DIY: Kleur je 'bobbypins' met nagellak

Iedereen kent ze wel, die zwarte schuifspeldjes - Bobbypins - die je eigenlijk altijd kwijt raakt. Misschien omdat ze er toch maar saai uitzien?! De saaie zwarte speldjes kun je binnen een paar minuten omtoveren tot een fel gekleurd trendy speldje. Wil je weten hoe? Lees dan snel verder.

Photobucket

Wie denkt dat je met nagellak alleen maar je nagels een hip en leuk kleurtje kan geven heeft het mis. Je kunt er namelijk veel meer mee dan je denkt. De aankomende tijd zul je zo nu en dan op SWIL een aantal tips en diy's vinden die alles te maken hebben met nagellak. Vandaag de bobbypin, die gaan we eens een ander kleurtje geven. Daarvoor heb je nodig, bobbypins - deze zijn te koop bij drogisterijen en Action - en natuurlijk, nagellak. Gooi ook het kartonnetje niet weg waar de bobbypins aan vast gezeten hebben, deze is erg handig voor deze diy.

Photobucket

Zie je? Handig zoals ik zei. Je schuift de speldjes om het kartonnetje heen. Laat genoeg ruimte over tussen de speldjes.

Photobucket

Kwatsen maar! Kies het kleurtje dat je aanspreekt en smeer erop los. Easy as that!

Photobucket

VĂ³ila! Laat ze wel even goed drogen voor je ze van het kartonnetje af haalt want je wilt zelf natuurlijk niet helemaal onder gesmeerd zitten.

Photobucket

Tada, ready for take-off! Vanaf nu heb je voor iedere outfit een passend haarspeldje om die vervelende baby haren in je nek vast te pinnen! Je kunt natuurlijk ook beide kanten van het speldje bekliederen if you like.

Ga jij aan de slag met nagellak en haarspeldjes?