Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

Hema illluminating cream

Liefde op het eerste gezicht, het bestaat, dat heeft de fijne en budgetproof illuminating cream van Hema wel bewezen! Ik kreeg dit pareltje te pakken en ik ben zwaar verliefd. Of ik nog zonder hem kan? Nee, zeker niet. Niet alleen is het een geweldige cream maar ook nog eens - geweldig - voor je portemonnee en dat willen we natuurlijk allemaal.

Photobucket

Sinds kort heeft Hema haar assortiment uitgebreid, zo ook deze lovely illuminating cream die in een vrij simpele maar wel een herkenbare Hema tube zit. De tube heeft een inhoud van 15ml, hier kun je dus wel even mee vooruit.

Photobucket

Photobucket

De illuminating cream heeft een lang spuitmondje wat perfect werkt voor de juist hoeveelheid en daarbij ook nog eens zuinig in gebruik. Bang dat je teveel gebruikt hoeft dus niet (tenzij je de hele tube in 1 keer leeg spuit natuurlijk ;-) )

Photobucket

Met een klein kneepje in de tube is de hoeveel (voor mij) perfect. Ik smeer het op mijn wenkbrauw bot en op mijn wangen, top dus!

Photobucket

De illuminating cream uitgesmeerd. Wat een resultaat en wat een gloed he?! Hier heb ik vrij veel gebruikt maar zo kun je het resultaat wel goed zien. Ik ben altijd al een grote fan geweest van de cosmetica producten van Hema maar nu hebben ze mijn hartje helemaal veroverd met deze gorgeous illuminating cream.

De cream is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren en kost maar € 4,50!

En en en ben je al onderweg naar Hema?