Doorgaan naar hoofdcontent

Must see: 365 dagen make-up aangebracht in 1 dag

Heb je je ooit wel eens afgevraagd hoe 365 dagen make-up op je gezicht eruit zou zien en dat 1 dag? Kunstenaars Lernert en Sander hebben waarschijnlijk hoog met deze gedachten gelopen en hebben hier iets spectaculairs mee gedaan. Zij brachten in 1 dag 365 dagen make-up aan op het gezicht van supermodel Hannelore Knuts! De dame is kwestie kon enkel en alleen drinken en eten door middel van een rietje.

Er zijn maar liefst 7 flessen foundation aangebracht, 2 flesjes oogschaduw oogschaduw, 3 lipstick pennen en 2 flessen blush! Bij elkaar is dat 228.40ml aan make-up, wow! Dat allemaal op 1 dag en op 1 gezicht. Ik heb in ieder geval met open mond naar het filmpje hieronder gekeken. 

Kijk en oordeel zelf...
www.lernertandsander.com

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.