Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Coloury summer

Iedere dag doe ik mijn ogen open met dezelfde gedachten, wanneer laat het zonnetje zich zien? De zomer is al begonnen met zonder zon is het toch niet echt zomer? Om toch alvast in de stemming te komen sneup ik dagelijks door verschillende webshops om zo mijn zomer garderobe in mijn hoofd samen te stellen, hoe kan dit nou beter dan met kleur, heel veel kleur! Dit jaar mag het allemaal, het kan niet gek genoeg en wees voor combineren niet bang!

Hieronder vind je mijn outfit. Ik ben helemaal weg van de sandalen, die moet ik bemachtigen. Outfit geslaagd of een zie je een leuk item die je wilt bestellen? Klik dan op de bijhorende link onder de afbeelding.

Photobucket

1. Neon Stripes top € 34,95 via Modemusthaves 2. Only Shorts groen € 39,95 via Zalando  3. Pink Tote bag € 59,95 via Modemusthaves 4. NeonBelt pink € 14,95 via Modemusthaves 5. Neon Slipper € 39,95 via Modemusthaves