Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

DIY: Kleur je 'bobbypins' met nagellak

Iedereen kent ze wel, die zwarte schuifspeldjes - Bobbypins - die je eigenlijk altijd kwijt raakt. Misschien omdat ze er toch maar saai uitzien?! De saaie zwarte speldjes kun je binnen een paar minuten omtoveren tot een fel gekleurd trendy speldje. Wil je weten hoe? Lees dan snel verder.

Photobucket

Wie denkt dat je met nagellak alleen maar je nagels een hip en leuk kleurtje kan geven heeft het mis. Je kunt er namelijk veel meer mee dan je denkt. De aankomende tijd zul je zo nu en dan op SWIL een aantal tips en diy's vinden die alles te maken hebben met nagellak. Vandaag de bobbypin, die gaan we eens een ander kleurtje geven. Daarvoor heb je nodig, bobbypins - deze zijn te koop bij drogisterijen en Action - en natuurlijk, nagellak. Gooi ook het kartonnetje niet weg waar de bobbypins aan vast gezeten hebben, deze is erg handig voor deze diy.

Photobucket

Zie je? Handig zoals ik zei. Je schuift de speldjes om het kartonnetje heen. Laat genoeg ruimte over tussen de speldjes.

Photobucket

Kwatsen maar! Kies het kleurtje dat je aanspreekt en smeer erop los. Easy as that!

Photobucket

Vóila! Laat ze wel even goed drogen voor je ze van het kartonnetje af haalt want je wilt zelf natuurlijk niet helemaal onder gesmeerd zitten.

Photobucket

Tada, ready for take-off! Vanaf nu heb je voor iedere outfit een passend haarspeldje om die vervelende baby haren in je nek vast te pinnen! Je kunt natuurlijk ook beide kanten van het speldje bekliederen if you like.

Ga jij aan de slag met nagellak en haarspeldjes?