Doorgaan naar hoofdcontent

Bourjois "Paris Flowers"

De nieuwste collectie van Bourjois "Paris Flowers" ligt vanaf heden in de winkels. Misschien heb je al iets opgevangen?  Een echte zomerse collectie met mooie vernieuwde producten. Vandaag laat ik je kennis maken met 2 producten uit de collectie, namelijk de Eyeshadow in de kleur 16 en de Gloss effet 3D in de kleur 53.
Photobucket


Photobucket

Om te beginnen met de 3D Gloss. De verpakking vind ik er leuk uitzien en heeft verschillende vormen. Er staan verder geen ingrediënten vermeld op de verpakking maar het belangrijkste voor velen, de Gloss bevat geen parabenen. De Gloss zou 8uur moeten blijven zitten, of dat ook zo is lees je verderop in het artikel.

Photobucket

Toen ik de dop los draaien en de applicator eruit haalde werd ik verrast door een kwastje! Dit vind ik persoonlijk het fijnst om aan te brengen op je lippen. Je kunt het kwastje vergelijken met een mini nagellak kwastje maar is iets harder. De geur doet me denken aan watermeloen, yum! Het is geen vervelende geur en zeker geen Gloss geur wat de meeste Gloss wel heeft, top!

PhotobucketPhotobucket

Een heerlijke peachy, koraalachtige kleur verschijnt er vanaf het kwastje! I am flabbergasted! De kleur is prachtig en helemaal van nu. De Gloss brengt fijn aan en plakt niet je lippen aan elkaar. Het 3D gevoel op mijn lippen is er bijna niet, je krijgt ietwat vollere lippen (dit zal per persoon verschillen) maar omdat ik niet zoveel "lip" komt het 3D effect op mijn lippen niet echt tot zijn recht. De houdbaarheid van de Gloss is verbazingwekkend! Voor een Gloss blijft deze perfect zitten, tijdens eten, drinken en zelfs kusjes overleefd deze Gloss! Wat mij betreft heeft de Gloss deze keuring doorstaan!

De Gloss is verkrijgbaar bij diversen drogisterijen en parfumerieën voor € 10,99Oogschaduw – 16 Orange épicéPhotobucket

Het bekende ronde oogschaduw doosje van Bourjois. Ook deze is weer parabeen vrij!

Photobucket
Zodra je het doosje open maakt zie je een leuke applicator en het spiegeltje wat ik altijd erg handig vind als je bijvoorbeeld geen spiegel in de buurt hebt maar wel je oogschaduw wil bijwerken.

Photobucket

Kijk is hoe mooi! Op de foto lijkt de kleur trouwens meer oranje dan dat hij daadwerkelijk is. De kleur heeft een beetje een bruinachtige gloed wat ik persoonlijk erg mooi vind. Deze kleur is perfect voor in je crease om je ogen mooi uit te laten komen!

Photobucket

Ook hier is de kleur weer iets anders als in real life maar je kunt wel goed de shine zien die verwerkt zit in de oogschaduw. Voor een nog mooier resultaat gebruik je een primer. De kleur vind ik zelf erg mooi en is mooi te combineren met andere bruinachtige tinten.

Voor de oogschaduw betaal je € 10,99 en is verkrijgbaar bij diversen drogisterijen en parfumerieën. 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.