Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Teeez City Trip Love Triangle Lipsticks + Swatches

Soms vallen er producten op de deurmat waarvan je hart sneller gaat kloppen en je de verpakking er als een razende af trekt. Zo ook toen de nieuwste collectie van Teeez, City Trip op de deurmat viel, gotta love it! Teeez cosmetics begint steeds populairder te worden en voornamelijk bloggers geven steeds meer aandacht aan deze fijne budget cosmetica. Vandaag nemen we de eerste 3 producten onder de loep, namelijk de Triangle lipsticks en ik kan je vast verklappen dat het de moeite waard is om verder te lezen!

Photobucket

De verpakkingen vind ik al helemaal geweldig! Lekker speels en totaal niet saai. De City Trip collectie is geïnspireerd door de Gossip Girl gekte en de luxe levensstijl van de hoofdrolspelers vol met glamour. En of deze collectie Glamour uitstraalt!

De lipsticks zitten in een lange plastic huls, prima! Teeez beloofd een onvoorstelbaar zacht resultaat met semimatte , satijnen finish voor een perfecte glamour look. De lipsticks zijn verkrijgbaar in 16 kleuren van nude tot diep rood.

Photobucket

Hier scoort Teeez bij mij toch wel heel wat puntjes mee. Ik heb namelijk een zwak voor producten met leuke namen en laten de lipsticks nou ook erg leuke namen met zich mee dragen. Boulevard, Centre Ville en Travel Light. Leuk!

Photobucket

De kleurtjes, aren't they pretty?! Alle 3 kleurtjes die precies bij mij passen, toeval? persoonlijk vind ik het fijn als een lipstick een kleur sticker met zich mee draagt zodat je toch meteen kunt zien of het je kleur is of juist niet.

Photobucket

Swatches met daglicht. v.l.n.r Boulevard, Centre Ville, Travel Light


Photobucket

Swatches met flits.


Oké, deze 3 lipsticks horen vanaf nu thuis tussen mijn favorieten! De lipstick smeert goed uit, voelt romig aan en blijft ook nog redelijk goed zitten. Niet de hele dag maar een paar uurtjes en voor de prijs van € 5,99 vind ik dat prima. Je lippen drogen niet uit en dat voel je meteen zodra je de lipstick hebt aangebracht. Normaal gesproken hebben lipstick altijd een beetje een vreemde geur maar deze geur is vrij aangenaam, een beetje vanille achtig! Wat mij betreft zijn de  City Trip Love Triangle lipsticks zijn goedgekeurd!

 De Triangle lipsticks zijn verkrijgbaar bij diversen DA en Etos filialen. Niet geheel onbelangrijk, Teeez test niet op dieren!

Ooit in aanraking geweest met een het merk Teeez? Wat was jouw ervaring?