Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Hema illluminating cream

Liefde op het eerste gezicht, het bestaat, dat heeft de fijne en budgetproof illuminating cream van Hema wel bewezen! Ik kreeg dit pareltje te pakken en ik ben zwaar verliefd. Of ik nog zonder hem kan? Nee, zeker niet. Niet alleen is het een geweldige cream maar ook nog eens - geweldig - voor je portemonnee en dat willen we natuurlijk allemaal.

Photobucket

Sinds kort heeft Hema haar assortiment uitgebreid, zo ook deze lovely illuminating cream die in een vrij simpele maar wel een herkenbare Hema tube zit. De tube heeft een inhoud van 15ml, hier kun je dus wel even mee vooruit.

Photobucket

Photobucket

De illuminating cream heeft een lang spuitmondje wat perfect werkt voor de juist hoeveelheid en daarbij ook nog eens zuinig in gebruik. Bang dat je teveel gebruikt hoeft dus niet (tenzij je de hele tube in 1 keer leeg spuit natuurlijk ;-) )

Photobucket

Met een klein kneepje in de tube is de hoeveel (voor mij) perfect. Ik smeer het op mijn wenkbrauw bot en op mijn wangen, top dus!

Photobucket

De illuminating cream uitgesmeerd. Wat een resultaat en wat een gloed he?! Hier heb ik vrij veel gebruikt maar zo kun je het resultaat wel goed zien. Ik ben altijd al een grote fan geweest van de cosmetica producten van Hema maar nu hebben ze mijn hartje helemaal veroverd met deze gorgeous illuminating cream.

De cream is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren en kost maar € 4,50!

En en en ben je al onderweg naar Hema?