Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

Bourjois "Paris Flowers"

De nieuwste collectie van Bourjois "Paris Flowers" ligt vanaf heden in de winkels. Misschien heb je al iets opgevangen?  Een echte zomerse collectie met mooie vernieuwde producten. Vandaag laat ik je kennis maken met 2 producten uit de collectie, namelijk de Eyeshadow in de kleur 16 en de Gloss effet 3D in de kleur 53.
Photobucket


Photobucket

Om te beginnen met de 3D Gloss. De verpakking vind ik er leuk uitzien en heeft verschillende vormen. Er staan verder geen ingrediënten vermeld op de verpakking maar het belangrijkste voor velen, de Gloss bevat geen parabenen. De Gloss zou 8uur moeten blijven zitten, of dat ook zo is lees je verderop in het artikel.

Photobucket

Toen ik de dop los draaien en de applicator eruit haalde werd ik verrast door een kwastje! Dit vind ik persoonlijk het fijnst om aan te brengen op je lippen. Je kunt het kwastje vergelijken met een mini nagellak kwastje maar is iets harder. De geur doet me denken aan watermeloen, yum! Het is geen vervelende geur en zeker geen Gloss geur wat de meeste Gloss wel heeft, top!

PhotobucketPhotobucket

Een heerlijke peachy, koraalachtige kleur verschijnt er vanaf het kwastje! I am flabbergasted! De kleur is prachtig en helemaal van nu. De Gloss brengt fijn aan en plakt niet je lippen aan elkaar. Het 3D gevoel op mijn lippen is er bijna niet, je krijgt ietwat vollere lippen (dit zal per persoon verschillen) maar omdat ik niet zoveel "lip" komt het 3D effect op mijn lippen niet echt tot zijn recht. De houdbaarheid van de Gloss is verbazingwekkend! Voor een Gloss blijft deze perfect zitten, tijdens eten, drinken en zelfs kusjes overleefd deze Gloss! Wat mij betreft heeft de Gloss deze keuring doorstaan!

De Gloss is verkrijgbaar bij diversen drogisterijen en parfumerieën voor € 10,99Oogschaduw – 16 Orange épicéPhotobucket

Het bekende ronde oogschaduw doosje van Bourjois. Ook deze is weer parabeen vrij!

Photobucket
Zodra je het doosje open maakt zie je een leuke applicator en het spiegeltje wat ik altijd erg handig vind als je bijvoorbeeld geen spiegel in de buurt hebt maar wel je oogschaduw wil bijwerken.

Photobucket

Kijk is hoe mooi! Op de foto lijkt de kleur trouwens meer oranje dan dat hij daadwerkelijk is. De kleur heeft een beetje een bruinachtige gloed wat ik persoonlijk erg mooi vind. Deze kleur is perfect voor in je crease om je ogen mooi uit te laten komen!

Photobucket

Ook hier is de kleur weer iets anders als in real life maar je kunt wel goed de shine zien die verwerkt zit in de oogschaduw. Voor een nog mooier resultaat gebruik je een primer. De kleur vind ik zelf erg mooi en is mooi te combineren met andere bruinachtige tinten.

Voor de oogschaduw betaal je € 10,99 en is verkrijgbaar bij diversen drogisterijen en parfumerieën.