Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Officieel: Rihanna voor River Island

Photobucket

Vanmorgen maakte River Island dan eindelijk bekend dat de geruchten waar waren, ze maakte officieel via hun Facebook pagina bekend dat pretty girl Rihanna gaat samenwerken met River Island. Persoonlijk ben ik helemaal gek op de kledingstijl van Rihanna en je deelt vast de mening, als Rihanna iets aparts draagt loopt vervolgens de halve wereldbevolking met een soort gelijk kledingstuk. Een echte trendsetter als je het mij vraagt. Bovenal ben ik sowieso erg gek op Rihanna, het is niet het doorsnee dametje in de celeb wereld en natuurlijk haar muziek want wat scoort deze dame de ene na de andere hit. She's got it!

“I’ve been wanting to design my own collection for some time. River Island is the perfect partner for me to collaborate with and working with a British, family run business also really appealed to me. I find London really inspiring and River Island loves to have fun with clothes. I’m looking forward to working with them and creating something really special.” Aldus Rihanna.

Ik ben ontzettend benieuwd hoe de collectie zal gaan worden, uit wat voor kledingstukken het zal bestaan en wat voor kleuren er aan te pas komen. Helaas moeten we nog tot de lente van 2013 afwachten maar River Island zal iedereen op de hoogte houden via hun Facebook pagina. Ik kan niet wachten!


Ben jij ook zo nieuwsgierig of kun je er niet wakker van liggen? 
www.riverisland.com