Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Sex and the City Sunset & Sunrise

Vorig jaar herfst was het zover, de eerste geuren van Sex and the City werden gelanceerd! De meningen over deze geuren waren vol lof en ook ik was verslingerd aan de geuren en de deodorants. Natuurlijk bleef het niet bij die geuren en moest het assortiment uitgebreid worden met heerlijke zomerse geuren, Sunset en Sunrise. Ook hierbij vind je wee twee bijpassende deodorants.

Photobucket

De verpakkingen zijn echt zó Sex and the City en zijn bijna zonder om bij het oud papier te proppen. Bij mij blijven mooie verpakkingen misschien iets te lang bewaard maar agh, als ze te mooi zijn om weg te gooien en zo gezegd zo gedaan.. deze verpakkingen staan bij dezelfde stapel!

Photobucket


Photobucket

De flacons zijn gorgeous en helemaal af door de look-a-like kristallen dop. Is het geen plaatje? De flacons zijn echte paradepaardjes tussen je parfum stash.

Photobucket

"Sex and the City ‘Sunrise’ werd ontwikkeld om het gevoel op te roepen van een relaxte brunch op een zonovergoten terras in Manhattan. Deze eau de toilette heeft frisse topnoten van mandarijnolie ORPUR®, Italiaanse bergamot, witte perzik en sappige rode vruchten, die alle zintuigen verwennen en plezierig prikkelen. Deze sprankelende geur bevat een bloemig hart van meiroos, viooltjes, sterjasmijn en lelietje-van-dalen voor een zacht en ultravrouwelijk accent. Witte ceder, muskus, kasjmier- en sandelhout zorgen voor een warme en zonnige basisnoot"


Sunrise heeft een heerlijke frisse geur en zoals beschreven, hij heeft een bloemige geur. Een echte parfum voor overdag, hij heet immers niet voor niets Sunrise! Rond rennend op het strand, de zon spiegelt op je zonnebril en de geur van Sex and the City Sunrise achtervolgt je! Ben jij opzoek naar een zachte geur voor overdag? Dan is Sunrise een aanrader, hij overheerst niet teveel en de topnoten zijn verukkelijk, echt zomers.

Photobucket

"Sex and the City ‘Sunset’ vangt de adembenemende en warme schoonheid van een zonsondergang, die wordt weerspiegeld in de iconische skyline van New York City. Deze sensuele eau de toilette heeft een topnoot van bloedsinaasappel, viooltje, fresia en groene appel, die het parfum een frisse, vrouwelijke en bloemige eerste indruk geven. Het hart is zwoel en verleidelijk dankzij vanilleorchidee, lelietje-van-dalen en suikerpruim. De basis is mysterieus en zorgt voor een onvergetelijke laatste indruk dankzij geurnoten van muskus, houtachtig amber, benzoë en tonkabonen" 


Als je voor het eerst je neus op de spray drukt van Sunset wil je hem het liefst de gehele dag onder je neus houden! De vanille geur en muskus is een heerlijke combinatie. Sunset is de favoriet! Bij een avond stappen zullen de mannen de rest van de avond in je nek geplakt zitten. Zwoel en mysterieus, dat is sunset.

Beide geuren vagen niet snel weg, ik spray 2 keer en blijf de geur de gehele dag ruiken, top! Opzoek naar een fijne, zomerse en lang hangende eau de toilette? Niet verder zoeken! Beide SATC geuren zijn een aanrader, vooral voor de dames die niet van te sterk houden zijn deze parfums erg fijn!

De flacons bevatten 100ML en kosten € 25,00 per stuk. Exclusief verkrijgbaar bij Etos filialen.


Photobucket

Net als de vorige collectie blijven de deodorant sprays ook nu niet achter. Beide hebben dezelfde namen als de Eau de toilette's, Sunrise en Sunset. Een deodorant voor overdag en een deodorant voor 's avonds. De Sunrise heeft een iets lichtere geur als de Sunset en ruiken identiek aan de parfums. Over de vorige deodorants was ik erg te spreken, ze roken lekker, bleven lang hangen en ik had geen last van kletsende oksels! Deze deodorants hebben uiteraard dezelfde werking en zijn net zo fijn. De geuren vind ik zelf iets prettiger maar dit verschilt natuurlijk per persoon.

Photobucket

De deodorant sprays zijn verkrijgbaar in flessen van 150ml en kosten € 5,50. Ook deze zijn exclusief verkrijgbaar bij Etos filialen.