Doorgaan naar hoofdcontent

Column: Hi, I'm looking for Molly

Photobucket


Vanaf de eerste dag dat dat ene liedje door de speakers heen brulde kreeg ik kippenvel, niet alleen op mijn armen maar ook mijn baby - nek haartjes stonden plots stijf overeind. Ik wist niet waar ik het zoeken moest, radio uit en radio aan en dat zo een stuk of 10 keer. Weer dat zinnetje "Hi, I'm looking for Molly" waarop ik zachtjes in mijzelf tegen die bitch zei dat ze toch beter haar mond kon houden! Ik werd en wordt nu nog steeds compleet gestoord van dat mens als ze weer vrolijk wordt afgespeeld op de radio. Zijn er serieus mensen die meezingen?

What's the story met dit liedje hoor ik je denken? Dat is een goeie vraag! Als ik het zelf wist... Vanaf het moment dat zij haar giechel open trekt om te vragen waar ze Molly kan vinden moet ik het liedje wegzappen om vervolgens weg te dromen bij dat oh zo lekkere nummer van Florida die wil dat je op zijn fluitje blaast, maar dat terzijde we hadden het immers over Molly.


"Please help me find Molly"


Vorige week had ik het rijk alleen en besloot om de radio op mach 100 te zetten om zo vals als een kraai mee te krijsen waar waarschijnlijk de buren niet vrolijk van werden want ik ben immer geen Tattoo boy, Ben Saunders.  Je stelt je voor.. lekker mee brullend op Rudimental hoor je plots klaps weer die mega irritante, ontzettende rot stem en dat zenuwslopende zinnetje, ik ben werkelijk nog nooit zo snel van mijn stoel af gesprongen om de afstandsbediening van de bank te grissen en de het geluid van mach 100 naar mach - 100. Ik was van slag, zelf de katten hebben mij verbaasd aan gekeken wat mij bezielde. Verder dan de eerste zin kwam ze niet maar dat was voor mij al genoeg om mijn hele avond te verpesten, ik was alleen en bang. Dat mens zou mij zomaar een hartaanval kunnen bezorgen. De muziek die op de achtergrond meespeelt is nog te doen maar zodra zij haar scheur los trekt is het voor mij gedaan. Op de één of andere manier wordt ik bang van haar en haar stem, Molly, Molly, Molly - Shut the F* up! Conclusie; De radio heeft de rest van de avond op stil gestaan.

Ik zou een klacht moeten indienen bij de makers van dit vreselijke en hartverzakkende nummertje! Al zou ze volgende maand met een nummer 1 hit de bocht omschuiven, uit mijn radio boembastiek boksen komt ze niet meer. Ik ben er klaar mee, de trut.


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.