Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

Officieel: Rihanna voor River Island

Photobucket

Vanmorgen maakte River Island dan eindelijk bekend dat de geruchten waar waren, ze maakte officieel via hun Facebook pagina bekend dat pretty girl Rihanna gaat samenwerken met River Island. Persoonlijk ben ik helemaal gek op de kledingstijl van Rihanna en je deelt vast de mening, als Rihanna iets aparts draagt loopt vervolgens de halve wereldbevolking met een soort gelijk kledingstuk. Een echte trendsetter als je het mij vraagt. Bovenal ben ik sowieso erg gek op Rihanna, het is niet het doorsnee dametje in de celeb wereld en natuurlijk haar muziek want wat scoort deze dame de ene na de andere hit. She's got it!

“I’ve been wanting to design my own collection for some time. River Island is the perfect partner for me to collaborate with and working with a British, family run business also really appealed to me. I find London really inspiring and River Island loves to have fun with clothes. I’m looking forward to working with them and creating something really special.” Aldus Rihanna.

Ik ben ontzettend benieuwd hoe de collectie zal gaan worden, uit wat voor kledingstukken het zal bestaan en wat voor kleuren er aan te pas komen. Helaas moeten we nog tot de lente van 2013 afwachten maar River Island zal iedereen op de hoogte houden via hun Facebook pagina. Ik kan niet wachten!


Ben jij ook zo nieuwsgierig of kun je er niet wakker van liggen? 
www.riverisland.com