Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Inspiratie: Ripped Jeans

Ripped (gescheurde) jeans zijn en blijven tijdloos en eigenlijk zou iedereen er tenminste eentje van in zijn kledingkast moeten hebben, zeg ik die er ook geen in haar kast heeft liggen(!). Je koopt ze kant en klaar in de winkel maar je kunt ook zelf aan de slag gaan want zeg nou zelf, zo moeilijk is het niet om je eens lekker uit te leven op die oude broek met als resultaat een paar flink gescheurde gaten, 2 vliegen in 1 klap!

Hieronder vind je wat inspiratie en als je helemaal door scrolt naar beneden vind je ook nog een handige tutorial waarmee in je in mum  van tijd je eigen ripped jeans hebt!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Photobucket

Beeld: tumblr.com

+