Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Column: Hi, I'm looking for Molly

Photobucket


Vanaf de eerste dag dat dat ene liedje door de speakers heen brulde kreeg ik kippenvel, niet alleen op mijn armen maar ook mijn baby - nek haartjes stonden plots stijf overeind. Ik wist niet waar ik het zoeken moest, radio uit en radio aan en dat zo een stuk of 10 keer. Weer dat zinnetje "Hi, I'm looking for Molly" waarop ik zachtjes in mijzelf tegen die bitch zei dat ze toch beter haar mond kon houden! Ik werd en wordt nu nog steeds compleet gestoord van dat mens als ze weer vrolijk wordt afgespeeld op de radio. Zijn er serieus mensen die meezingen?

What's the story met dit liedje hoor ik je denken? Dat is een goeie vraag! Als ik het zelf wist... Vanaf het moment dat zij haar giechel open trekt om te vragen waar ze Molly kan vinden moet ik het liedje wegzappen om vervolgens weg te dromen bij dat oh zo lekkere nummer van Florida die wil dat je op zijn fluitje blaast, maar dat terzijde we hadden het immers over Molly.


"Please help me find Molly"


Vorige week had ik het rijk alleen en besloot om de radio op mach 100 te zetten om zo vals als een kraai mee te krijsen waar waarschijnlijk de buren niet vrolijk van werden want ik ben immer geen Tattoo boy, Ben Saunders.  Je stelt je voor.. lekker mee brullend op Rudimental hoor je plots klaps weer die mega irritante, ontzettende rot stem en dat zenuwslopende zinnetje, ik ben werkelijk nog nooit zo snel van mijn stoel af gesprongen om de afstandsbediening van de bank te grissen en de het geluid van mach 100 naar mach - 100. Ik was van slag, zelf de katten hebben mij verbaasd aan gekeken wat mij bezielde. Verder dan de eerste zin kwam ze niet maar dat was voor mij al genoeg om mijn hele avond te verpesten, ik was alleen en bang. Dat mens zou mij zomaar een hartaanval kunnen bezorgen. De muziek die op de achtergrond meespeelt is nog te doen maar zodra zij haar scheur los trekt is het voor mij gedaan. Op de één of andere manier wordt ik bang van haar en haar stem, Molly, Molly, Molly - Shut the F* up! Conclusie; De radio heeft de rest van de avond op stil gestaan.

Ik zou een klacht moeten indienen bij de makers van dit vreselijke en hartverzakkende nummertje! Al zou ze volgende maand met een nummer 1 hit de bocht omschuiven, uit mijn radio boembastiek boksen komt ze niet meer. Ik ben er klaar mee, de trut.