Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Must see: 365 dagen make-up aangebracht in 1 dag

Heb je je ooit wel eens afgevraagd hoe 365 dagen make-up op je gezicht eruit zou zien en dat 1 dag? Kunstenaars Lernert en Sander hebben waarschijnlijk hoog met deze gedachten gelopen en hebben hier iets spectaculairs mee gedaan. Zij brachten in 1 dag 365 dagen make-up aan op het gezicht van supermodel Hannelore Knuts! De dame is kwestie kon enkel en alleen drinken en eten door middel van een rietje.

Er zijn maar liefst 7 flessen foundation aangebracht, 2 flesjes oogschaduw oogschaduw, 3 lipstick pennen en 2 flessen blush! Bij elkaar is dat 228.40ml aan make-up, wow! Dat allemaal op 1 dag en op 1 gezicht. Ik heb in ieder geval met open mond naar het filmpje hieronder gekeken. 

Kijk en oordeel zelf...
www.lernertandsander.com