Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Nivea Hair Care summer looks + how to's

Eindelijk is het zover, we kunnen volop genieten van de warme zonnetje en voorlopig veranderd het niet, maar wat moet je in hemelsnaam met je haar doen als het zo warm is? Sally Brooks, international art director  Nivea Hair Care en winnares van prestigieuze kappersprijzen, heeft een aantal geweldige looks samengesteld . Deze kun je heel gemakkelijk met behulp van de Nivea Hair Care producten thuis zelf creëren. Lees hieronder de how to's met tips! Voor welk kapsel ga jij?

Photobucket

5-Minute Summer Braid Sally Brooks: “Ook deze zomer is de vlecht weer helemaal hot. Het speelse karakter van de vlecht past perfect bij het ongedwongen karakter van de zomer. Deze eenvoudige coupe is geschikt voor half lang tot lang en van fijn tot dik haar. Deze stijl is gemakkelijk thuis te creëren” How to:

1. Begin met een middenscheiding. Verdeel het haar vanaf enkele centimeters boven de haarlijn tot achter het oor aan de voorkant en hetzelfde aan de achterkant van het hoofd. Dit geeft 4 secties die je kunt vast zetten om later te gebruiken.

2. Toupeer het haar licht vanaf de kruin om volume te creëren en het haar een natuurlijk gevoel te geven.

3. Maak een lange paardenstaart, zet deze vast met een elastiekje en zet het uiteinde naar binnen vast.

4. Maak een vlecht in elk van de vier eerder gemaakte delen. Let erop dat je dicht bij het hoofd begint met vlechten.

5. Duw het haar aan de bovenkant van de staart uiteen en vult dit met de staart. Zorg ervoor dat al het haar bijeenkomt om een nette knot te vormen.

6. Breng de vlechten bij elkaar en stop deze ook bij de knot.

7. Zet de look vast met haarspeldjes en gebruik de NIVEA Long Repair haarspray om de look te fixeren.

Gebruik voor deze look de NIVEA Long Repair Styling Spray. Deze spray zorgt voor extra sterke fixatie en biedt drievoudige bescherming voor de haarwortel, de haarlengte en de puntjes. Zo blijft de vlecht zelfs tijdens een dagje strand goed zitten. € 4,49

  Photobucket

Vanilla Ice Cream Bob Sally Brooks: “Deze halflange speelse bob roept het ontspannen zomergevoel op. De rand van de pony raakt net de wimpers aan en de lange lagen geven een optimaal volume”.

How to:

1. Was het haar en verdeel de NIVEA Volume Sensation Mousse over het haar.

2. Föhn eerst het onderste gedeelte van het haar en gebruik een ronde borstel om het haar extra textuur te geven. Deze extra textuur creëer je door het haar om de borstel te draaien en de top van de föhn op het haar gericht te houden. Gebruik deze techniek voor alle delen van het haar aan de onderkant. Tip: Maak de verdelingen in het haar niet te klein. Het gaat om volume en niet om krullen.

3. Föhn het bovenste gedeelte van het haar op dezelfde manier. Werk vanuit de kruin achterwaarts om volume te creëren en het voorste gedeelte van het haar voorwaarts.

4. Gebruik Velco rollers op de bovenkant van het haar om het haar vast te zetten.

5. Schud het haar los en fixeer het met NIVEA Volume Sensation Haarspray.

Voor deze look zijn de NIVEA Volume Sensation Mousse en Styling Spray ideaal. Deze producten verdubbelen het volume van het haar. Ze maken het haar niet zwaar, wat belangrijk is voor een mooi en luchtig vallende bob. € 4,49/€ 4,49


Photobucket

Simple Summer Ponytail Sally Brooks: “Een eenvoudige paardenstaart met leuke details is perfect voor deze zomer. Door het haar in drie banen te verdelen, is het gemakkelijk om verschillende stijlen te creëren en variatie aan te brengen op de klassieke paardenstaart. Dit is mijn persoonlijke favoriet. De perfecte look voor zowel naar het werk als voor een spannende avond uit”.

How to:

1. Begin met een middensscheiding. Zet de voorste gedeeltes hiervan vast. Toupeer vervolgens het gehele haar om meer volume te creëren en het haar textuur te geven.

2. Spray NIVEA Diamond Gloss hairspray op een borstel en borstel het haar om het extra glans te geven.

3. Zet het haar vast in een lage paardenstaart met behulp van een elastiekje. 4. Neem een paar lange plukken uit de onderkant van de paardenstaart en draai deze rond het elastiekje. Zet dit vast met wat speldjes.

5. Gebruik een diadeem of ander haaraccesoire en draai de voorste plukken op dezelfde manier als eerst en zet ze vast als knopen.

Voor de finishing touch van deze look is de NIVEA Diamond Gloss Styling Spray het aangewezen product. Deze spray zorgt voor een extra sterke, langdurige fixatie en haar dat lekker soepel aanvoelt. Het geeft de paardenstaart een schitterende glans en houdt het goed in model.  € 4,49

www.nivea.nl