Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Inspiratie: Ripped Jeans

Ripped (gescheurde) jeans zijn en blijven tijdloos en eigenlijk zou iedereen er tenminste eentje van in zijn kledingkast moeten hebben, zeg ik die er ook geen in haar kast heeft liggen(!). Je koopt ze kant en klaar in de winkel maar je kunt ook zelf aan de slag gaan want zeg nou zelf, zo moeilijk is het niet om je eens lekker uit te leven op die oude broek met als resultaat een paar flink gescheurde gaten, 2 vliegen in 1 klap!

Hieronder vind je wat inspiratie en als je helemaal door scrolt naar beneden vind je ook nog een handige tutorial waarmee in je in mum  van tijd je eigen ripped jeans hebt!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Photobucket

Beeld: tumblr.com

+