Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Revlon Colorburst Lip Butter 045 Cotton Candy - 096 Macaroon

Doen jullie mee met een happydance?! De Revlon Colourburst lip butters zijn ook eindelijk verkrijgbaar in Nederland! Hier hebben we allemaal lang op moeten wachten na weken lang weg zwijmelen op buitenlandse  blogs met hun positieve ervaringen over de Revlon Colorburst lip butters. Oke, niet te veel lullen, laten we die veel besproken Lip Butters onder de loep nemen!

Photobucket

De collectie Lip Butters telt 8 verpletterende kleuren. Pink Truffle (001), Raspberry Pie (010), Peach Parfait (025), Candy Apple (035), Cotton Candy (045), Lollipop(075), Crème Brûleé (095), Macaroon (096).

De lip butters zijn verzachtende en verzorgende lipbalms die hydrateren als een balm en tegelijkertijd een lovely kleur op je lippen achterlaat. In de Lip Butters zitten Mango, Shea en Kokos, door deze combinatie worden de lippen verzacht en verzorgt.

Photobucket

De hulzen zien eruit als een normale lipstick huls. Het motief van de hulzen vind ik er erg leuk en speels uitzien. De hulzen zijn doorschijnend waardoor je de zilverkleurige huls kunt zien. Fijne verpakking, niets op aan te merken.

Photobucket

Ik neem de Cotton Candy en Macaroon onder de loep! Ik heb een zwak voor leuke en zoetige namen wat betreft make-up producten en deze namen van de Lip Butters passen helemaal bij mijn zwakte ;-) De zoete namen beloven in ieder geval veel goeds.

Photobucket

Aren't they pretty pretty? De Lip Butters zijn vlak wat ik persoonlijk een groot pluspunt vind doordat het fijner smeert op je lippen en je nooit met een puntje zit te knoeien. De geur die van de Lip Butters af komt is onbeschrijflijk lekker! Het eerste wat ik ruik is zoete snoepjes, yum! Je kunt uit de geur al opmaken dat de Lip Butters verzorgend zijn, dat klinkt misschien gek maar ze ruiken zo zacht!

Photobucket

Voordat ik ze heb geprobeerd ben ik al laaiend enthousiast over de Lip Butters dus laten we maar snel naar de swatches gaan kijken...


Photobucket

Beiden Lip Butters op mijn hand Dit is één laagje en de pigmentatie is al helemaal geweldig Vooral Macaroon heeft echt een geweldig effect en Cotton Candy is écht mijn kleur, love it! Zoals de Lip Butters geloven glijden ze over je lippen heen en smeren fantastisch uit. Voor een nog mooier effect kun je meerdere laagjes aanbrengen maar voor mij is 1 laagje al genoeg.

Mijn oordeel, ge-wel-dige Lip Butters! We hebben dus niet voor niets zo lang gewacht, dat was het wachten dubbel en dwars waard. Cotton Candy is my new bff en gaat overal mee naartoe!


De Revlon Lip Butters zijn al verkrijgbaar in de winkels. Wil je weten waar je deze juweeltjes bij jou in de buurt kunt scoren? Klik dan hier en kosten € 10,50 per stuk.

Ga jij er eentje aanschaffen?