Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Column: Hi, I'm looking for Molly

Photobucket


Vanaf de eerste dag dat dat ene liedje door de speakers heen brulde kreeg ik kippenvel, niet alleen op mijn armen maar ook mijn baby - nek haartjes stonden plots stijf overeind. Ik wist niet waar ik het zoeken moest, radio uit en radio aan en dat zo een stuk of 10 keer. Weer dat zinnetje "Hi, I'm looking for Molly" waarop ik zachtjes in mijzelf tegen die bitch zei dat ze toch beter haar mond kon houden! Ik werd en wordt nu nog steeds compleet gestoord van dat mens als ze weer vrolijk wordt afgespeeld op de radio. Zijn er serieus mensen die meezingen?

What's the story met dit liedje hoor ik je denken? Dat is een goeie vraag! Als ik het zelf wist... Vanaf het moment dat zij haar giechel open trekt om te vragen waar ze Molly kan vinden moet ik het liedje wegzappen om vervolgens weg te dromen bij dat oh zo lekkere nummer van Florida die wil dat je op zijn fluitje blaast, maar dat terzijde we hadden het immers over Molly.


"Please help me find Molly"


Vorige week had ik het rijk alleen en besloot om de radio op mach 100 te zetten om zo vals als een kraai mee te krijsen waar waarschijnlijk de buren niet vrolijk van werden want ik ben immer geen Tattoo boy, Ben Saunders.  Je stelt je voor.. lekker mee brullend op Rudimental hoor je plots klaps weer die mega irritante, ontzettende rot stem en dat zenuwslopende zinnetje, ik ben werkelijk nog nooit zo snel van mijn stoel af gesprongen om de afstandsbediening van de bank te grissen en de het geluid van mach 100 naar mach - 100. Ik was van slag, zelf de katten hebben mij verbaasd aan gekeken wat mij bezielde. Verder dan de eerste zin kwam ze niet maar dat was voor mij al genoeg om mijn hele avond te verpesten, ik was alleen en bang. Dat mens zou mij zomaar een hartaanval kunnen bezorgen. De muziek die op de achtergrond meespeelt is nog te doen maar zodra zij haar scheur los trekt is het voor mij gedaan. Op de één of andere manier wordt ik bang van haar en haar stem, Molly, Molly, Molly - Shut the F* up! Conclusie; De radio heeft de rest van de avond op stil gestaan.

Ik zou een klacht moeten indienen bij de makers van dit vreselijke en hartverzakkende nummertje! Al zou ze volgende maand met een nummer 1 hit de bocht omschuiven, uit mijn radio boembastiek boksen komt ze niet meer. Ik ben er klaar mee, de trut.