Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Coloury summer

Iedere dag doe ik mijn ogen open met dezelfde gedachten, wanneer laat het zonnetje zich zien? De zomer is al begonnen met zonder zon is het toch niet echt zomer? Om toch alvast in de stemming te komen sneup ik dagelijks door verschillende webshops om zo mijn zomer garderobe in mijn hoofd samen te stellen, hoe kan dit nou beter dan met kleur, heel veel kleur! Dit jaar mag het allemaal, het kan niet gek genoeg en wees voor combineren niet bang!

Hieronder vind je mijn outfit. Ik ben helemaal weg van de sandalen, die moet ik bemachtigen. Outfit geslaagd of een zie je een leuk item die je wilt bestellen? Klik dan op de bijhorende link onder de afbeelding.

Photobucket

1. Neon Stripes top € 34,95 via Modemusthaves 2. Only Shorts groen € 39,95 via Zalando  3. Pink Tote bag € 59,95 via Modemusthaves 4. NeonBelt pink € 14,95 via Modemusthaves 5. Neon Slipper € 39,95 via Modemusthaves