Doorgaan naar hoofdcontent

Teeez City Trip Love Triangle Lipsticks + Swatches

Soms vallen er producten op de deurmat waarvan je hart sneller gaat kloppen en je de verpakking er als een razende af trekt. Zo ook toen de nieuwste collectie van Teeez, City Trip op de deurmat viel, gotta love it! Teeez cosmetics begint steeds populairder te worden en voornamelijk bloggers geven steeds meer aandacht aan deze fijne budget cosmetica. Vandaag nemen we de eerste 3 producten onder de loep, namelijk de Triangle lipsticks en ik kan je vast verklappen dat het de moeite waard is om verder te lezen!

Photobucket

De verpakkingen vind ik al helemaal geweldig! Lekker speels en totaal niet saai. De City Trip collectie is geïnspireerd door de Gossip Girl gekte en de luxe levensstijl van de hoofdrolspelers vol met glamour. En of deze collectie Glamour uitstraalt!

De lipsticks zitten in een lange plastic huls, prima! Teeez beloofd een onvoorstelbaar zacht resultaat met semimatte , satijnen finish voor een perfecte glamour look. De lipsticks zijn verkrijgbaar in 16 kleuren van nude tot diep rood.

Photobucket

Hier scoort Teeez bij mij toch wel heel wat puntjes mee. Ik heb namelijk een zwak voor producten met leuke namen en laten de lipsticks nou ook erg leuke namen met zich mee dragen. Boulevard, Centre Ville en Travel Light. Leuk!

Photobucket

De kleurtjes, aren't they pretty?! Alle 3 kleurtjes die precies bij mij passen, toeval? persoonlijk vind ik het fijn als een lipstick een kleur sticker met zich mee draagt zodat je toch meteen kunt zien of het je kleur is of juist niet.

Photobucket

Swatches met daglicht. v.l.n.r Boulevard, Centre Ville, Travel Light


Photobucket

Swatches met flits.


Oké, deze 3 lipsticks horen vanaf nu thuis tussen mijn favorieten! De lipstick smeert goed uit, voelt romig aan en blijft ook nog redelijk goed zitten. Niet de hele dag maar een paar uurtjes en voor de prijs van € 5,99 vind ik dat prima. Je lippen drogen niet uit en dat voel je meteen zodra je de lipstick hebt aangebracht. Normaal gesproken hebben lipstick altijd een beetje een vreemde geur maar deze geur is vrij aangenaam, een beetje vanille achtig! Wat mij betreft zijn de  City Trip Love Triangle lipsticks zijn goedgekeurd!

 De Triangle lipsticks zijn verkrijgbaar bij diversen DA en Etos filialen. Niet geheel onbelangrijk, Teeez test niet op dieren!

Ooit in aanraking geweest met een het merk Teeez? Wat was jouw ervaring?

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.