Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Bourjois "Paris Flowers"

De nieuwste collectie van Bourjois "Paris Flowers" ligt vanaf heden in de winkels. Misschien heb je al iets opgevangen?  Een echte zomerse collectie met mooie vernieuwde producten. Vandaag laat ik je kennis maken met 2 producten uit de collectie, namelijk de Eyeshadow in de kleur 16 en de Gloss effet 3D in de kleur 53.
Photobucket


Photobucket

Om te beginnen met de 3D Gloss. De verpakking vind ik er leuk uitzien en heeft verschillende vormen. Er staan verder geen ingrediënten vermeld op de verpakking maar het belangrijkste voor velen, de Gloss bevat geen parabenen. De Gloss zou 8uur moeten blijven zitten, of dat ook zo is lees je verderop in het artikel.

Photobucket

Toen ik de dop los draaien en de applicator eruit haalde werd ik verrast door een kwastje! Dit vind ik persoonlijk het fijnst om aan te brengen op je lippen. Je kunt het kwastje vergelijken met een mini nagellak kwastje maar is iets harder. De geur doet me denken aan watermeloen, yum! Het is geen vervelende geur en zeker geen Gloss geur wat de meeste Gloss wel heeft, top!

PhotobucketPhotobucket

Een heerlijke peachy, koraalachtige kleur verschijnt er vanaf het kwastje! I am flabbergasted! De kleur is prachtig en helemaal van nu. De Gloss brengt fijn aan en plakt niet je lippen aan elkaar. Het 3D gevoel op mijn lippen is er bijna niet, je krijgt ietwat vollere lippen (dit zal per persoon verschillen) maar omdat ik niet zoveel "lip" komt het 3D effect op mijn lippen niet echt tot zijn recht. De houdbaarheid van de Gloss is verbazingwekkend! Voor een Gloss blijft deze perfect zitten, tijdens eten, drinken en zelfs kusjes overleefd deze Gloss! Wat mij betreft heeft de Gloss deze keuring doorstaan!

De Gloss is verkrijgbaar bij diversen drogisterijen en parfumerieën voor € 10,99Oogschaduw – 16 Orange épicéPhotobucket

Het bekende ronde oogschaduw doosje van Bourjois. Ook deze is weer parabeen vrij!

Photobucket
Zodra je het doosje open maakt zie je een leuke applicator en het spiegeltje wat ik altijd erg handig vind als je bijvoorbeeld geen spiegel in de buurt hebt maar wel je oogschaduw wil bijwerken.

Photobucket

Kijk is hoe mooi! Op de foto lijkt de kleur trouwens meer oranje dan dat hij daadwerkelijk is. De kleur heeft een beetje een bruinachtige gloed wat ik persoonlijk erg mooi vind. Deze kleur is perfect voor in je crease om je ogen mooi uit te laten komen!

Photobucket

Ook hier is de kleur weer iets anders als in real life maar je kunt wel goed de shine zien die verwerkt zit in de oogschaduw. Voor een nog mooier resultaat gebruik je een primer. De kleur vind ik zelf erg mooi en is mooi te combineren met andere bruinachtige tinten.

Voor de oogschaduw betaal je € 10,99 en is verkrijgbaar bij diversen drogisterijen en parfumerieën.