Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Officieel: Rihanna voor River Island

Photobucket

Vanmorgen maakte River Island dan eindelijk bekend dat de geruchten waar waren, ze maakte officieel via hun Facebook pagina bekend dat pretty girl Rihanna gaat samenwerken met River Island. Persoonlijk ben ik helemaal gek op de kledingstijl van Rihanna en je deelt vast de mening, als Rihanna iets aparts draagt loopt vervolgens de halve wereldbevolking met een soort gelijk kledingstuk. Een echte trendsetter als je het mij vraagt. Bovenal ben ik sowieso erg gek op Rihanna, het is niet het doorsnee dametje in de celeb wereld en natuurlijk haar muziek want wat scoort deze dame de ene na de andere hit. She's got it!

“I’ve been wanting to design my own collection for some time. River Island is the perfect partner for me to collaborate with and working with a British, family run business also really appealed to me. I find London really inspiring and River Island loves to have fun with clothes. I’m looking forward to working with them and creating something really special.” Aldus Rihanna.

Ik ben ontzettend benieuwd hoe de collectie zal gaan worden, uit wat voor kledingstukken het zal bestaan en wat voor kleuren er aan te pas komen. Helaas moeten we nog tot de lente van 2013 afwachten maar River Island zal iedereen op de hoogte houden via hun Facebook pagina. Ik kan niet wachten!


Ben jij ook zo nieuwsgierig of kun je er niet wakker van liggen? 
www.riverisland.com