Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Nieuwe Hema nagellak

Photobucket

Maar liefst 25 nieuwe lakjes heeft Hema aan haar assortiment toegevoegd en laat dit een nagellak addicted niet 2 keer horen! Ik heb een zwak voor nagellak en zo puilt mijn collectie uit een beetje -erg- uit maar agh, téveel nagellak heb je nooit toch?! De 25 lakjes liggen alweer een tijdje in de winkel maar omdat ik zo positief ben over de lakjes wil ik jullie deze budget toppers natuurlijk niet onthouden.

Photobucket
Alle 25 kleuren zul je hier niet voorbij zien komen, ik heb er 5 geprobeerd en ze zijn fijn, erg fijn! Eerst het formaat van de lakjes, klein maar fijn.Top om mee onderweg te nemen omdat hij bijna geen ruimte in beslag neemt. Een mooi reis formaatje en daarbij zien ze er ook nog eens schattig uit. De flesjes bevatten 7ml. De lakjes hebben geen leuke vrolijke naampjes maar gelukkig wel nummers. v.l.n.r - 04, 19, 20,22, 24

Photobucket

De kwastjes van de lakken van Hema heb ik altijd al fijn gevonden. Ze bedekken vrijwel bijna in 1 keer mijn nagels en lakken erg fijn. En verder? Niets op aan te merken. Zoals je misschien wel al eerder hebt gelezen ben ik al een tijdje gek op de cosmetica producten van Hema en dit begint alleen maar te groeien door de steeds verbeterde producten in het assortiment.

De lak is vrij dikkig en dat vind ik persoonlijk een groot pluspunt! De lakjes dekken namelijk perfect met maar 1 laagjes, top! Ook het drogen van de lak op je nagels is zo gebeurd, even blazen en ze zijn droog!
Hieronder zie je het resultaat van 1 laagje met daglicht en flits. 


Photobucket
Foto met daglicht


Photobucket
Foto met flits

Do i need to say more? Wat een heerlijke kleuren en wat een effect na 1 laagje. Natuurlijk heb ik ze ook geprobeerd op mijn eigen nagels en daarbij werd ik ook overdonderd door het resultaat, de nagellak begint bij 2 dagen ongeveer te chippen en dat is zonder top coat. Als je een top coat over de lak heen aan brengt kun je nog langer genieten van deze lieve en zoete kleurtjes!

De lakjes zijn verkrijgbaar bij Hema en kosten € 2,25

Heb jij al eens een nagellak van Hema geprobeerd?