Doorgaan naar hoofdcontent

Revlon Colorburst Lip Butter 045 Cotton Candy - 096 Macaroon

Doen jullie mee met een happydance?! De Revlon Colourburst lip butters zijn ook eindelijk verkrijgbaar in Nederland! Hier hebben we allemaal lang op moeten wachten na weken lang weg zwijmelen op buitenlandse  blogs met hun positieve ervaringen over de Revlon Colorburst lip butters. Oke, niet te veel lullen, laten we die veel besproken Lip Butters onder de loep nemen!

Photobucket

De collectie Lip Butters telt 8 verpletterende kleuren. Pink Truffle (001), Raspberry Pie (010), Peach Parfait (025), Candy Apple (035), Cotton Candy (045), Lollipop(075), Crème Brûleé (095), Macaroon (096).

De lip butters zijn verzachtende en verzorgende lipbalms die hydrateren als een balm en tegelijkertijd een lovely kleur op je lippen achterlaat. In de Lip Butters zitten Mango, Shea en Kokos, door deze combinatie worden de lippen verzacht en verzorgt.

Photobucket

De hulzen zien eruit als een normale lipstick huls. Het motief van de hulzen vind ik er erg leuk en speels uitzien. De hulzen zijn doorschijnend waardoor je de zilverkleurige huls kunt zien. Fijne verpakking, niets op aan te merken.

Photobucket

Ik neem de Cotton Candy en Macaroon onder de loep! Ik heb een zwak voor leuke en zoetige namen wat betreft make-up producten en deze namen van de Lip Butters passen helemaal bij mijn zwakte ;-) De zoete namen beloven in ieder geval veel goeds.

Photobucket

Aren't they pretty pretty? De Lip Butters zijn vlak wat ik persoonlijk een groot pluspunt vind doordat het fijner smeert op je lippen en je nooit met een puntje zit te knoeien. De geur die van de Lip Butters af komt is onbeschrijflijk lekker! Het eerste wat ik ruik is zoete snoepjes, yum! Je kunt uit de geur al opmaken dat de Lip Butters verzorgend zijn, dat klinkt misschien gek maar ze ruiken zo zacht!

Photobucket

Voordat ik ze heb geprobeerd ben ik al laaiend enthousiast over de Lip Butters dus laten we maar snel naar de swatches gaan kijken...


Photobucket

Beiden Lip Butters op mijn hand Dit is één laagje en de pigmentatie is al helemaal geweldig Vooral Macaroon heeft echt een geweldig effect en Cotton Candy is écht mijn kleur, love it! Zoals de Lip Butters geloven glijden ze over je lippen heen en smeren fantastisch uit. Voor een nog mooier effect kun je meerdere laagjes aanbrengen maar voor mij is 1 laagje al genoeg.

Mijn oordeel, ge-wel-dige Lip Butters! We hebben dus niet voor niets zo lang gewacht, dat was het wachten dubbel en dwars waard. Cotton Candy is my new bff en gaat overal mee naartoe!


De Revlon Lip Butters zijn al verkrijgbaar in de winkels. Wil je weten waar je deze juweeltjes bij jou in de buurt kunt scoren? Klik dan hier en kosten € 10,50 per stuk.

Ga jij er eentje aanschaffen? 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.