrij snel maar echt sneldrogend zou ik het zelf niet willen noemen. Dan maar iets langer "blazen". Dit zal waarschijnlijk per nagels verschillend zijn.  De Glossy Finish is er, zonder twijfel! Op de foto is deze ook goed te zien. Dan... longlasting of niet? De nagellak blijft vrij goed zitten zonder top coat maar 5 dagen? Nee dat niet, maar waarschijnlijk met een top coat heb je nog nog meer plezier van je mooie gekleurde nagels.

Per stuk betaal je voor de lakjes € 4,90 wat ik lekker budget vind!

De Scandalous lakes zijn verkrijgbaar bij diversen DA, Etos en Dirx filialen.