Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Teeez City Trip Love Triangle Lipsticks + Swatches

Soms vallen er producten op de deurmat waarvan je hart sneller gaat kloppen en je de verpakking er als een razende af trekt. Zo ook toen de nieuwste collectie van Teeez, City Trip op de deurmat viel, gotta love it! Teeez cosmetics begint steeds populairder te worden en voornamelijk bloggers geven steeds meer aandacht aan deze fijne budget cosmetica. Vandaag nemen we de eerste 3 producten onder de loep, namelijk de Triangle lipsticks en ik kan je vast verklappen dat het de moeite waard is om verder te lezen!

Photobucket

De verpakkingen vind ik al helemaal geweldig! Lekker speels en totaal niet saai. De City Trip collectie is geïnspireerd door de Gossip Girl gekte en de luxe levensstijl van de hoofdrolspelers vol met glamour. En of deze collectie Glamour uitstraalt!

De lipsticks zitten in een lange plastic huls, prima! Teeez beloofd een onvoorstelbaar zacht resultaat met semimatte , satijnen finish voor een perfecte glamour look. De lipsticks zijn verkrijgbaar in 16 kleuren van nude tot diep rood.

Photobucket

Hier scoort Teeez bij mij toch wel heel wat puntjes mee. Ik heb namelijk een zwak voor producten met leuke namen en laten de lipsticks nou ook erg leuke namen met zich mee dragen. Boulevard, Centre Ville en Travel Light. Leuk!

Photobucket

De kleurtjes, aren't they pretty?! Alle 3 kleurtjes die precies bij mij passen, toeval? persoonlijk vind ik het fijn als een lipstick een kleur sticker met zich mee draagt zodat je toch meteen kunt zien of het je kleur is of juist niet.

Photobucket

Swatches met daglicht. v.l.n.r Boulevard, Centre Ville, Travel Light


Photobucket

Swatches met flits.


Oké, deze 3 lipsticks horen vanaf nu thuis tussen mijn favorieten! De lipstick smeert goed uit, voelt romig aan en blijft ook nog redelijk goed zitten. Niet de hele dag maar een paar uurtjes en voor de prijs van € 5,99 vind ik dat prima. Je lippen drogen niet uit en dat voel je meteen zodra je de lipstick hebt aangebracht. Normaal gesproken hebben lipstick altijd een beetje een vreemde geur maar deze geur is vrij aangenaam, een beetje vanille achtig! Wat mij betreft zijn de  City Trip Love Triangle lipsticks zijn goedgekeurd!

 De Triangle lipsticks zijn verkrijgbaar bij diversen DA en Etos filialen. Niet geheel onbelangrijk, Teeez test niet op dieren!

Ooit in aanraking geweest met een het merk Teeez? Wat was jouw ervaring?