Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Nieuwe Hema nagellak

Photobucket

Maar liefst 25 nieuwe lakjes heeft Hema aan haar assortiment toegevoegd en laat dit een nagellak addicted niet 2 keer horen! Ik heb een zwak voor nagellak en zo puilt mijn collectie uit een beetje -erg- uit maar agh, téveel nagellak heb je nooit toch?! De 25 lakjes liggen alweer een tijdje in de winkel maar omdat ik zo positief ben over de lakjes wil ik jullie deze budget toppers natuurlijk niet onthouden.

Photobucket
Alle 25 kleuren zul je hier niet voorbij zien komen, ik heb er 5 geprobeerd en ze zijn fijn, erg fijn! Eerst het formaat van de lakjes, klein maar fijn.Top om mee onderweg te nemen omdat hij bijna geen ruimte in beslag neemt. Een mooi reis formaatje en daarbij zien ze er ook nog eens schattig uit. De flesjes bevatten 7ml. De lakjes hebben geen leuke vrolijke naampjes maar gelukkig wel nummers. v.l.n.r - 04, 19, 20,22, 24

Photobucket

De kwastjes van de lakken van Hema heb ik altijd al fijn gevonden. Ze bedekken vrijwel bijna in 1 keer mijn nagels en lakken erg fijn. En verder? Niets op aan te merken. Zoals je misschien wel al eerder hebt gelezen ben ik al een tijdje gek op de cosmetica producten van Hema en dit begint alleen maar te groeien door de steeds verbeterde producten in het assortiment.

De lak is vrij dikkig en dat vind ik persoonlijk een groot pluspunt! De lakjes dekken namelijk perfect met maar 1 laagjes, top! Ook het drogen van de lak op je nagels is zo gebeurd, even blazen en ze zijn droog!
Hieronder zie je het resultaat van 1 laagje met daglicht en flits. 


Photobucket
Foto met daglicht


Photobucket
Foto met flits

Do i need to say more? Wat een heerlijke kleuren en wat een effect na 1 laagje. Natuurlijk heb ik ze ook geprobeerd op mijn eigen nagels en daarbij werd ik ook overdonderd door het resultaat, de nagellak begint bij 2 dagen ongeveer te chippen en dat is zonder top coat. Als je een top coat over de lak heen aan brengt kun je nog langer genieten van deze lieve en zoete kleurtjes!

De lakjes zijn verkrijgbaar bij Hema en kosten € 2,25

Heb jij al eens een nagellak van Hema geprobeerd?