Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

Must see: 365 dagen make-up aangebracht in 1 dag

Heb je je ooit wel eens afgevraagd hoe 365 dagen make-up op je gezicht eruit zou zien en dat 1 dag? Kunstenaars Lernert en Sander hebben waarschijnlijk hoog met deze gedachten gelopen en hebben hier iets spectaculairs mee gedaan. Zij brachten in 1 dag 365 dagen make-up aan op het gezicht van supermodel Hannelore Knuts! De dame is kwestie kon enkel en alleen drinken en eten door middel van een rietje.

Er zijn maar liefst 7 flessen foundation aangebracht, 2 flesjes oogschaduw oogschaduw, 3 lipstick pennen en 2 flessen blush! Bij elkaar is dat 228.40ml aan make-up, wow! Dat allemaal op 1 dag en op 1 gezicht. Ik heb in ieder geval met open mond naar het filmpje hieronder gekeken. 

Kijk en oordeel zelf...
www.lernertandsander.com