Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Hema illluminating cream

Liefde op het eerste gezicht, het bestaat, dat heeft de fijne en budgetproof illuminating cream van Hema wel bewezen! Ik kreeg dit pareltje te pakken en ik ben zwaar verliefd. Of ik nog zonder hem kan? Nee, zeker niet. Niet alleen is het een geweldige cream maar ook nog eens - geweldig - voor je portemonnee en dat willen we natuurlijk allemaal.

Photobucket

Sinds kort heeft Hema haar assortiment uitgebreid, zo ook deze lovely illuminating cream die in een vrij simpele maar wel een herkenbare Hema tube zit. De tube heeft een inhoud van 15ml, hier kun je dus wel even mee vooruit.

Photobucket

Photobucket

De illuminating cream heeft een lang spuitmondje wat perfect werkt voor de juist hoeveelheid en daarbij ook nog eens zuinig in gebruik. Bang dat je teveel gebruikt hoeft dus niet (tenzij je de hele tube in 1 keer leeg spuit natuurlijk ;-) )

Photobucket

Met een klein kneepje in de tube is de hoeveel (voor mij) perfect. Ik smeer het op mijn wenkbrauw bot en op mijn wangen, top dus!

Photobucket

De illuminating cream uitgesmeerd. Wat een resultaat en wat een gloed he?! Hier heb ik vrij veel gebruikt maar zo kun je het resultaat wel goed zien. Ik ben altijd al een grote fan geweest van de cosmetica producten van Hema maar nu hebben ze mijn hartje helemaal veroverd met deze gorgeous illuminating cream.

De cream is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren en kost maar € 4,50!

En en en ben je al onderweg naar Hema?