Doorgaan naar hoofdcontent

Officieel: Rihanna voor River Island

Photobucket

Vanmorgen maakte River Island dan eindelijk bekend dat de geruchten waar waren, ze maakte officieel via hun Facebook pagina bekend dat pretty girl Rihanna gaat samenwerken met River Island. Persoonlijk ben ik helemaal gek op de kledingstijl van Rihanna en je deelt vast de mening, als Rihanna iets aparts draagt loopt vervolgens de halve wereldbevolking met een soort gelijk kledingstuk. Een echte trendsetter als je het mij vraagt. Bovenal ben ik sowieso erg gek op Rihanna, het is niet het doorsnee dametje in de celeb wereld en natuurlijk haar muziek want wat scoort deze dame de ene na de andere hit. She's got it!

“I’ve been wanting to design my own collection for some time. River Island is the perfect partner for me to collaborate with and working with a British, family run business also really appealed to me. I find London really inspiring and River Island loves to have fun with clothes. I’m looking forward to working with them and creating something really special.” Aldus Rihanna.

Ik ben ontzettend benieuwd hoe de collectie zal gaan worden, uit wat voor kledingstukken het zal bestaan en wat voor kleuren er aan te pas komen. Helaas moeten we nog tot de lente van 2013 afwachten maar River Island zal iedereen op de hoogte houden via hun Facebook pagina. Ik kan niet wachten!


Ben jij ook zo nieuwsgierig of kun je er niet wakker van liggen? 
www.riverisland.com

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.