Doorgaan naar hoofdcontent

Nivea Hair Care summer looks + how to's

Eindelijk is het zover, we kunnen volop genieten van de warme zonnetje en voorlopig veranderd het niet, maar wat moet je in hemelsnaam met je haar doen als het zo warm is? Sally Brooks, international art director  Nivea Hair Care en winnares van prestigieuze kappersprijzen, heeft een aantal geweldige looks samengesteld . Deze kun je heel gemakkelijk met behulp van de Nivea Hair Care producten thuis zelf creëren. Lees hieronder de how to's met tips! Voor welk kapsel ga jij?

Photobucket

5-Minute Summer Braid Sally Brooks: “Ook deze zomer is de vlecht weer helemaal hot. Het speelse karakter van de vlecht past perfect bij het ongedwongen karakter van de zomer. Deze eenvoudige coupe is geschikt voor half lang tot lang en van fijn tot dik haar. Deze stijl is gemakkelijk thuis te creëren” How to:

1. Begin met een middenscheiding. Verdeel het haar vanaf enkele centimeters boven de haarlijn tot achter het oor aan de voorkant en hetzelfde aan de achterkant van het hoofd. Dit geeft 4 secties die je kunt vast zetten om later te gebruiken.

2. Toupeer het haar licht vanaf de kruin om volume te creëren en het haar een natuurlijk gevoel te geven.

3. Maak een lange paardenstaart, zet deze vast met een elastiekje en zet het uiteinde naar binnen vast.

4. Maak een vlecht in elk van de vier eerder gemaakte delen. Let erop dat je dicht bij het hoofd begint met vlechten.

5. Duw het haar aan de bovenkant van de staart uiteen en vult dit met de staart. Zorg ervoor dat al het haar bijeenkomt om een nette knot te vormen.

6. Breng de vlechten bij elkaar en stop deze ook bij de knot.

7. Zet de look vast met haarspeldjes en gebruik de NIVEA Long Repair haarspray om de look te fixeren.

Gebruik voor deze look de NIVEA Long Repair Styling Spray. Deze spray zorgt voor extra sterke fixatie en biedt drievoudige bescherming voor de haarwortel, de haarlengte en de puntjes. Zo blijft de vlecht zelfs tijdens een dagje strand goed zitten. € 4,49

  Photobucket

Vanilla Ice Cream Bob Sally Brooks: “Deze halflange speelse bob roept het ontspannen zomergevoel op. De rand van de pony raakt net de wimpers aan en de lange lagen geven een optimaal volume”.

How to:

1. Was het haar en verdeel de NIVEA Volume Sensation Mousse over het haar.

2. Föhn eerst het onderste gedeelte van het haar en gebruik een ronde borstel om het haar extra textuur te geven. Deze extra textuur creëer je door het haar om de borstel te draaien en de top van de föhn op het haar gericht te houden. Gebruik deze techniek voor alle delen van het haar aan de onderkant. Tip: Maak de verdelingen in het haar niet te klein. Het gaat om volume en niet om krullen.

3. Föhn het bovenste gedeelte van het haar op dezelfde manier. Werk vanuit de kruin achterwaarts om volume te creëren en het voorste gedeelte van het haar voorwaarts.

4. Gebruik Velco rollers op de bovenkant van het haar om het haar vast te zetten.

5. Schud het haar los en fixeer het met NIVEA Volume Sensation Haarspray.

Voor deze look zijn de NIVEA Volume Sensation Mousse en Styling Spray ideaal. Deze producten verdubbelen het volume van het haar. Ze maken het haar niet zwaar, wat belangrijk is voor een mooi en luchtig vallende bob. € 4,49/€ 4,49


Photobucket

Simple Summer Ponytail Sally Brooks: “Een eenvoudige paardenstaart met leuke details is perfect voor deze zomer. Door het haar in drie banen te verdelen, is het gemakkelijk om verschillende stijlen te creëren en variatie aan te brengen op de klassieke paardenstaart. Dit is mijn persoonlijke favoriet. De perfecte look voor zowel naar het werk als voor een spannende avond uit”.

How to:

1. Begin met een middensscheiding. Zet de voorste gedeeltes hiervan vast. Toupeer vervolgens het gehele haar om meer volume te creëren en het haar textuur te geven.

2. Spray NIVEA Diamond Gloss hairspray op een borstel en borstel het haar om het extra glans te geven.

3. Zet het haar vast in een lage paardenstaart met behulp van een elastiekje. 4. Neem een paar lange plukken uit de onderkant van de paardenstaart en draai deze rond het elastiekje. Zet dit vast met wat speldjes.

5. Gebruik een diadeem of ander haaraccesoire en draai de voorste plukken op dezelfde manier als eerst en zet ze vast als knopen.

Voor de finishing touch van deze look is de NIVEA Diamond Gloss Styling Spray het aangewezen product. Deze spray zorgt voor een extra sterke, langdurige fixatie en haar dat lekker soepel aanvoelt. Het geeft de paardenstaart een schitterende glans en houdt het goed in model.  € 4,49

www.nivea.nl


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.