Doorgaan naar hoofdcontent

Coloury summer

Iedere dag doe ik mijn ogen open met dezelfde gedachten, wanneer laat het zonnetje zich zien? De zomer is al begonnen met zonder zon is het toch niet echt zomer? Om toch alvast in de stemming te komen sneup ik dagelijks door verschillende webshops om zo mijn zomer garderobe in mijn hoofd samen te stellen, hoe kan dit nou beter dan met kleur, heel veel kleur! Dit jaar mag het allemaal, het kan niet gek genoeg en wees voor combineren niet bang!

Hieronder vind je mijn outfit. Ik ben helemaal weg van de sandalen, die moet ik bemachtigen. Outfit geslaagd of een zie je een leuk item die je wilt bestellen? Klik dan op de bijhorende link onder de afbeelding.

Photobucket

1. Neon Stripes top € 34,95 via Modemusthaves 2. Only Shorts groen € 39,95 via Zalando  3. Pink Tote bag € 59,95 via Modemusthaves 4. NeonBelt pink € 14,95 via Modemusthaves 5. Neon Slipper € 39,95 via Modemusthaves

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.