Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Must see: 365 dagen make-up aangebracht in 1 dag

Heb je je ooit wel eens afgevraagd hoe 365 dagen make-up op je gezicht eruit zou zien en dat 1 dag? Kunstenaars Lernert en Sander hebben waarschijnlijk hoog met deze gedachten gelopen en hebben hier iets spectaculairs mee gedaan. Zij brachten in 1 dag 365 dagen make-up aan op het gezicht van supermodel Hannelore Knuts! De dame is kwestie kon enkel en alleen drinken en eten door middel van een rietje.

Er zijn maar liefst 7 flessen foundation aangebracht, 2 flesjes oogschaduw oogschaduw, 3 lipstick pennen en 2 flessen blush! Bij elkaar is dat 228.40ml aan make-up, wow! Dat allemaal op 1 dag en op 1 gezicht. Ik heb in ieder geval met open mond naar het filmpje hieronder gekeken. 

Kijk en oordeel zelf...
www.lernertandsander.com