Hema illluminating cream

Liefde op het eerste gezicht, het bestaat, dat heeft de fijne en budgetproof illuminating cream van Hema wel bewezen! Ik kreeg dit pareltje te pakken en ik ben zwaar verliefd. Of ik nog zonder hem kan? Nee, zeker niet. Niet alleen is het een geweldige cream maar ook nog eens - geweldig - voor je portemonnee en dat willen we natuurlijk allemaal.

Photobucket

Sinds kort heeft Hema haar assortiment uitgebreid, zo ook deze lovely illuminating cream die in een vrij simpele maar wel een herkenbare Hema tube zit. De tube heeft een inhoud van 15ml, hier kun je dus wel even mee vooruit.

Photobucket

Photobucket

De illuminating cream heeft een lang spuitmondje wat perfect werkt voor de juist hoeveelheid en daarbij ook nog eens zuinig in gebruik. Bang dat je teveel gebruikt hoeft dus niet (tenzij je de hele tube in 1 keer leeg spuit natuurlijk ;-) )

Photobucket

Met een klein kneepje in de tube is de hoeveel (voor mij) perfect. Ik smeer het op mijn wenkbrauw bot en op mijn wangen, top dus!

Photobucket

De illuminating cream uitgesmeerd. Wat een resultaat en wat een gloed he?! Hier heb ik vrij veel gebruikt maar zo kun je het resultaat wel goed zien. Ik ben altijd al een grote fan geweest van de cosmetica producten van Hema maar nu hebben ze mijn hartje helemaal veroverd met deze gorgeous illuminating cream.

De cream is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren en kost maar € 4,50!

En en en ben je al onderweg naar Hema?